Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ο απολυτος χωρος εκτονωσης του φορουμ!

+30
foxerkaterini-5-
πάμμαχον
znick
Κρόνιος
ligans
vour
KESARIANH*WARRIORS
mauri_thiella
Pasas7
PASantreas
Soultanidis
Fredericks -5-
iason
palios-4
aoktshs777
Παναγιώτης
eddy
Tzes
alves...7
Stef-Pierikos
Jim
Pierikos1961
Betafans
_KALOGREZA
LiGNiT
PasGiannina
MIXOS
sellos
thyellara-5
Rossoblu
34 απαντήσεις

Σελίδα 9 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ο απολυτος χωρος εκτονωσης του φορουμ! - Σελίδα 9 Empty Απ: Ο απολυτος χωρος εκτονωσης του φορουμ!

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:30

sellos έγραψε:
ANTIFA_KALOGREZA έγραψε:Καλά ρε παλιοχαρακτήρα sellos από σένα δε το περίμενα να μη με καληνυχτίσεις...εεε,συγγνώμη να μου πεις καλημέρα εννοούσα(σωστός είμαι stef?) :lolll:
Ναι ,ναι..να σου πω καληνύχτα,να μου κλέισεις το ματι και να αρχίσει το δούλεμα ο μελανόλευκος
Ενώ τώρα που κανονίζετε να σε βγάλει βόλτα Κυριακάτικα δεν θα αρχίσω νομίζεις ; :lolll:
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ο απολυτος χωρος εκτονωσης του φορουμ! - Σελίδα 9 Empty Απ: Ο απολυτος χωρος εκτονωσης του φορουμ!

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:35

Pierikos1961 έγραψε:
sellos έγραψε:
ANTIFA_KALOGREZA έγραψε:Καλά ρε παλιοχαρακτήρα sellos από σένα δε το περίμενα να μη με καληνυχτίσεις...εεε,συγγνώμη να μου πεις καλημέρα εννοούσα(σωστός είμαι stef?) :lolll:
Ναι ,ναι..να σου πω καληνύχτα,να μου κλέισεις το ματι και να αρχίσει το δούλεμα ο μελανόλευκος
Ενώ τώρα που κανονίζετε να σε βγάλει βόλτα Κυριακάτικα δεν θα αρχίσω νομίζεις ; :lolll:
:lolll: :lolll: :lolll:

Τωρα θα έχουμε για συνοδό τον blue κι όσο να ναι αισθάνομαι μια κάποια ασφάλια lol!
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:38

Να μου τον προσέχετε τον blue φίλε.
Δεν θα μου μείνουν και πολλοί φίλοι σε λίγο... Smile
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:39

sellos έγραψε:
Τωρα θα έχουμε για συνοδό τον blue κι όσο να ναι αισθάνομαι μια κάποια ασφάλια lol!
αυτπ μαλλον δεν φαινεται και πολυ καλό όπως το έγραψα.. :P

Υ.Γ αρχιζω και σχολιάζω τον εαυτό μου..'εχει σαλπάρει το πλοίο..
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:42

Pierikos1961 έγραψε:Να μου τον προσέχετε τον blue φίλε.
Δεν θα μου μείνουν και πολλοί φίλοι σε λίγο... Smile

Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια φίλε μου,
μόνον τον mauri_thiella δεν έχουμε καταφέρει να προσεγγίσουμε ακόμη
αλλα που θα πάει,νομίζω είμαστε κοντά.. :lolll:
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:48

Με τον blue δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε και πολύ.
Ένα αναμνηστικό του ΠΑΣ να του δώσετε, τελείωσε. Θα εκδηλωθεί αμέσως ο PASOLE... :lolll:
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:53

Τελευταία βέβαια μας τα άλλαξε λιγο και έγινε desperados,αλλα θεωρώ πως οι παλιες αγάπες δεν ξεχνιούντε και ένα κασκολ pasole θα τον κάνει πιο ευάλωτο.. Smile

