Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ

+14
komitis
geo
MovoMAYPH
Κρόνιος
HORHE
blackstorm
kalamatianos5
kampias-3-
Michael
mauri_thiella
zaxos4snakes
mario4
Pierikos1961
thyellara-5
18 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ

Δημοσίευση από blackstorm Πεμ 1 Οκτ 2009 - 3:19

Οχι φιλε μου,εμεις σαν συνδεσμος (Νοτιοι) δν ασχολουμαστε με πολιτικη,και το εχουμε βαλει και σαν ορο εγγραφης στο συνδεσμο....μας νοιαζει μονο η Θυελλα και δν ασχολουμαστε με τπτ αλλο...συνδεσμος φιλαθλων ειμαστε αλλωστε,οχι νεολαια καποιου κομματος...τωρα,να σου πω κατ αρχην οτι εχεις αδικο για τους monsters,μιας και λειτουργουν και αλλοι συνδεσμοι στη λαρισα,και οπως σου ειπα,καλυτερα να υπαρχουν πολλες φωνες,παρα μια και διασπαζωμενη...εσυ σε ποιον συνδεσμο ανηκεις,αν εχω καταλαβει καλα στους navajo?
blackstorm
blackstorm
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 114
Τόπος : Εκει που εχει να πατησει γυφτος 15 χρονια..
Ομάδα : Καλαμάτα
Registration date : 08/11/2008

http://www.notioi-kalamata.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ

Δημοσίευση από kampias-3- Πεμ 1 Οκτ 2009 - 5:49

Κοιτα εγω ειχα παει λαρισα περυσι και αλλο συνδεσμο δεν ειδα και μου παν πως δεν υπαρχει,εχουν 3-4 κλαμπ σε αλλες πολεις και πιστευω οτι πρεπει να ναι προτυπο για τα ελληνικα δεδομενα.
Οσο για τους τοιχους δε εβρισκες αλλο συνθημα και ολοι μεχρι και χαζογκομενες ηταν αελ.Ναι ναβαχο
Θυμαμαι μιλαγα με 2-3 μπουλντογκ και μου ελεγαν δεν ασχολουμαστε με πολιτικα σαν κλαμπ και που το πανε που το φερνουν ολη η ελλαδα για δεξιους τους εχει.Τελος παντων μακρια απο πολιτικα αποψη μου ειτε δεξιας ειτε αριστερας.Γηπεδο η ομαδα και τα πολιτικα στις καλπες.
kampias-3-
kampias-3-

Αριθμός μηνυμάτων : 122
Τόπος : PATRA
Ομάδα : Παναχαϊκή
Ομάδα : ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Registration date : 02/08/2009

http://www.navajo3.tk

Δημοσίευση από HORHE Πεμ 1 Οκτ 2009 - 9:42

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΟΧΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ BULLDOGS,ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕ...ΟΥΤΕ ΚΕΛΤΙΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΤΤΟΥ ΣΤΗΜΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ... Κ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

HORHE

Αριθμός μηνυμάτων : 36
Registration date : 27/09/2009

Δημοσίευση από mauri_thiella Πεμ 1 Οκτ 2009 - 14:47

kampia-3- εσυ σαν navajo δεν μπορεις να λες μακρια απο τα πολιτικα...
οι navajo ειναι απο τα ποιο πολιτικοποιημενα club στην ελλαδα! Wink
mauri_thiella
mauri_thiella

Αριθμός μηνυμάτων : 2747
Τόπος : Καλαματα
Ομάδα : η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ
Registration date : 05/11/2008

http://www.bulldogs-kalamata.com

Δημοσίευση από blackstorm Πεμ 1 Οκτ 2009 - 15:05

Εγω δν θα ελεγα οτι ειναι ενα απο τα πιο πολιτικοποιημενα club στην Ελλαδα...αλλα το πιο ποδοσφαιρικο πολιτικο club στην Ελλαδα...φιλε μου,διωρθωσε με αν κανω λαθος,αλλα οι navajo φτιαχτηκαν καθαρα και μονο για πολιτικους λογους,να περνανε ξεκαθαρα μνμ στα γηπεδα..οι λογοι δν ηταν ποδοσφαιρικοι,αλλα καθαρα προπαγανδας και συμφεροντων....
blackstorm
blackstorm
Banned
Banned

Δημοσίευση από mauri_thiella Πεμ 1 Οκτ 2009 - 15:27

οι navajo απο οτι ξερω δεν ειχαν ποτε στεγασμενο συνδεσμο.
kampia-3- περιμενουμε να μας διαφωτησεις!
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από kampias-3- Πεμ 1 Οκτ 2009 - 17:30

BLACKSTORM ΛΕΣ @@ΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ CLUB ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΝΑΒΑΧΟ.
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ 1 ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΡΑ 3-4 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
kampias-3-
kampias-3-

Δημοσίευση από mauri_thiella Πεμ 1 Οκτ 2009 - 17:41

οχι και 8 φορες μονο!
ολοι ξερουν τι ειστε...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από kalamatianos5 Πεμ 1 Οκτ 2009 - 17:50

