Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

+47
DOXAMILTOS
Doxa Dramas Athens Club
kostas4
drotan_4
titormos_nikaia_g6
DoxaDramasG4
animals4
spk
rebels agia marina
MYKONOS
doxa_re
antrikos14
vtec
leone14
ΨΥΧΟ
teo-doxa
iason
duan
Παναγιώτης
old school6
coldlife
doxadramas4
ITVOL
PasGiannina
doxaforever
apaixtos
morfi
pit1918
tacos33
mavraetos_4
vsoulis
Sakis -4- Animals
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Sir George
monoDOXA!!!
katakoyzinos1973
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Black Eagles G4
SONICPUNK 4
mario4
Michael
BadBoyG4
GLORY 4
Κρόνιος
doxale
burgos
fumangus
51 απαντήσεις

Σελίδα 24 από 29 Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 24 Empty Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Δημοσίευση από Doxa Dramas Athens Club Πεμ 4 Φεβ 2010 - 10:36

GLORY 4 έγραψε:ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ''ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΔΟΞΗΣ''.ΠΛΗΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΛΙΤ ΣΑΣ.ΑΝ ΝΟΖΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ @@ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ή ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ PM ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ(ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ''ΦΙΛΟΥ'') ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟ 'ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ'' ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΕ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΝΕΙΛΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ''ΦΙΛΑΡΑΚΟΥ'' ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ .ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ.

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ DRAMINASPOR ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB.
2) ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Η ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.
3) ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ CLUB.
4) ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ) ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΤΡΩΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB, ΟΠΩΣ ΑΤΥΧΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ.

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΝ DOXA DRAMAS Athens CLUB "ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ"? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ??

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕ.

ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΦΙΛΑΡΑΚΟ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ????). ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ. Μ@Λ@ΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.

Υ.Γ: ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΙΟ ΒΛΕΠΩ. ΚΡΙΜΑ!!!

Υ.Γ.2: TO DOXA DRAMAS Athens Club "ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ" ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΛΟΣ.
Doxa Dramas Athens Club
Doxa Dramas Athens Club

Αριθμός μηνυμάτων : 140
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 05/12/2009

http://www.doxadramasathensclub.gr/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. - Σελίδα 24 Empty Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 11:17

1)EΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΜΙΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.

2)ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ Δ.Σ, ΜΕΛΗ ΚΛΠ ?.ΕΣΥ ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?) 35 ΕΥΡΩ (ΞΑΝΑΣΥΝΕΝΟΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ).
ΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ 4-5 ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΤΕ 5-10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ?

3)ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Π.Χ Ο Σ.Φ ΔΟΞΑΣ THESSALONIKI CLUB ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ) ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΔΛΔ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ?ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ.

4)ΞΕΚΟΛΛΑ ΣΑΜΙΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ (????) ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ 1 ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ......

5)ΤΟ DOXA DRAMAS Athens club ''OI ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ'' ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΛΗΝ ΕΣΟΥ ΚΑΙ 4-5ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (????).ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ 10?

6)ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΠΤ.Η ΔΟΞΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ.
ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ?ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ .

7)ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΕ 2 ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΗΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ.
ΑΡΑΓΕ ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 3 ΜΑΤΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΗΣΟΥΝ?
ΑΡΑΓΕ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB AΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΓΗΣΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΠΌΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ.ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΤΟΥΣ?ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.....ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

CoolΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΙΛΗΣΕΣ....ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ,ΓΙΑ ΤΗΝΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ.Ο ΣΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ?

Υ.Γ )ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Ή ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ) Ή ΡΜ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΜΑΣ) ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Υ.Γ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ...............

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 11:28

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2..........ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ........ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ........ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΖΗΤΑΤΕ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.........ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ.......ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ ΔΟΞΑ ΕΙΜΑΣΤΕ........
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 12:14

ΜΙΧΑΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ (ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ 2 ΜΕΤΩΠΑ
ΕΓΩ Π.Χ ΕΙΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑ Π Ο Τ Ε ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2-3 ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ATHENS CLUB ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΓΙΑΙΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΡΑΓΙΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

GLORY 4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 12:29

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ........ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,,,, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ..........ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΘΥΜΥΘΗΤΕ ΤΟ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...........ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.......ΨΥΧΡΙΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΥΑΛΩΤΟΙ.....

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩ....ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ..........ΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΙΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΚΟΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.....ΠΟΣΟ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Κ. ΦΛΟΥ.....?
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από drotan_4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 12:50

ΦΙΛΕ GLORY, ΦΙΛΕ SAKH.
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Η ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΩΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΘΕΝΣ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΟΞΑ , ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΩΑΙΡΕΤΕΣ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΞΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!
drotan_4
drotan_4

Αριθμός μηνυμάτων : 131
Τόπος : Gibraltar
Registration date : 29/05/2009

Δημοσίευση από pit1918 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 14:08

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ .....
ΡΕ ΣΑΚΗ ΞΕΚΟΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΜΕΣΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ?ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
pit1918
pit1918

Αριθμός μηνυμάτων : 297
Registration date : 02/07/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 4 Φεβ 2010 - 14:22

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΡΤΔΡΑΜΑ:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΠΛΙΩΤΗΣ

«ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ»

Κύριε Διευθυντά

Κατάπληκτος ο φίλαθλος κόσμος της Δράμας, -αλλά και όλης της χώρας μας, ύστερα από την έκταση που πήρε το ζήτημα αυτό- παρακολουθεί το δράμα που παίζεται πραγματικά από κάποιους «δήθεν» παράγοντες μεγαλομετόχους , σε βάρος της ιστορίας και του ονόματος της ΔΟΞΑΣ.

Αυτός ο ίδιος κόσμος που χειροκροτούσε και σήκωσε στα χέρια τον σημερινό μεγαλομέτοχο, βλέπει τον ίδιο άνθρωπο, από τον Δεκέμβριο του 2008 και μέχρι σήμερα, να εγκαταλείπει την διοίκηση και την ίδια την ομάδα στην τύχη της και ύστερα από 2-3 μήνες να ξαναγυρίζει, χωρίς να συνεισφέρει ουσιαστικά στις οικονομικές υποχρεώσεις που τον βαρύνουν ως κύριο μέτοχο της ομάδας.

Βλέπει ακόμη ο κόσμος της ΔΟΞΑΣ, τον ίδιο άνθρωπο, το καλοκαίρι και του 2009, να δημιουργεί κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια στην είσοδο του κ. Μπουδούρογλου ως μεγαλομετόχου και αυτού στην ομάδα και να μη δέχεται και ουσιαστικά να τορπιλίζει την δημιουργία του «Συνδέσμου» των φίλων της ΔΟΞΑΣ, που είχε και αυτός σκοπό να βοηθήσει με την αγορά ενός μέρους των μετοχών της ΠΑΕ ΔΟΞΑ.

Είδε αργότερα με περισσότερη ακόμη κατάπληξη ο κόσμος μας, τον κ. Νικολαίδη να εγκαταλείπει και πάλι την διοίκηση της ομάδας στην τύχη της και να αδιαφορεί πλήρως για τα οικονομικά της, για τους απλήρωτους για μήνες ποδοσφαιριστές της, για τους προπονητές, για το προσωπικό, για την Ακαδημία και τις μικρές της ομάδες, για τα Τ.Ε.Π., για την ομάδα της «ΔΟΞΑΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ».

Και όπως μάθαμε στη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. ΔΟΞΑ που έγινε στο Εργατικό Κέντρο, τον Γενάρη του 2010, ο κ. Νικολαίδης δήλωσε έγγραφα και κατηγορηματικά στη διοίκηση του Συλλόγου, πως διαθέτει τις μετοχές ΔΩΡΕΑΝ στον Γ.Σ. ΔΟΞΑ, με δικαίωμα να βρει αυτός επενδυτή ή επενδυτές που θα αναλάβουν τις μετοχές και τις τύχες της ΠΑΕ ΔΟΞΑ. Μάλιστα προσφέρθηκε να υπογράψει και το «ανέκλητο» πληρεξούσιο που ζήτησε η Γενική Συνέλευση και παραιτήθηκε, υπέρ του Γ.Σ. ΔΟΞΑ, από οποιοδήποτε τυχόν έσοδο προέκυπτε από την διάθεση των μετοχών.

΄Εκτοτε και σε αλλεπάλληλα ραντεβού που δόθηκαν για την υπογραφή του πληρεξουσίου διάθεσης των μετόχων από τον Γ.Σ. ΔΟΞΑ, ο κ. Νικολαίδης δεν εμφανίστηκε και αυτό κατά την γνώμη μου δείχνει και την πραγματική του ή όχι θέληση για την διάθεση των μετόχων σε τρίτο, μέσω του Γ.Σ. ΔΟΞΑ και χωρίς αντίτιμο γι ΄ αυτόν τον ίδιο.

Έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που τελικά ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ, δεν μπόρεσε να βρει ανθρώπους για την διάθεση των μετοχών, καίτοι συνομίλησε με αρκετούς, αφού δεν είχε τίποτε στα χέρια του ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ και δεν μπορούσε να εγγυηθεί για οτιδήποτε.

Και αυτή η συμπεριφορά του κ. Νικολαίδη είναι ακόμη πιο πολύ «περίεργη» και «ανεξήγητη» όταν η εντύπωσή μας από όσα ακούσαμε μέχρι σήμερα και από αυτά που γνωρίζουμε, όσα εισέπραξε από το καλοκαίρι, του 2009 μέχρι τότε που εγκατέλειψε την διοίκηση στην τύχη της, ισοφαρίζουν όσα διέθεσε για την ΔΟΞΑ.

Και ενώ λοιπόν από τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2009 έπαψε να πληρώνει για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ο κ. Νικολαίδης, οι ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ και όλοι οι προπονητές των ομάδων της, συνέχισαν να προπονούνται και να αγωνίζονται για το μεγαλείο αυτής της ομάδας, καίτοι είναι επαγγελματίες και αρκετοί από αυτούς οικογενειάρχες, με υποχρεώσεις δυσβάστακτες ίσως γι ΄αυτούς.

Είναι βέβαιο πως κάτω από άλλες καλύτερες για όλους αυτούς συνθήκες, τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα βαθμολογικά, αφού είναι σίγουρο πως η πολύ κακή ψυχολογία τους, επηρέαζε αρνητικά την απόδοσή τους.

Τα ίδια συγχαρητήρια ανήκουν και σε όλους τους προπονητές και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας μας γιατί και αυτοί παλεύουν για το καλό της ΔΟΞΑΣ, με τις ίδιες πολύ κακές γι ΄ αυτούς συνθήκες.

Ας ελπίσουμε πως ο κ. Νικολαίδης, που είναι ο μόνος υπεύθυνος γι ΄ αυτή την πολύ κακή κατάσταση, θα αντιληφθεί το κακό που κάνει στη ΔΟΞΑ και στον κόσμο που μέχρι το καλοκαίρι του 2009 τον σήκωνε στα χέρια και τον έκανε γνωστό στο Πανελλήνιο και θα αναλάβει και πάλι την διοίκηση της ΠΑΕ ΔΟΞΑ μαζί με τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η κατοχή των μετόχων, ή ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα αφήσει τις μετοχές στον Γ.Σ. ΔΟΞΑ, με ανέκλητο πληρεξούσιο, για να τις διαθέσει αυτός σε νέους επενδυτές που θα ψάξει να βρει.

Με εκτίμηση

Βαγγέλης Σιμπλιώτης

παλαιός ποδ/στής της ΔΟΞΑΣ

Υ.Γ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟ ΦΛΟΥ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από doxa_re Πεμ 4 Φεβ 2010 - 14:53

ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ. Ο ΣΙΜΠΛΙΩΤΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ? ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ
doxa_re
doxa_re

Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 26/09/2009

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 14:55

ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ SITE ΟΠΑΔΩΝ ΟΧΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΩΝ..........ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ

ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.....ΕΣΥ ΑΝ ΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ.....?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SONICPUNK 4 στις Πεμ 4 Φεβ 2010 - 15:00, 1 φορά
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 4 Φεβ 2010 - 14:58

ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΑ 1 ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΔΡΑΜΑ ΕΔΩ)...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙ Τ'ΑΥΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Ε;;ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΓΡΑΨΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 15:01

ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ...........
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από DOXAMILTOS Πεμ 4 Φεβ 2010 - 15:28

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝΕ Κ ΤΙΜΗΣΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ...ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΑΝ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ Κ ΓΙΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΟΞΑ....ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΚΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ 8Α ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.....ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ....ΕΙΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ...

DOXAMILTOS

Αριθμός μηνυμάτων : 508
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ!!!!!
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 15:51

.......ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ........ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.......ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΑΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ......

ΛΟΙΠΟΝ Κ. ΔΟΞΑ_ΡΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΛΑΣΠΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ..... ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΔΟΞΑΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ?

ΠΑΡΑΚΑΤΩ POST ΤΟΥ Κ. ΔΟΞΑ_ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..........

1) Αναζήτηση σε...:�Αγώνες Πρωταθλήματος Θέμα: [19η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ Δευ 1 Feb 2010 - 10:56

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

2)Αναζήτηση σε...:�Δόξα Δράμας Θέμα: ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ Πεμ 28 Jan 2010 - 15:57

ΡΕ BURGOS ΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ KAI MANAGER EINAI. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΕΝΝΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

3)Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΑΝΕ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑΡΑ. Γ....Α ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ. Η ΔΟΞΑ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ Ν ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΗ. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ.

4)Αναζήτηση σε...:�Δόξα Δράμας Θέμα: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. Παρ 15 Jan 2010 - 19:44

ΟΧΙ ΣΤΗΝ 4 ΠΑΝΤΩΣ. ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΟΝΟ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ? ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ POST ΣΟΥ........ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ- ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.......ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΑΤΙΝΑ.......ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ........ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ? ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.........

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΔΟΞΑΙΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ 30% ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΛΔ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ.....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.........
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από spk Πεμ 4 Φεβ 2010 - 16:40

Καλά κοίταξε sonic,η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό αυξάνονται αυτοί που κατηγορούν για λαμογιές τον ερασιτέχνη και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης.Στα καφενεία της Δράμας,σε 2 πολύ γνωστά δηλαδή που έχω υπ'όψιν μου,λέγονται απίθανα πράγματα και προσωπικά εναντίον μελών της διοίκησης.Βέβαια σε αυτά τα καφενεία συχνάζουν μέχρι και...πανδραμαικοί.Επίσης η μόνιμη ατάκα που ακούς είναι ''να'χαμε ένα μάγκα πρόεδρο και θα βγαίναμε φέτος''.Το ότι κρυφογουστάρουν τον τυρέμπορα,χωρίς να είναι αυλικοί του,απλώς επειδή έχουν ίδια νοοτροπία,δεν το λένε γιατί φοβούνται μην τους πάρουν με τις πέτρες κάποιοι έξω από την παρέα τους που θα τους ακούσουν...Αυτά δείχνουν και το τι μυαλά κυκλοφορούν στη Δράμα...
Στο δια ταύτα,αν εγγυηθεί η προσωρινή διοίκηση όχι για το πόσα λεφτά έχει ο Σάμιος,γιατί είναι πανεύκολο να διασταυρώσεις πως έχει πάρα πολλά και τα περισσότερα από όποιον επιχειρηματία ασχολείται στη β' εθνική,αλλά για το αν έχει διάθεση να βάλει λεφτά και αν αυτά επαρκούν για να τρέξει την ομάδα,όπως και για το ότι δε θα είναι μπροστινός λαμόγιων που θα είναι στο παρασκήνιο ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥΣ,ας έρθει.Εγώ είμαι τότε και μόνο τότε μαζί του,γιατί αυτά είναι τα ΜΟΝΑ άτομα που εμπιστεύομαι.Και σε όλη την πόλη όποιον ρωτάω και μιλάω,αν ασχολείται με τη Δόξα,αυτό λέει.Κουμάντο δε γίνεται να κάνουν τα καφενεία και οι ''πληροφορίες'' αυτών που συχνάζουν εκεί.
Αυτό που λέω δε σημαίνει ότι δε γίνονται λάθη.Και η προσωρινή διοίκηση έχει κάνει αρκετά,αλλά κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με μόνο εφόδιο την αγάπη των μελών της για τη Δόξα.Και σε γενικές γραμμές τα καταφέρνει.Μακάρι να υπήρχε στις τάξεις της και κάποιος με πολλά λεφτά να βοηθήσει την ομάδα και την ίδια αγάπη και τιμιότητα,αλλά σαν να ζητάω πολλά...
Και οι παίκτες που είναι ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ,δεν είναι αλάνθαστοι.Και παλτά είναι κάποιοι από αυτούς και πολλές αδυναμίες έχουν κάποιοι άλλοι.Άλλωστε το ότι η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση πρώτα ο Βασιλακάκης το λέει.Ο οποίος Κώστας και αυτός έχει κάνει πολλά λάθη φέτος.Λάθη όμως κάνουν όλοι όσοι δουλεύουν.Και παρά τα λάθη,τις αδυναμίες και τις ελλείψεις στο ρόστερ,η ομάδα διατηρείται ψηλά,προφανώς γιατί ΑΞΙΖΕΙ.Και αξίζει γιατί την έκανε να αξίζει ένας προπονητής-αλεπού με τεράστια αξία για τα δεδομένα β' αλλά και μέση και κάτω α' εθνικής αγωνιστικά και ο κόσμος της που τη βοηθάει εξωαγωνιστικά από την κερκίδα,παίζοντας μπάλα με τον τρόπο του.Το να καθόμαστε και να κάνουμε υψηλή ποδοσφαιρική ανάλυση την ώρα που οι παίκτες απλήρωτοι διεκδικούν άνοδο είναι φαινόμενο θύρας 3.Ας σοβαρευτούμε και ας πέσουν οι τόνοι,το μόνο που λείπει τώρα είναι διχόνοια σε εμάς,τον απλό κόσμο της Δόξας...