Μπορει να τον δελεάσουμε και με ένα αναμνηστικό που έιχαν ξεχάσει οι Καισαριανίωτες στο γήπεδο και το κρατήσαμε.
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:57

sellos έγραψε:
αλλα που θα πάει,νομίζω είμαστε κοντά.. :lolll:
Και ο πράκτορας thyellara-5 τι κάνει ; Ακόμα να πείσει τον mauri_thiella να αλλάξει στρατόπεδο ; :kaskolblack:
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 1:58

sellos έγραψε:Τελευταία βέβαια μας τα άλλαξε λιγο και έγινε desperados,αλλα θεωρώ πως οι παλιες αγάπες δεν ξεχνιούντε και ένα κασκολ pasole θα τον κάνει πιο ευάλωτο.. Smile

Για ξεκάρφωμα... Έσκασαν μύτη πολλοί Καλλιθεώτες στο ενδιάμεσο... :lolll:
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:04

Pierikos1961 έγραψε:
sellos έγραψε:Τελευταία βέβαια μας τα άλλαξε λιγο και έγινε desperados,αλλα θεωρώ πως οι παλιες αγάπες δεν ξεχνιούντε και ένα κασκολ pasole θα τον κάνει πιο ευάλωτο.. Smile

Για ξεκάρφωμα... Έσκασαν μύτη πολλοί Καλλιθεώτες στο ενδιάμεσο... :lolll:

Εκτός και αν τον στεναχώρησαν πολύ τα 8 γκόλ στα Γιάννενα και δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστη αυτή τη λέξη.. :P
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:09

Δεν τα θυμάσαι καλά μου φαίνεται. Για δες δηλώσεις...
Blue - Warriors έγραψε:....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΗΣΕΤΕ ΜΕ 15 ΓΚΟΛ .....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ....

Πλάκα κάνω ! Το έπαιξα δημοσιογράφος και απομόνωσα ατάκες.
Όλο το post του blue ήταν το εξής
Blue - Warriors έγραψε:ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟ****ΛΟ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ...ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΗΣΕΤΕ ΜΕ 15 ΓΚΟΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ....
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:15

Pierikos1961 έγραψε:
sellos έγραψε:
αλλα που θα πάει,νομίζω είμαστε κοντά..
Και ο πράκτορας thyellara-5 τι κάνει ; Ακόμα να πείσει τον mauri_thiella να αλλάξει στρατόπεδο ;

Δεν είναι και ευκόλο,ο mauri_thiella παραμένει πιστός στη συμφωνια που είχατε κάνει και ονειρέυεται ακόμη εκεινη τη μεγάλη συγχώνευση με τα μαυρα φανελάκια,το ασπρο σορτσάκι και τις κόκκινες κάλτσες που θα καθηλώσουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Smile
Στην παραμικρή νήξη που του κάνουμε απειλέι με ντού,περιμένουμε να κλειδώσει η σωτηρία της Καλαμάτας και μετα θα επανέρθουμε,προς το παρόν δεν θέλουμε να σπασει το μέτωπο thyellara_5-mauri_thiella.. Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:18, 1 φορά
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:17

Pierikos1961 έγραψε:Δεν τα θυμάσαι καλά μου φαίνεται. Για δες δηλώσεις...
Blue - Warriors έγραψε:....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΗΣΕΤΕ ΜΕ 15 ΓΚΟΛ .....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ....

Πλάκα κάνω ! Το έπαιξα δημοσιογράφος και απομόνωσα ατάκες.
Όλο το post του blue ήταν το εξής
Blue - Warriors έγραψε:ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟ****ΛΟ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ...ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΗΣΕΤΕ ΜΕ 15 ΓΚΟΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ....
Μην νομίζεις κάτι τέτοια κάνουν οι δημοσιογράφοι και βάζουν τον κόσμο να μαλώνει..
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:22

Πάντως με είχε τσαντίσει απίστευτα αυτή η 8αρα.
Η αλήθεια είναι ότι πηγαίνοντας το επόμενο Σάββατο στο Ελ Πάσο ήθελα να χάσουμε. Και όταν είδα το πανό των desperados, το ήθελα ακόμα πιο πολύ. Μετά μπήκε η ομάδα στο γήπεδο, είδα τα μελανόλευκα, φούντωσε το οπαδιλίκι και δεν καταλάβαινα τίποτα.
Το βράδυ που συνήλθα, είπα "Γιατί τους ισοφαρίσαμε ρε γαμώτο ;". Smile
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:30

sellos έγραψε:Δεν είναι και ευκόλο,ο mauri_thiella παραμένει πιστός στη συμφωνια που είχατε κάνει και ονειρέυεται ακόμη εκεινη τη μεγάλη συγχώνευση με τα μαυρα φανελάκια,το ασπρο σορτσάκι και τις κόκκινες κάλτσες που θα καθηλώσουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Smile
Στην παραμικρή νήξη που του κάνουμε απειλέι με ντού,περιμένουμε να κλειδώσει η σωτηρία της Καλαμάτας και μετα θα επανέρθουμε,προς το παρόν δεν θέλουμε να σπασει το μέτωπο thyellara_5-mauri_thiella.. Smile
Χμμμ.... Εκδηλώνεσαι σιγά-σιγά... Suspect
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:33

[quote="Pierikos1961"]
sellos έγραψε:Δεν είναι και ευκόλο,ο mauri_thiella παραμένει πιστός στη συμφωνια που είχατε κάνει και ονειρέυεται ακόμη εκεινη τη μεγάλη συγχώνευση με τα μαυρα φανελάκια,το ασπρο σορτσάκι και τις κόκκινες κάλτσες που θα καθηλώσουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Smile
Διόρθωση !Οι κάλτσες θα ήταν κόκκινες και μπλέ.
Ομάδα ουράνιο τόξο μας είχε αποκαλέσει ο Angel και ο LiGNit σχολιάζοντας τις κάλτσες είχε πετάξει την άπαιχτη ατάκα
"Ευτυχώς που οι Μελανόλευκοι δεν μας έχουν για τα σπασουάρ τους" :lolll: :lolll: :lolll:

Μου έχουν λείψει οι Βεροιώτες ρε γαμώτο...
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:38

Και σε μένα είχε κάνει εντυπωση(θετική) η παρουσια των desperandos στο παιχνιδι Καλλιθεα-Ατρόμητος που είχα παει (εκει ήθελα να κερδίσει η Καλλιθεα ετσι κι αλλιως για ιδιον ώφελος)
Οπως επισης μου έκανε θετική εντύπωση και οι παρουσια των φίλων της Καλλιθεας σε τουτον εδω τον καφενέ(ο blue ήταν ετσι κι αλλιως παλαιότερο μέλος) μετα απο εκεινο το χρονικο σημειο,γίναν μέλη τοσα ατομα και δεν θυμάμαι να προκάλεσε ποτε κανεις τους.
Και το πιο σημαντικο απο όλα είναι ότι μιλάμε για ατομα (κυριως) νεαρης ηλικειας,για παιδία τα οποια υποστηρίζουν την ομαδα της γειτωνιάς τους και όχι κάποια απο τις μεγάλες ομάδες που είναι και της μόδας πλεον στην Αθήνα και σε όλη την Ελλαδα ή και ακομη τον γειτωνικό Πανιώνιο,που έχει μια μεγαλύτερη λαμψη.
Μακάρι αυτά τα παιδία να συνεχίσουν να διασκεδάζουν αυτο που κάνουν και για αυτους και μόνον τους λόγους αξίζει να παραμείνει η ομάδα τους στην Β',κατι το οποιο στην αρχή της χρονιας και μετα απο την εικόνα που είδα στην κερκιδα τους στο πρωτο μεταξύ μας παιχνιδι,μου ήταν αδιάφορο.
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:40

Κατάλαβα. Επειδή ο antifa σε έχει στην δίαιτα, περίμενεις από τον blue να κεράσει εισιτήριο... lol!
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:43

Πρόσεξε sellos ! Το επόμενο post σου είναι το 1111 !
Γράψε κάτι καλό... :chuss:
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 2:56

Pierikos1961 έγραψε:Πρόσεξε sellos ! Το επόμενο post σου είναι το 1111 !
Γράψε κάτι καλό... :chuss:
Κάθε τόσο κεράκια θα σβήνουμε? :P

Αντε να γράψω κατι σοβαρό αυτη τη φορά που ξέχασα την προηγούμενη.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνωμη απο δυο μέλη του φόρουμ
είναι κάτι το οποιο μπορει να μην το θυμούντε ούτε οι ίδιοι,αλλα έγω το έχω μετανιώσει και καλο θα ήταν να το αναγνωρίσω
Ο ένας είναι Pas1966 στον οποιο είχα μίλησει με τρόπο που δεν θα ήθελα σε μια παρατήρηση που μου είχε κάνει για τον τρόπο που είχα γραψει την ομάδα στο προφίλ μου, και
δευτερος, ειναι ο giorgos37, στον οποίο είχα απευθύνει ασχημο χαρακτηρισμο στο topic "ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ" σε μια στιγμη που ήμουν φορτισμένος και έχασα την ψυχραιμία μου..
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 3:00

Διόρθωση !Οι κάλτσες θα ήταν κόκκινες και μπλέ.
δεν θυμάμαι τόσες λεπτομέριες.. Smile

Κι αυτός ο ROSSOBLUE ηθελα να ξερα τη εργασία κάνει.. Very Happy
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από Pierikos1961 Τετ 18 Μαρ 2009 - 3:03

Κι εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη απο τον antifa γιατί με την αναβίωση των φαρασιών σε κρατάω κάθε βράδυ μέχρι αργά και από την κούραση ξεσπάς πάνω του και του βγάζεις γλώσσα... :lolll:

Καλά o antifa τέτοια ώρα θα βλέπει στον ύπνο του ότι σηκώνει την κούπα σε 720 μέτρα υψόμετρο... lol!
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από _KALOGREZA Τετ 18 Μαρ 2009 - 3:04

Ti γράφετε ρε άρρωστοι πάλι?Σήμερα με κόβω και ως τις 4.30-5.00 να ξημερώνομαι στο νετ γιατί την έπεσα για καμιά ώρα να χαλαρώσω στις 20.30(νύχτα για τον stef)και ξύπνησα 1.45!Με το που κατάλαβα τι παίκτηκε βρίσκω τη μάνα μου ξύπνια και της λέω "ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ, ΚΑΦΕ ΜΑΝΑ"(μάλλον τον stef σκεφτόμουνα εκείνη τη στιγμή) και πάω και βάζω κορν-φλέικς!
Καλημέρα ρε στεφ,άντε σε περιμένω απόψε που θα μείνω μόνος γιατί οι άλλοι οι ψευτοξενύκτηδες την κάνουν γύρω στις 3. :lolll:
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα : Ατρόμητος
Registration date : 29/10/2008

Δημοσίευση από _KALOGREZA Τετ 18 Μαρ 2009 - 3:06

Pierikos1961 έγραψε:Κι εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη απο τον antifa γιατί με την αναβίωση των φαρασιών σε κρατάω κάθε βράδυ μέχρι αργά και από την κούραση ξεσπάς πάνω του και του βγάζεις γλώσσα... :lolll:

Καλά o antifa τέτοια ώρα θα βλέπει στον ύπνο του ότι σηκώνει την κούπα σε 720 μέτρα υψόμετρο... lol!

Και σε 750 μέτρα μη σου πω!!!Ρε συ αυτά τα βλέπω στον ξύπνιο μου όντας λογικός,στον ύπνο μου βλέπω ότι παίζω τελικό κυπέλλου με το Αιγάλεω(στα διάλα ντα...) και νικάω με 4(και βάλε)-0! :bluefans: :bluefan: :kaskolfan3: :tibanoblue: :sout:
Όλα αυτά για να σας θυμίσω λίγο και το μικρό μας φίλο τον alves7. :lolll:
μελανόλευκε την παρένθεση μετά το 4 στο σκορ του τελικού που ονειρεύομαι την κόζαρες έτσι??? :champion:
Και σίγουρα είπες :eleos: τι :trav: πουρουπουπου είναι αυτός?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ANTIFA_KALOGREZA στις Τετ 18 Μαρ 2009 - 3:11, 1 φορά
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα : Ατρόμητος
Registration date : 29/10/2008

Δημοσίευση από sellos Τετ 18 Μαρ 2009 - 3:08

Pierikos1961 έγραψε:
Καλά o antifa τέτοια ώρα θα βλέπει στον ύπνο του ότι σηκώνει την κούπα σε 720 μέτρα υψόμετρο...

μην ρίχνεις το πήχη,ο στοχος είναι 750+ μέτρα
κοντά στο ύψος του Υμηττού δηλαδη..
sellos
sellos
Respected
Respected

Σελίδα 9 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο