Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

+47
DOXAMILTOS
Doxa Dramas Athens Club
kostas4
drotan_4
titormos_nikaia_g6
DoxaDramasG4
animals4
spk
rebels agia marina
MYKONOS
doxa_re
antrikos14
vtec
leone14
ΨΥΧΟ
teo-doxa
iason
duan
Παναγιώτης
old school6
coldlife
doxadramas4
ITVOL
PasGiannina
doxaforever
apaixtos
morfi
pit1918
tacos33
mavraetos_4
vsoulis
Sakis -4- Animals
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Sir George
monoDOXA!!!
katakoyzinos1973
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Black Eagles G4
SONICPUNK 4
mario4
Michael
BadBoyG4
GLORY 4
Κρόνιος
doxale
burgos
fumangus
51 απαντήσεις

Σελίδα 26 από 29 Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Empty Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Δημοσίευση από doxadramas4 Σαβ 6 Φεβ 2010 - 0:44

ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ (ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ).....
ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ Δ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ (ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ )

ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ .....
ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΙΜΑΙ 100% ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΓΩ)

doxadramas4

Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : Δόξα
Registration date : 13/11/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Empty Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Δημοσίευση από morfi Σαβ 6 Φεβ 2010 - 3:01

Ρε παιδια ειναι 3 η ωρα.........μπορει να εχω πιει λιγο παραπανω αλλα πειτε μου οτι βλεπω καλα??????????????ΤΕΛΕΙΩΣΕ??????????????φευγει επιτελους??????
morfi
morfi

Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Σαβ 6 Φεβ 2010 - 3:09

ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΩ!ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΩ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ...
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από Sakis -4- Animals Σαβ 6 Φεβ 2010 - 3:43

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!
ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!
Sakis -4- Animals
Sakis -4- Animals

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ομάδα : EKEI PSILA STIN KORIFI STEKETE O THEOS MAS...G AUTON ZO KAI PROSKINO.,...TON MAYRO AETO MAS!
Registration date : 16/10/2009

Δημοσίευση από fumangus Σαβ 6 Φεβ 2010 - 5:44

Εγώ πάλι πιστεύω οτι η παλιόπουστ.. ο Νικολαϊδης είναι ένα μεγάλο λαμόγιο και καταγράφεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία των λαμογιών που πέρασαν απο αυτή την ομάδα. Μην κοιτάτε την ώρα δημοσίευσης του ποστ, μόλις ξύπνησα και σε λίγο φεύγω για δουλειά. Γκλόρυ εγώ πάλι αν είμαι για κάτι σίγουρος, είναι οτι ο μπάμπης είχε γραμμένη στα αρχ... του την ομάδα. Ο μοναδικός λόγος που τη δίνει είναι το οτι ασκήθηκαν αφόρητες πολιτικές πιέσεις που θα είχαν ΑΜΕΣΗ επίπτωση στις επιχειρηματικές του δουλειές. Οι πολιτικοί της Δράμας ξέραν πολύ καλά οτι αν αφήναν αυτή τη φορά τη Δόξα να καταστραφεί ή ακόμα χειρότερα να πάει σε λαμόγιο, θα τους φτύναν και οι πέτρες. Φοβήθηκαν την οργή του λαού και πιέσαν το λαμόγιο στο τομέα τον δουλειών του. Καθίστε να δούμε και τα στοιχεία των ορκωτών. Κάτι μου λέει οτι θα πρυτανεύση για άλλη μια φορά η Πιταράκειος - Σκουλήδειος λογική του κουκουλώματος και της μη όξυνσης. Ο κόσμος όμως για να ξαναγυρίσει θέλει την αλήθεια πλέον. Τα πανυγηράκια τελείωσαν. Άτομο του περιβάλλοντος Σάμιου με είπε χτές οτι οι λογιστές δε βρίσκουν που πήγαν τα λεφτά απο τα 1680 διαρκείας. Εγώ γιατί θυμάμε να μας λεν οτι κυμαίνονταν γύρω στα 1100 - 1200; Έτσι εξηγήτε το οτι δε βγαίναν και τα νούμερα με τα είσητήρια και τον κόσμο στο γήπεδο και όλοι λέγαμε οτι μπαίνει απο κάπου κόσμος τζάμπα. Και μόνο που δεν ανακοινώθηκε ποτέ ο ακριβής αριθμός είναι λαμογιά. Τέλος. Το λαμόγιο ο Νικολαϊδης πρέπει να δώσει εξηγησεις.
fumangus
fumangus

Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί

Δημοσίευση από doxa_re Σαβ 6 Φεβ 2010 - 6:56

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΞΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΑΜΙΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin )
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ Α Κ Α Ρ Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι
doxa_re
doxa_re

Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 26/09/2009

Δημοσίευση από teo-doxa Σαβ 6 Φεβ 2010 - 7:50

[quote="doxa_re"]ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΞΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΑΜΙΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin )
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ Α Κ Α Ρ Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι

Και ο Πανόπουλος της Ξάνθης βάζελος είναι αλλά η ομάδα προόδεψε

teo-doxa

Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ομάδα : Αλλοι ζούν για τη Δόξα .....και άλλοι θελουν να ζουν απ΄τη Δόξα...............
Registration date : 08/12/2009

Δημοσίευση από doxa_re Σαβ 6 Φεβ 2010 - 8:08

[quote="teo-doxa"]
doxa_re έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΞΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΑΜΙΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin )
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ Α Κ Α Ρ Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι

Και ο Πανόπουλος της Ξάνθης βάζελος είναι αλλά η ομάδα προόδεψε

TI ΕΙΝΑΙ ????????????????????????? ΑΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΊΔΩΜΕΝ.
doxa_re
doxa_re

Δημοσίευση από burgos Σαβ 6 Φεβ 2010 - 10:04

ασ ελπισουμε οτι η σημερινη μεταβηβαση μετοχων να ειναι και οριστικα η τελευτια.Ξερει κανεις κατι το σιγουρο?

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από Doxa Dramas Athens Club Σαβ 6 Φεβ 2010 - 11:19

GLORY 4 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΕΧΩ(ΕΧΟΥΜΕ) ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΖΗΛΕΥΑΜΕ ΚΑΤΙ ΞΑΝΘΕΣ Π.Χ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΩΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟΥΣ ΚΛΠ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑΡΑ,ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΘΡΥΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ (Π.Χ ΣΑΛΠΙ,SONIC).ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΜΠΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΜΕ ΑΣΑΦΕΙΕΣ,ΜΕ ΣΠΟΝΤΕΣ,ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ,ΜΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ.
ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ?

Υ.Γ: 31 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΛΟΥ!!!!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!
Doxa Dramas Athens Club
Doxa Dramas Athens Club

Αριθμός μηνυμάτων : 140
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 05/12/2009

http://www.doxadramasathensclub.gr/

Δημοσίευση από Doxa Dramas Athens Club Σαβ 6 Φεβ 2010 - 11:58

30 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!
Doxa Dramas Athens Club
Doxa Dramas Athens Club

Δημοσίευση από duan Σαβ 6 Φεβ 2010 - 12:13

ρε athens club ξεκολάτε με τον glory, θα τα πείτε αύριο στο γήπεδο. αρκετό ξεκατίνιασμα έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα.

duan

Αριθμός μηνυμάτων : 123

Δημοσίευση από spk Σαβ 6 Φεβ 2010 - 12:54

Δηλαδή ρε doxa_re ο Παντελή που πέρυσι πριν το ματς Ανόρθωση-Παναθηναικός έδωσε συνέντευξη και είπε ότι αγαπάει τον Παναθηναικό δε σε πείραξε και σε πειράζει που ο Σάμιος είναι γαύρος?Θέλαμε φραγκάτο επενδυτή και καταλάβαμε ότι οι Δραμινοί επιχειρηματίες δε θα εμπλακούν,άσχετα από τις φήμες κατά καιρούς.Αφού επιμέναμε παρ'όλα αυτά για ΟΡΙΣΤΙΚΉ λύση,ο επιχειρηματίας που θα μας αγόραζε μπορεί να ήταν πολλά πράγματα,αλλά σίγουρα ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΟΞΑ.Το πολύ πολύ να ακούγαμε τη γνωστή κασέτα του στυλ ''μεγάλωσα με τη μεγάλη Δόξα,το καμάρι της επαρχίας'',για να μας τονώσει λίγο τον οπαδισμό,αλλά μέχρι εκεί.