εγω παντως ειμαι της γνωμης να υπαρχει ενας δυνατος πυρηνας και οχι διαφοροι συνδεσμοι λιγων ατομων εδω και εκει...αλλα ξερω οτι αυτο ειναι δυσκολο καθοτι υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και θεσεις που πολλες φορες ειναι δυσκολο να συνηπαρξουν οπως συμβαινει και στην περιπτωση την δικη μας αλλα οχι μονο σε εμας το θεμα ειναι στο γηπεδο στην κερκιδα να γινομαστε ενα...ΟΛΟΙ την ιδια αρρωστεια εχουμε και για την παρτη της τρεχουμε

kalamatianos5

Αριθμός μηνυμάτων : 355
Registration date : 12/04/2009

Δημοσίευση από kampias-3- Πεμ 1 Οκτ 2009 - 21:53

Συμφωνω φιλε καλαματιανε5 αυτο εννοω και εγω και με στεναχωρει και εμενα,ειμαστε ναβαχο αντιφα και ασε τους αλλους να ξερουν καλυτερα.Ολοι ξερουν τι ειμαστε και την δραση μας.
Αν ειμασταν αναρχικοι οπως θες να μας κοτσαρεις την ταμπελα (για τον μαυρη θυελλα αναφερομαι) δεν θα καναμε τοσα χιλιομετρα σε ολη την Ελλαδα.Οσο για τα πολιτικοποιημενα πανο σε προκαλω να μου τα απαριθμησεις να δεις οτι δεν ειναι πανω απο 8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ - Σελίδα 2 Icon_cool
kampias-3-
kampias-3-

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 1 Οκτ 2009 - 22:27

χωρίς παρεξήγηση, πρώτη φορά βλέπω άτομο με άκρως πολιτικό αβαταρ
την σημαία σύμβολο του Αναρχισμού (*) να απολογείται ενάντια σε αυτόν!
:lolll:

Σαν να βλέπω κάποιον με αβατάρ μια σβάστικα
να λέει Αν ειμασταν ναζιστές οπως θες να μας κοτσαρεις την ταμπελα..

:lolll:

(*) http://www.crwflags.com/fotw/flags/qt-a_dia.html
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ - Σελίδα 2 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από Κρόνιος Πεμ 1 Οκτ 2009 - 22:51

Με πρόλαβες.
Πάνω που σκεφτόμουν πως να το διατυπώσω... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ - Σελίδα 2 Icon_wink
Ξέρεις πολλά τελικά... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ - Σελίδα 2 Icon_smile
Κρόνιος
Κρόνιος
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008

Δημοσίευση από MovoMAYPH Πεμ 1 Οκτ 2009 - 23:36

Τι έγινε? Μας επηρεασαν οι εκλογές και η αναβολη της αγωνιστικής και ειπαμε να το ρίξουμε στα πολιτικά?

MovoMAYPH

Αριθμός μηνυμάτων : 31
Registration date : 27/09/2009

Δημοσίευση από mauri_thiella Παρ 2 Οκτ 2009 - 9:10

τελος παντων...
το παιδι μπορει να ειναι μονο fashion navajo οχι ιδεολογιστης!
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από mario4 Παρ 2 Οκτ 2009 - 9:41

mauri_thiella έγραψε:να ειναι μονο fashion navajo
πώς? όπως λέμε fashion victim? :lolll:
mario4
mario4
Respected
Respected

Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από blackstorm Παρ 2 Οκτ 2009 - 11:28

kampias-3- έγραψε:BLACKSTORM ΛΕΣ @@ΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ CLUB ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΝΑΒΑΧΟ.
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ 1 ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΡΑ 3-4 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.

ΡΕ φιλε,πλακα μας κανεις??εδω οτι αυτοκολλητο εχετε βγαλει δν εχει πανω ουτε καν το σημα της παναχαικης,παρα μονο λεει "θανατος στους φασιστες",κρεμαλα στους φασισστες" και ολα κατι τετοιο αντιστοιχο...εσυ χθες γραφτηκες στους navajo και δν το ξερεις??ολη η Ελλαδα ξερει τι συμφεροντα εξυπηρετει αυτος ο συνδεσμος,αραξε λιγο που θα μου πεις οτι λεω και π@@@@@@ς......

Οκ,λες για τα πολιτικοποιημενα πανω δν ειναι πανο απο 8...για την παναχαικη ποσα πανο εχετε μεγαλε?
blackstorm
blackstorm
Banned
Banned

Δημοσίευση από mario4 Παρ 2 Οκτ 2009 - 11:42

ας κρατήσουμε ένα ήρεμο επίπεδο. Smile
mario4
mario4
Respected
Respected

Μισή μυριάδα έτη

Δημοσίευση από kampias-3- Παρ 2 Οκτ 2009 - 15:46

ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΙΑΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ,ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ @@ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΝΟ ΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΟ ΑΝΤΙΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΦΑ.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 4-5 ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ?ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
kampias-3-
kampias-3-

Δημοσίευση από thyellara-5 Τρι 1 Δεκ 2009 - 0:04

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον αγγειοχειρούργο κύριο ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΣΤΑ για την επιτυχή επέμβαση στο πόδι του νεαρού ποδοσφαιριστή μαs ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΒΙΛΑ. Επίσηs ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μαs γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο ξαναφορώνταs την φανέλα τηs αγαπημένηs μαs ομάδαs.

GRUPPO NERO

ο Κουστας έσωσε το νεαρό παίχτη απο τα χειρότερα
thyellara-5
thyellara-5
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1298
Τόπος : K A L A M A T A
Ομάδα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 07/11/2008

http://www.grupponero.gr/

Δημοσίευση από geo Τρι 1 Δεκ 2009 - 18:02

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων – Οπαδών Καλαμάτας BULLDOGS CLUB θέλει να λάβει θέση για όσα τραγελαφικά συνέβησαν χθες το απόγευμα 8 χλμ από την πόλη του Αγρινίου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μας σταμάτησαν με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια κ ότι αυτά είχαν εξαντληθεί δύο ολόκληρες ώρες πριν το παιχνίδι. Με ενέργειες του συνδέσμου μας διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν ένα ψέμα. Εισιτήρια υπήρχαν ενώ η κερκίδα των φιλοξενούμενων ήταν κενή. Μετά επικοινωνήσαμε με τον αστυνομικό διευθυντή , ο οποίος αρνήθηκε την μετάβαση μας στο γήπεδο λόγω της έλλειψης δυνάμεως και με τον ισχυρισμό ότι η ΠΑΕ δεν είχε ζητήσει επισήμως εισιτήρια . Νιώθουμε λοιπόν την ανάγκη να κατηγορήσουμε ανοιχτά τους κάτωθι :

1) Την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο για την μη συμπαράσταση τους στην όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε . Από τις 13.30 μέχρι και τις 17.30 , εμείς σε ένα χωράφι , αυτοί στα επίσημα να παρακολουθούν τον αγώνα πίνοντας καφέδες. Επίσης για την ανυπαρξία τους και την ανικανότητα τους να διασφαλίσουν τα στοιχειώδη. Ήταν πλήρως ενημερωμένοι για την δική μας εκδρομή , η οποία είχε ανακοινωθεί και επίσημα από το site του συνδέσμου μας , όμως ‘’ ξέχασαν ‘’ να απαντήσουν σε fax που τους εστάλη από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την παρουσία οπαδών της ομάδας μας στο Αγρίνιο.

2) Τον αστυνομικό διευθυντή που με την ευθυνοφοβία του δεν μπορούσε να πάρει την απόφαση να οδηγήσει 28 έλληνες φορολογούμενους πολίτες να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα , που δεν είχαν δημιουργήσει το παραμικρό μέχρι τότε. Ακόμα και όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθαν ενισχύσεις από την Πάτρα , δεν έγινε καμία κίνηση για την μεταφορά μας στο γήπεδο.

3) Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ , η οποία έδειξε ότι δεν μας ήθελε στο γήπεδο , για λόγους που δεν γνωρίζουμε. Οχυρωμένοι πίσω από το τυπικό της υπόθεσης έδειξαν ότι η παρουσία μας ενοχλούσε. Με την αρωγή του αστυνομικού διευθυντή κατάφεραν να μας κρατήσουν μακριά από την αγαπημένη μας ομάδα.

Έδειξαν λοιπόν, όλοι οι παραπάνω μεγάλη ασέβεια προς όλους εμάς , που μη λογαριάζοντας έξοδα και ταλαιπωρία ,θέλαμε για ακόμα μια φορά να βρεθούμε στην γνώριμη θέση μας. Στην εξέδρα κάθε γηπέδου στο οποίο αγωνίζεται ο « ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » .

Εκ του ΔΣ
BULLDOGS CLUB

geo

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ομάδα : ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
Registration date : 03/06/2009

Δημοσίευση από komitis Τρι 1 Δεκ 2009 - 23:21

αδερφια τι νομιζετε οτι θα γινει θα ιδρωσει το αυτι του????????????
komitis
komitis

Αριθμός μηνυμάτων : 212
Τόπος : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 06/11/2008

Δημοσίευση από mauri_thiella Τρι 1 Δεκ 2009 - 23:24

komitis έγραψε:αδερφια τι νομιζετε οτι θα γινει θα ιδρωσει το αυτι του????????????

ειναι ωρα να αρχησει...
mauri_thiella
mauri_thiella

Δημοσίευση από komitis Τρι 1 Δεκ 2009 - 23:33

μακαρι... και ποιος δεν το θελει αυτο!!!
komitis
komitis

Αριθμός μηνυμάτων : 212
Τόπος : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 06/11/2008

Δημοσίευση από Eggo-19- Τρι 15 Δεκ 2009 - 11:45

μπραβο παιδια μπραβο παιδια
Eggo-19-
Eggo-19-

Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 13/10/2009

Δημοσίευση από nikos-aystriakos Τρι 22 Δεκ 2009 - 8:42

Eνα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο την καλαματα
που ακολουθησαν την ομαδα του στον βολο

LA FAMiLiA ROJA
nikos-aystriakos
nikos-aystriakos

Αριθμός μηνυμάτων : 612
Τόπος : Βόλος
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 26/02/2009