Το πιο εκνευριστικό που σας έτυχε σήμερα.
+20
MPS
rodfan
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
giraios 6
monoDOXA!!!
thanosleeds
RedBlueWarriorG4
gringa
Michael
mpampino
titormos_nikaia_g6
sellos
ILIOS9_ANTI-POK
paranoia_trikala
darmaid
Mitsos14
Spyrpoul Pinezas
Rossoblu
Pierikos1961
mario4
24 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 9
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Το πιο εκνευριστικό που σας έτυχε σήμερα.
Βλακακο οταν καναμε εμεις καταληψη εσεις κανατε μαθηματακι..
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010
συγχαρητηρια....titormos_nikaia_g6 έγραψε: μια αποχη και καλα εις μνημην του Αλεξη..
Mitsos14 έγραψε:συγχαρητηρια....titormos_nikaia_g6 έγραψε: μια αποχη και καλα εις μνημην του Αλεξη..
Μητσο γι΄αυτο εβαλα αυτο το συμολακι= για να δειξω πως δε συμφωνουσα..
Ομάδα :
εμεις το ανοιξαμε για σαββατοκυριακο και το ξανακλεινουμε κυριακη το μπουρδελο
Φίλε μου θα συμφωνήσω στο ότι η Παιδεία στην Ελλάδα είναι εξ'ολοκλήρου ένα ''Μπουρδέλο''.Αλλά μην ξεχνάς ότι αυτός είναι ο χώρος ο οποίος κρίνει το υπόλοιπο της ζωής σου και επαγγελματικά και προσωπικά.Άν δεν υπάρχουν σοβαρά αιτήματα μην το κλείνετε άδικα,άν όμως υπάρχουν είναι μία μορφή αντίδρασης και διαμαρτυρίας και καλά θα κάνετε.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Tζον εχεις ενα δικιο..αλλα στο λυκειο οπως θα δεις του χρονου ειναι λιγοι οι καθηγητες που θελουν να σε βοηθησουν και να σου μαθουν κατι...αρα οι περισσοτεροι καταφευγουν στα φροντιστηρια..τσαμπα 6 ωρες..εγω προσωπικα πηγαινω σε γενικο και κανονικο μαθημα 3 μηνες τωρα εχω κανει ελαχιστες φορες.
Ομάδα :
Μα αυτό ανέφερα και εγώ πιο πάνω.Σε υατό το ''μπουρδέλο'' που έφραψα ανέφερομαι και στην μηη σωστή μάθηση και διαπαιδαγώγηση των μαθητών.Εμάς πάλι μας έχουν ξεσκίσει και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Καλα ειναι και σε ποιους θα πεσεις..και τι συμμαθητες θα εχεις..
Σε μενα ειναι ολα τα καλα παιδια..
Σε μενα ειναι ολα τα καλα παιδια..
Ομάδα :
Σίγουρα πολύ σημαντικός παράγοντας.ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τους συμμαθητές άν σκεφτείς ότι 10 από αυτούς βγάζουν 20.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ;;;;;;
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ(κι οταν λεω εμεις εννοω τα περισσοτερα ελληνικα δημοσια λυκεια), Η ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, Η ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Η ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ Η ΘΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ....... ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ 3 ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;;;; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;;; ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
ΑΜΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...
και για ολο αυτο δνε φταινε οι καθηγητες, το γενικοτερο κλιμα που υπαρχει σε ολα τα ελληνικα λυκεια φταιει, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ(κι οταν λεω εμεις εννοω τα περισσοτερα ελληνικα δημοσια λυκεια), Η ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, Η ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Η ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ Η ΘΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ....... ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ 3 ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;;;; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;;; ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
ΑΜΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...
και για ολο αυτο δνε φταινε οι καθηγητες, το γενικοτερο κλιμα που υπαρχει σε ολα τα ελληνικα λυκεια φταιει, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ
Μα φίλε μου και εμείς αυτό λέμε απλά το είπαμε πιο λεπτεπίλεπτα...
+1 (Με κάλυψες απόλυτα...)
+1 (Με κάλυψες απόλυτα...)
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σωστος εισαι..εμεις καθε εβδομαδα υπαρχει μερα που δεν κανουμε τιποτα..δε μπαινουμε στις ταξεις..καθε παρασκευη συνελευση και και και..
Ομάδα :
Δεν έχεις άδικο φίλε μου Τίτορμε.Εμείς την Δευτέρα θυα χάσουμε 3 ώρες για τον λόγο που μόλις ανέφερες.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ρε για να κλεισουμε εδω..ειναι αυτο που ειμαι το μωρο μου..(χαχαχαχ)ο σπυρπουλ..
δεν υπαρχει παιδεια και γενικοτερα οι καθηγητες ειναι στον κοσμο τους..αρα αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα παιδια να κανουν καταληψεις και γενικως οτι γουσταρουν..
δεν υπαρχει παιδεια και γενικοτερα οι καθηγητες ειναι στον κοσμο τους..αρα αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα παιδια να κανουν καταληψεις και γενικως οτι γουσταρουν..
Ομάδα :
john gate-5- έγραψε:Πήραμε βαθμούς...
εμεις εχουμε τετραμηνα...
Ομάδα :
εννοουσα για εμας που παιρνουμε βαθμους μετα τα Χριστουγεννα
Mitsos14 έγραψε:εννοουσα για εμας που παιρνουμε βαθμους μετα τα Χριστουγεννα
Ναι ρε Μητσακο..μετα ειναι το θεμα..
Ομάδα :
Δεν ξέρω για σας αλλά τα δικά μου Χριστούγεννα προβλέπονται τέλεια...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
john gate-5- έγραψε:Δεν ξέρω για σας αλλά τα δικά μου Χριστούγεννα προβλέπονται τέλεια...
Ετσι!
Ομάδα :
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Ποιο τραγουδι σας κολλησε σημερα;
» ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ....
» Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού
» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...