Το θέμα δεν είναι αν είναι γαύρος ή βάζελος.Καθαρός να είναι και να μη χρησιμοποιήσει τη Δόξα για άλλου τύπου δουλειές και βέβαια να ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ,άσχετα με το ότι έχει.Άλλο έχω λεφτά,άλλο βάζω λεφτά.Ο Νοτιάς με τον Παππά και τον Αδαμίδη ΜΑΖΙ στην ΑΕΚ έχουν πολύ περισσότερα φράγκα από το Βαρδινογιάννη και τον Κόκκαλη,ενώ ο Ζαγοράκης είναι επενδυτής με το στόμα.Το μπάτζετ όμως της ΑΕΚ είναι ΛΙΓΟ μεγαλύτερο από του ΠΑΟΚ και ΠΟΛΥ μικρότερο των άλλων δύο,ακριβώς επειδή τους ενδιαφέρει μόνο η διαχείριση και η μάσα και όχι η επένδυση ή ακριβώς όποιος κάποιος που έχει πολλά λεφτά αλλά δεν τον ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα μπορεί να κυκλοφορεί με κάνα μοντέλο 20ετίας...

Και αν δεν τελειώσει η δουλειά,δε μπορούμε να πούμε τίποτα βέβαια,αλλά μην κάνουμε την τρίχα τριχιά τώρα,το ένα μας ξινίζει,το άλλο μας βρωμάει.Αν γίνει η δουλειά,ΜΕ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ,είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί ο Σάμιος.Την απόφαση για να δοθεί μια ομάδα αλλά και τις αποφάσεις γενικά στη ζωή τις παίρνεις σταθμίζοντας δεδομένα που είναι μπροστά σου και όχι υποθετικά σενάρια του μέλλοντος,που ΘΑ γίνουν δηλαδή,άρα ανεπιβεβαίωτες εικασίες.Τώρα που έσκασε το πρώτο χαμόγελο και φάνηκε η πρώτη ακτίνα φωτός,μην κρατάμε και ομπρέλα...

spk

Αριθμός μηνυμάτων : 80
Registration date : 12/10/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 6 Φεβ 2010 - 13:38

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο spk Ο ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ...ΚΑΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΟΞΑΙΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ...ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΟΞΑΚΙ ΤΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΡΑ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από mavraetos_4 Σαβ 6 Φεβ 2010 - 13:40

doxa_re έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Εμένα πάλι η λύση του Δανού μου φαινόταν καλύτερη :

doxadramas4 έγραψε:ΔΑΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Ο ΟΠΟΙΟς ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΝΣΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ. "...ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΡΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΨΗΛΑ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (Σ.Σ. ΕΙΧΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)...
ΛΑΜΟΓΙΟΝΣΕΝ ..... ΕΓΓΥΗΣΗ.

Αυτόν πως τον χάσαμε δε μπορώ ακόμα να το χωνέψω...

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Icon_biggrin

Πέρα από την πλάκα εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Μετά από όλα αυτά που έχει περάσει η ομαδα (και από όλους αυτούς που έχουν περάσει από την ομάδα) είναι φυσιολογικό να είμαστε επιφυλακτικοί.
Το αν ο Σάμιος είναι η καλύτερη επιλογή (προσωπικά είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως είναι) θα το δείξουν τα αποτελέσματα.
mavraetos_4
mavraetos_4

Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Doxavs

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 19small140

Registration date : 28/09/2009

Δημοσίευση από doxa_re Σαβ 6 Φεβ 2010 - 14:12

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΟΧΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. 51 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 47 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΑΙ ΚΕΙ.
doxa_re
doxa_re

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Σαβ 6 Φεβ 2010 - 15:42

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ......ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΑ......ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.....ΟΛΟΙ........

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ....?
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ......ΔΛΔ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ......ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΑΝ ΒΓΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ......

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.......ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ......ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ RESPECT ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ _DOXARA_ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ........
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από mavraetos_4 Σαβ 6 Φεβ 2010 - 16:10

doxa_re έγραψε:ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΟΧΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. 51 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 47 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΑΙ ΚΕΙ.

Εννοείται, φίλε.

Με το προηγούμενο post δεν ήθελα να αφήσω κανένα υπονοούμενο για τη δική σου άποψη.
Λίγη πλάκα ήθελα να κάνω.
Απλά πάτησα πάνω σε λόγια που είχες γράψει γιατί κολούσε καλά...

Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή ποιος είναι η καλύτερη λύση.
Μου φαίνεται ότι είναι ο Σάμιος. Χέρι στη φωτιά δεν βάζω όμως. Έχουμε δει πολλά.

Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Αργά η γρήγορα θα δείξει...
mavraetos_4
mavraetos_4

Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 Doxavs

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 26 19small140

Registration date : 28/09/2009

Δημοσίευση από MrNik4 Σαβ 6 Φεβ 2010 - 16:59

Ευχομε να πανε ολα καλα με την ιστορικη Δοξα δραμας
ελπιζω να αλαξετε σελιδα και να δειτε την ομαδα σας εκει που γουσταρετε!
MrNik4
MrNik4

Αριθμός μηνυμάτων : 157
Τόπος : Ηρακλειο
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 16/10/2009

Δημοσίευση από doxa_re Σαβ 6 Φεβ 2010 - 17:11

mavraetos_4 έγραψε:
doxa_re έγραψε:ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΟΧΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. 51 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 47 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΑΙ ΚΕΙ.

Εννοείται, φίλε.

Με το προηγούμενο post δεν ήθελα να αφήσω κανένα υπονοούμενο για τη δική σου άποψη.
Λίγη πλάκα ήθελα να κάνω.
Απλά πάτησα πάνω σε λόγια που είχες γράψει γιατί κολούσε καλά...

Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή ποιος είναι η καλύτερη λύση.
Μου φαίνεται ότι είναι ο Σάμιος. Χέρι στη φωτιά δεν βάζω όμως. Έχουμε δει πολλά.

Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Αργά η γρήγορα θα δείξει...

ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ spk ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
doxa_re
doxa_re

Δημοσίευση από Doxa Dramas Athens Club Σαβ 6 Φεβ 2010 - 20:08

22 hours left....
Doxa Dramas Athens Club
Doxa Dramas Athens Club

Δημοσίευση από geodoxa Σαβ 6 Φεβ 2010 - 20:24

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΥΣΚΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝ’ ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

geodoxa

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Registration date : 06/11/2009

Δημοσίευση από apaixtos Σαβ 6 Φεβ 2010 - 20:30

geodoxa έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
δε νομιζω,αν ηταν θα κρυβοταν απο τωρα...αλλα θα μου πεις μπαμπης ειναι ολα να τα περιμενεις.παντως ολα δειχνουν πως 99% εκλεισε το θεμα!
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969

Δημοσίευση από teo-doxa Σαβ 6 Φεβ 2010 - 21:39

Πολλά ξυνισμένα μούτρα είδα σήμερα στη Δράμα και δέν ξέρω το λόγο.

Υ.Γ.1 Εμείς που λέμε τι ομάδα είναι ο Σάμιος ή ο Παντελή είμαστε μόνο Δόξα ή υποστηρίζουμε και λίγο παοκ,αρη,παο,θρυλο κλπ ?

Υ.Γ. 2 Αλήθεια η διοίκηση του ερασιτέχνη έχει κάνει κάτι καλό αυτα τα χρόνια?Επειδή το μόνο που καταλαβαίνω τόσα χρόνια είναι ότι όλοι αγαπούν να μισούν τον ερασιτέχνη.

Υ.Γ.3 Γιατί όλα αυτα που καταμαρτυρούν στον ερασιτέχνη δεν έρχονται να τα πούν στη Γ.Σ. του ερασιτέχνη? και δίνω μία πιθανή απάντηση, μήπως δεν είναι καν μέλη του ερασιτέχνη όλοι αυτοί ?

Υ.Γ.4 Πάλι ο λαός της Δόξας χωρίστηκε στα τρία.Σε αυτούς που ήταν με τη λύση Παντελή,σε αυτούς που ήταν με τη λύση Σάμιου και σε αυτούς που ηταν με τη Δόξα,μόνο με τη Δόξα και το καλό της Δόξας

teo-doxa

Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ομάδα : Αλλοι ζούν για τη Δόξα .....και άλλοι θελουν να ζουν απ΄τη Δόξα...............
Registration date : 08/12/2009

Δημοσίευση από animals4 Κυρ 7 Φεβ 2010 - 0:54

φτανει ρε..................ολοι κατερινη...........
μια ζωη αυτη η πολη στην γρινια ειναι.....
δοξα ειμασται μν μασατε πουθενα.....
θα ρθουν κ καλες μερες.....
animals4
animals4

Αριθμός μηνυμάτων : 204
Τόπος : DRAMA
Registration date : 03/06/2009

Σελίδα 26 από 29 Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα