ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009(μόνο για μέλη)
+13
mauri_thiella
ΠΕΙΡΑΙΑΣ14
thyellara-5
MAciVOL
iliaskan
Fredericks -5-
Stef-Pierikos
mario4
eddy
sellos
πάμμαχον
Κρόνιος
_KALOGREZA
17 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009(μόνο για μέλη!)
Απ: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009(μόνο για μέλη)
ειναι απολυτη επιτυχια να παρει 10000 ενας λαικος συνδεσμος που δεχεται τοση λασπη απο τα μμε(μεσα μαζικης εξαπατηση)να ειναι αυτοχρηματοδωτουμενο -κ να μην εχει ενα εβραιο τζωτζ σωρρο ή ενα κισινγκερ να δινει λεφτα,οπως κανουν οι ψευτοαναρχικοι-!!!!!!!!!!!φασισμος ξεφασισμος-οποιος θελει το ψηφιζειANTIFA_KALOGREZA έγραψε:ΠΕΙΡΑΙΑΣ14 έγραψε:ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0,4%-ΞΕΡΕΙΣ-ΕΜΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕANTIFA_KALOGREZA έγραψε::xaxa: :xaxa: :xaxa:
τι λέτε ρε θαυμαστές του χίτλερ και των ελλήνων φασιστών και αποβρασμάτων της ιστορίας?Πάμε 1 στοίχημα ότι δε θα πάρει πάνω από 0.3-0.4% πάλι?
καταρχήν το εκλογικό σώμα δεν ξεπερνά τα 7.500.000 διότι δεν ψηφίζουν οι ανήλικοι.Εκτός αυτού η αποχή προβλέπεται από 40%-45% οπότε μένουν 4.500.000 περίπου ψηφοφόροι.Το 0.4 είναι 18.000 και το 0.3 13.500 άρα το λάθος μου ήταν για 0.1 άρα δεν θα ξεπεράσει πιστεύω το 0.2% το διορθώνω δηλαδή τις 9.000 ψήφους.Έτσι πιστεύω.
mauri thyella τα έχουμε ξαναπεί...ο γιατρός είπε να σου λέμε σε όλα ναι... :tixos:
καλα ο φτιαχνει τοπικ
για να ασχολουμαστε μαζι του...
ας μιν πεσουμε στην παγηδα του!
ουτε καν αξηζει να ασχοληθεις
με αυτον και τις :trav: ιδεες του...
ισως καποια στιγμη και καταλαβει...
πάμμαχον έγραψε:να μην εχει ενα εβραιο τζωτζ σωρρο ή ενα κισινγκερ να δινει λεφτα,οπως κανουν οι ψευτοαναρχικοι
Ε Λ Ε Ο Σ... :xaxa: Τι έχεις :poto: πάλι μωρέ?Αυτοχρηματοδοτούμενη η Χ.Α.?Σε έχω για πιο έξυπνο,ξαναψάξε και πες μου τι ανακάλυψες(δεν είναι και τόσο δύσκολο...).
Δε με ενδιαφέρουν οι ΨΕΥΤΟ-αναρχικοί αλλά οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αναρχικοί-αντιεξουσιαστές-αυτόνομοι και επαναστάτες αριστεροί που είναι πάρα πολλοί αλλά σίγουρα όχι όλοι(μη μου πεις ότι είναι μια μικρή μειοψηφία και τις γνωστές ανοησίες περί πλουσιόπαιδων γιατί ρίχνεις το επίπεδο...αν θες θέλω σοβαρότερα επιχειρήματα).Πρέπει να σου εξηγήσω κάποια μέρα από κοντά κάποια βασικά πράγματα διότι έχεις κάποιο καλό επίπεδο(μειοψηφία για τον πολιτικό χώρο των εθνικιστών)καθώς βέβαια δεν είσαι μέλος της Χ.Α. και καλό είναι να εμπλουτίσεις κι άλλο τις γνώσεις σου, διότι για μένα πάντα ίσχυε το "η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη της αμάθειας".
ΥΓ. Οι θέσεις μου δεν είναι καθοδηγημένες από κανέναν για αυτό κάποιες σίγουρα θα σου προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη(από 1 "τέτοιο άτομο σαν εμένα")ίσως επειδή όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε την τάση να βάζουμε ταμπέλες και άρα χαρακτηρισμούς στα άλλα άτομα και αυτό πολλές φορές μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα...
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
mauri_thiella έγραψε:καλα ο φτιαχνει τοπικ
ΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ... :xaxa:
Ομάδα :
να σου πω ρε συ αφου σου αρεσει να αγορευεις γιατι δεν γινεσαι πολιτικος ή δικηγορος?
πάμμαχον έγραψε:να σου πω ρε συ αφου σου αρεσει να αγορευεις γιατι δεν γινεσαι πολιτικος ή δικηγορος?
Το έχω σκεφτεί ρε μεγάλε μάλιστα μου το είχαν προτείνει στη σχολή μου όταν σπούδαζα η ΠΑΣΠ(γνωστοί στο να καλοπιάνουν...γιατί τους έκραζα συνέχεια τους κακομοίρηδες ) μέχρι και 1 "ψαγμένος"-διαλλακτικός δαπίτης μου είχε πει ότι εσύ στην παράταξή μας θα ήσουν πολύτιμος γιατί θα μπορούσες να μπερδέψεις τον κόσμο και να μας δώσεις φιλολαικό και κεντρώο προφίλ(σε off-record κουβέντα...).Λες να χαραμίζομαι τελικά ο :trav: ενώ θα μπορούσα να τα κονομήσω και να γίνω κανένα λαμόγιο?Μακρυά οι επαγγελματίες πολιτικοί φίλε,άλλα όνειρα έχω για το είναι μου όπως σου έχω πει κι ας καώ,τουλάχιστον θα έχω το μέγιστο αγαθο: "ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΑΡΑ ΜΟΥ...".Πάω να δω ταινία τώρα(κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου να φτιαχτώ,να χαλαρώσω και να κοιμηθώ σαν πουλάκι,περιστέρι συγκεκριμένα )
Ομάδα :
ANTIFA_KALOGREZA έγραψε:ΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ... :xaxa:
ακρηβως...
λοιπον αντιφα θα σου προτεινω να αφησεις την πολυ θεωρια γιατι σε λιγο δεν σε πλησιαζει ουτε θυληκη γατα-στα λεω επειδη σε συμπαθω!!!το χω ξαναδει!!1προσεχε μην καταντησεις γραφικος(με την κακη εννοια)κ για να μην ειμαι off topic και ναι λοιπον εχουμε την πρωτη αριστεροδεξια κυβερνηση-ζητω το εθνος
το άκυρο/αποχή δεν θα συγκυβερνήσει για ενα "βρώμικο 09";
:lol:
:lol:
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Επειδη βλέπω ξέφυγε η συζήτηση θα πω και 'γω την άποψη μου.
Καταρχήν δεν είμαι χρυσαυγίτης, αν και δε θεωρώ το χαρακτηρισμό προσβλητικό.
Είναι τραγικά γελοίο όμως να κατηγορούν την οργάνωση αυτή ως εγκληματική. Για ποιό λόγο ακριβώς; Για την πρακτική, για τις ιδέες, για την προϊστορία;
Εν πάση περίπτωση αυτοί που την κατηγορούν για τα πάντα σημαίνει οτι δεν έχουν να πούν τίποτα άλλο και πιπιλίζουν τη καραμέλα " για όλα φταίει ο φασισμός".... :trav:
Καταρχήν δεν είμαι χρυσαυγίτης, αν και δε θεωρώ το χαρακτηρισμό προσβλητικό.
Είναι τραγικά γελοίο όμως να κατηγορούν την οργάνωση αυτή ως εγκληματική. Για ποιό λόγο ακριβώς; Για την πρακτική, για τις ιδέες, για την προϊστορία;
Εν πάση περίπτωση αυτοί που την κατηγορούν για τα πάντα σημαίνει οτι δεν έχουν να πούν τίποτα άλλο και πιπιλίζουν τη καραμέλα " για όλα φταίει ο φασισμός".... :trav:
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
επειδή τα μέλη της δέρνουν ανήμπορους ανθρώπους ίσως;
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Οι μόνοι είναι;
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
Είχα προειδοποιήσει να μην συνεχιστούν τα πολιτικά με τέτοια ένταση. Το κλειδώνω το τόπικ και από εδώ και στο εξής τέρμα με τα πολιτικά
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Μέλη που σας λείπουν...!
» Μαθήματα αριθμητικής και όχι μόνο
» Monsters: "ΣΤΟ ARENA ΜΟΝΟ ΑΕΛ!"
» Oπαδικα sites..και οχι μονο...
» Πανσερραϊκός. Εμείς μόνο διαφέρουμε
» Μαθήματα αριθμητικής και όχι μόνο
» Monsters: "ΣΤΟ ARENA ΜΟΝΟ ΑΕΛ!"
» Oπαδικα sites..και οχι μονο...
» Πανσερραϊκός. Εμείς μόνο διαφέρουμε
Σελίδα 4 από 4