Ο απολυτος χωρος εκτονωσης του φορουμ!
+30
foxerkaterini-5-
πάμμαχον
znick
Κρόνιος
ligans
vour
KESARIANH*WARRIORS
mauri_thiella
Pasas7
PASantreas
Soultanidis
Fredericks -5-
iason
palios-4
aoktshs777
Παναγιώτης
eddy
Tzes
alves...7
Stef-Pierikos
Jim
Pierikos1961
Betafans
_KALOGREZA
LiGNiT
PasGiannina
MIXOS
sellos
thyellara-5
Rossoblu
34 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 40
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Απ: Ο απολυτος χωρος εκτονωσης του φορουμ!
Δηλαδή εσύ από τις 4 το μεσημέρι λες καληνύχτα γιατί σε δύο ώρες πέφτει ο ήλιος ;Stef-Pierikos έγραψε:ΤΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ? 3:23 Η ΩΡΑ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ! ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...!
Άνετα !Stef-Pierikos έγραψε:ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 (3 ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
Το ζόρι σκάει όταν χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί.
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
Pierikos1961 έγραψε:Δηλαδή εσύ από τις 4 το μεσημέρι λες καληνύχτα γιατί σε δύο ώρες πέφτει ο ήλιος ;Stef-Pierikos έγραψε:ΤΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ? 3:23 Η ΩΡΑ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ! ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...!Άνετα !Stef-Pierikos έγραψε:ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 (3 ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
:
Είναι κατι το οποιο μας εγινε συνήθεια,μετα απο τις ιnternetikes συναντησεις την εποχη νοεμβρίου-Δεκεμβριου (Mixos,thyellara-5,angel,rossoblou,Pierikos1961,fenta,mauri-thiella,τον beta να μας γραφει off topic αν ξεχναω κάποιον ζηταω συγνωμη),απο τοτε κάποιοι αποχωρησαν,αλλοι αραίωσαν,το forum απεκτησε αλλη δυναμικη,αβγάτησε τα μέλη του και πλεον απεκτησε κάποια δυναμικη η οποια θα δώσει τη δυνατοτητα να συνεχίσει,ισως για αρκετα χρόνια ακομη.
και αντε να πείς στο αφεντικο,οτι ήμουν σε κάποιο forum και μίλαγα με κάποιον selloΤο ζόρι σκάει όταν χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί. :lolll
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Sah-Pierikos έγραψε:ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ :P
αντε σε περιμένουμε.
να δω πως θα τα βγάλω πέρα με δυο μελανόλευκους...
sellos- Respected
Ομάδα :
Μην ανησυχείς. Θα σε προστατέψω εγώ...sellos έγραψε:να δω πως θα τα βγάλω πέρα με δυο μελανόλευκους...
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Pierikos1961 έγραψε:Μην ανησυχείς. Θα σε προστατέψω εγώ...sellos έγραψε:να δω πως θα τα βγάλω πέρα με δυο μελανόλευκους...
Τώρα ησύχασα...
sellos- Respected
Ομάδα :
Πες το ψέμματα. Η καλύτερη εποχή του forum ήταν εκείνο το δίμηνο. Ρίχναμε απίστευτα γέλια. Στην αρχή πάντως δεν συμμετείχε ο fenta. Το έπαιζε απουσιόλογος. Μετά κύλησε. Τον beta τον είχαμε καταντήσει σημαιοφόρο με τις σημαιούλες του off topic, θυμάσαι ;sellos έγραψε:Είναι κατι το οποιο μας εγινε συνήθεια,μετα απο τις ιnternetikes συναντησεις την εποχη νοεμβρίου-Δεκεμβριου (Mixos,thyellara-5,angel,rossoblou,Pierikos1961,fenta,mauri-thiella,τον beta να μας γραφει off topic αν ξεχναω κάποιον ζηταω συγνωμη),
Ο μόνος που ξέχασες είναι ο LiGNit. Κατά τα άλλα αυτή ήταν η παλιοπαρέα.
Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα....μπλα....sellos έγραψε:απο τοτε κάποιοι αποχωρησαν,αλλοι αραίωσαν,το forum απεκτησε αλλη δυναμικη,αβγάτησε τα μέλη του και πλεον απεκτησε κάποια δυναμικη η οποια θα δώσει τη δυνατοτητα να συνεχίσει,ισως για αρκετα χρόνια ακομη.
Το έκανα ! Και με ρώτησε ; "O sellos του betafans ;"sellos έγραψε:και αντε να πείς στο αφεντικο,οτι ήμουν σε κάποιο forum και μίλαγα με κάποιον sello
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Το επαιζε εξουσια,αfentικοΣτην αρχή πάντως δεν συμμετείχε ο fenta. Το έπαιζε απουσιόλογος. Μετά κύλησε.
μετα λογω της προεκλογικής εξτρατιας για την αναδειξη εκ νέου των mods,αναγκαστηκε να κατέβει στον λαο και έφαγε τον Rossoblue με δόλια μέσα (θα τον καταγγείλω στο "κάτι τέτοιο")
Τον beta τον είχαμε καταντήσει σημαιοφόρο με τις σημαιούλες του off topic, θυμάσαι ;
και έδωσε τη λύση ο Rossoblue με τα φαράσια τα οποία μας φιλοξενούν ακόμη
σωστόςΟ μόνος που ξέχασες είναι ο LiGNit.
δεν είμαι τυχαία ο αρχη-σαχλαμάραςΜπλα...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα....μπλα....
Το έκανα ! Και με ρώτησε ; "O sellos του betafans ;"
sellos- Respected
Ομάδα :
antifa,πλησιαζεις τα 1000
sellos- Respected
Ομάδα :
Ντροπή του...Ουουουουουουου !!!!!! :Psellos έγραψε:Το επαιζε εξουσια,αfentικο
μετα λογω της προεκλογικής εξτρατιας για την αναδειξη εκ νέου των mods,αναγκαστηκε να κατέβει στον λαο και έφαγε τον Rossoblue με δόλια μέσα (θα τον καταγγείλω στο "κάτι τέτοιο")
Εγώ πάντως δεν είχα μασήσει. Τον Rossoblu ψήφισα. Αλλά τον έφαγε το αfentικό...
Προσπαθώ να σου μοιάσω...sellos έγραψε:δεν είμαι τυχαία ο αρχη-σαχλαμάραςΜπλα...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα....μπλα....
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Προφανώς και είστε πάλι εδώ τα 2 σας! Κάτι άκουσα όμως για μένα,ότι την είχα δει αfentικό.Με θάψατε ρε αλήτες-παλιοχαρακτήρες? Σόρυ για τη διήμερη απουσία μου αλλά είχα κάποια ψυχολογικά κυρίως προβλήματα και δεν είχα όρεξη...Όχι ότι έχω επανέλθει αλλά τέσπα.Και από τη μοναξιά της κορυφής που σε αγναντεύω σε χαιρετώ φίλε sellos :P :tese: (πιερικός μην παρεξηγείς αλλά θέλω να χαιρετήσω τον "πικραμένο" φίλο παγουρά σήμερα).Πως είναι ο καιρός εκεί κάτω?Πάντως εδώ κάνει λίγο κρύο,570 μέτρα υψόμετρο είναι αυτά(57βαθμοί*10μέτρα)
Άντε το επόμενο θα είναι το επετειακό μου αφού γίνομαι ο τέταρτος εδώ μέσα που τα χιλιάζω.
ΜΠΡΙΖΩΣΤΕ ΜΕ, ΜΠΡΙΖΩΣΤΕ ΜΕ(από το αξέχαστο ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ, ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ)
:bluefan: :kaskolfan3: :tibanoblue:
Άντε το επόμενο θα είναι το επετειακό μου αφού γίνομαι ο τέταρτος εδώ μέσα που τα χιλιάζω.
ΜΠΡΙΖΩΣΤΕ ΜΕ, ΜΠΡΙΖΩΣΤΕ ΜΕ(από το αξέχαστο ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ, ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ)
:bluefan: :kaskolfan3: :tibanoblue:
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Θα μας κάνεις την τιμή απόψε ;
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Αφού εμείς με τον sellos αναβαθμιστήκαμε σε super member, εσύ δεν πρέπει να αναβαθμιστείς σε super moderator ;
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
ANTIFA_KALOGREZA έγραψε:Και από τη μοναξιά της κορυφής που σε αγναντεύω σε χαιρετώ φίλε sellos :P :tese: (πιερικός μην παρεξηγείς αλλά θέλω να χαιρετήσω τον "πικραμένο" φίλο παγουρά σήμερα).Πως είναι ο καιρός εκεί κάτω?Πάντως εδώ κάνει λίγο κρύο,570 μέτρα υψόμετρο είναι αυτά(57βαθμοί*10μέτρα)
Γιατί να παρεξηγήσω; O sellos είναι στα 20 μέτρα απόσταση και σε ακούει να ψιθυρίζεις.
Αν φωνάξετε λίγο παραπάνω, θα σας ακούσω κι εγώ.
Αλλά μην φωνάξετε πολύ δυνατά.
Αν σκάσει χιονοστιβάδα, θα την πληρώσει ο καημενούλης ο blue.
Κι εγώ μετά ποιόν θα πειράζω του χρόνου ;
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Προσεχε μην πλευρητωθείς antifa και σε πετύχουν οι Ιωνικοι αδύναμο
παντως στα 570 μέτρα,κόντα στο ύψος του Φιλοπάππου είσαι,μέχρι να φθάσεις στα Ηπερώτικα όρη 'εχεις δρόμο ακόμη :P
Τι έγινε λεβέντη μου,κατάφερες να περάσεις στην πρωτη θέση και σου έφυγαν τα ψυχολογικά?
αμα είναι να σε χαλασει να στην δώσουμε την πρωτη θέση
πάνω απ'όλα η υγεία των συναθρώπων μας.
Υ.Γ ξαναδιάβαζα το κέιμενο του ΜΙΧΟΥ στην πρωτη σελίδα αυτου του topic και κοντέυω να πεθάνω στα γέλια
παντως στα 570 μέτρα,κόντα στο ύψος του Φιλοπάππου είσαι,μέχρι να φθάσεις στα Ηπερώτικα όρη 'εχεις δρόμο ακόμη :P
Τι έγινε λεβέντη μου,κατάφερες να περάσεις στην πρωτη θέση και σου έφυγαν τα ψυχολογικά?
αμα είναι να σε χαλασει να στην δώσουμε την πρωτη θέση
πάνω απ'όλα η υγεία των συναθρώπων μας.
Υ.Γ ξαναδιάβαζα το κέιμενο του ΜΙΧΟΥ στην πρωτη σελίδα αυτου του topic και κοντέυω να πεθάνω στα γέλια
sellos- Respected
Ομάδα :
Pierikos1961 έγραψε:Αφού εμείς με τον sellos αναβαθμιστήκαμε σε super member, εσύ δεν πρέπει να αναβαθμιστείς σε super moderator ;
χώρις σταυρό όμως.. :lol:
sellos- Respected
Ομάδα :
sellos έγραψε:Τι έγινε λεβέντη μου,κατάφερες να περάσεις στην πρωτη θέση και σου έφυγαν τα ψυχολογικά?
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Αλλά με διπλό κατσαβίδι...sellos έγραψε:χώρις σταυρό όμως.. :lol:Pierikos1961 έγραψε:Αφού εμείς με τον sellos αναβαθμιστήκαμε σε super member, εσύ δεν πρέπει να αναβαθμιστείς σε super moderator ; :lolll:
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Pierikos1961 έγραψε:Αλλά με διπλό κατσαβίδι...sellos έγραψε:χώρις σταυρό όμως.. :lol:Pierikos1961 έγραψε:Αφού εμείς με τον sellos αναβαθμιστήκαμε σε super member, εσύ δεν πρέπει να αναβαθμιστείς σε super moderator ; :lolll:
με διπλο κατσαβίδι ή κανα μαστίγιο για να επιβάλει την τάξη άμα χρειαστεί?
και το superman θα ήταν μια καλή ο ονομασία :lol:
sellos- Respected
Ομάδα :
Όχι ρε παλιοχαρακτήρα, αφού το είπε. Δεν του αρέσει η εξουσία.Είναι παιδί του λαού :Psellos έγραψε:με διπλο κατσαβίδι ή κανα μαστίγιο για να επιβάλει την τάξη άμα χρειαστεί?
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Τον φαντάζεσαι τον antifa με μπλε κολλητή φορμίτσα και κόκκινο σωβρακάκι ;sellos έγραψε:και το superman θα ήταν μια καλή ο ονομασία :lol:
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Pierikos1961 έγραψε:Τον φαντάζεσαι τον antifa με μπλε κολλητή φορμίτσα και κόκκινο σωβρακάκι ;sellos έγραψε:και το superman θα ήταν μια καλή ο ονομασία :lol:
Οχι,η φαντασια μου δεν έχει κάνει τόσα άλματα
εχώ δει τον ΠΑΣ να παίρνει ΤΣΟΥ-ΛΟΥ,αλλα όχι και τόσο χοντρά πράγματα.. :P
sellos- Respected
Ομάδα :
Άντε ρε φίλε, πόσο μπρίζωμα χρειάζεσαι ;
Όχι τίποτα άλλο, θα μας την πει και ο stef το πρωι... :P
Όχι τίποτα άλλο, θα μας την πει και ο stef το πρωι... :P
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Τη διαθήκη του μαλλον γράφει..
sellos- Respected
Ομάδα :
Πάντως κάποια στιγμή θα πρέπει να οργανώσουμε τον θεσμό "Βραβεία betafans" με κατηγορίες και υποψήφια μέλη και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να μοιράσουμε τους τίτλους. Τι λες ;
Στην κατηγορία του σαχλαμάρα, θα κονταροχτυπηθούμε οι τρεις μας. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει 4ος υποψήφιος...
Στην κατηγορία του σαχλαμάρα, θα κονταροχτυπηθούμε οι τρεις μας. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει 4ος υποψήφιος...
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Σελίδα 7 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|