spk

Αριθμός μηνυμάτων : 80
Registration date : 12/10/2009

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 16:51

100000000000000000000+++++++++++++++++++
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από doxa_re Πεμ 4 Φεβ 2010 - 16:59

SONICPUNK ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΙΣΩΣ Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ Μ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΑΩ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ. ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΛΟΥΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΞΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ. ΟΧΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
doxa_re
doxa_re

Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 26/09/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 4 Φεβ 2010 - 17:04

ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΩΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Πεμ 4 Φεβ 2010 - 18:38

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΣ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΛΕΓΕΤΕ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ?ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ(ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΦΕΡΕ ΓΑΜΠΡΟ)ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ.ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΛΔ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ?ΜΗΠΩΣ ΓΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΠΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ?51+12%?

Υ.Γ.1 ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
Υ.Γ.2 Ο ΣΑΜΙΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ(ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ)
Υ.Γ.3 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΜΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ?
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 4 Φεβ 2010 - 20:01

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΤΡΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ 100000..ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από teo-doxa Πεμ 4 Φεβ 2010 - 22:15

Αδέρφεια ειρήνη ημίν.Γιατί τοσο μίσος και ο σπαραγμός.Ολοι γνωριζόμαστε και πιστοποιητικό <<Δοξαιοσύνης >> δε θα μας δώσει κανείς.ολοι ξερουμε ποιος ήτανε τοσα χρόνια στο γήπεδο και με βροχή και με χιόνια και με κρύο και με Χαραλαμπίδη και με Τσίτσο και με Συμπλιώτη και με Ορφανίδη και με Γρηγοριάδη και με ...και με... και με.......Ας μη ρίχνουμε νερό στο μύλο κανενός είτε αυτο είναι site είτε εφημερίδα.Αμα δε γράψουν για τη Δόξα δε θα τους διαβάζουν ούτε οι γυναίκες τους.Το έργο Παντελή ή Σαμιος το είδαμε και πριν απο 2 χρόνια σαν Νικολαϊδης ή Καλλινικίδης(αλήθεια που είναι αυτος ο μεγαλοπαράγωντας και οι συν αυτω?κάποτε καθώταν πρώτη θέση στις Γ.Σ του ερασιτέχνη.)Και απέδειξε τότε ο λαός της Δόξας ότι μπορεί να ξεχωρίσει την ήρα απο το στέρι.Ασχετα εαν μετά το σταρι σάπισε.Γυρίστε το χρόνο λίγο πίσω και θα καταλάβετε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Συγνώμη εαν κούρασα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μην τα ξεχνάμε.

τέο

teo-doxa

Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ομάδα : Αλλοι ζούν για τη Δόξα .....και άλλοι θελουν να ζουν απ΄τη Δόξα...............
Registration date : 08/12/2009

Δημοσίευση από animals4 Πεμ 4 Φεβ 2010 - 23:27

ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ....
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ....
ΡΕ ΞΥΠΝΙΣΤΕ .....ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΙΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ..
ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ 30 ΣΕΛ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.......ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ Κ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ.....
Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Μ ΤΝ ΓΚΛΟΡΥ ΜΝ ΤΝ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ......ΓΚΛΟΡΑΚΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.......
ΔΟΞΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Κ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.................
animals4
animals4

Αριθμός μηνυμάτων : 204
Τόπος : DRAMA
Registration date : 03/06/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 5 Φεβ 2010 - 0:34

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ;ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟΣ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ;;;

http://www.mikriliga.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=7314:2010-02-04-22-03-52&catid=1:latest-news&lang=el
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από burgos Παρ 5 Φεβ 2010 - 9:24

Oπου λαλουν πολλα κοκορια.......Θελει πολη μεγαλη,μα πολη μεγαλη κατσαρολα.

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 5 Φεβ 2010 - 9:28

ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΜΦΑΡΑΣ......ΑΣΠΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.
ΑΒΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ................

GLORY 4

Σελίδα 24 από 29 Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης