Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα

+28
Austrian4ever
THE KING OF CITY
Gas
sellos
psixiatros
ederson
PasGiannina
Vourligans_kick
aoktshs777
PASakos7
Κρόνιος
Pasas7
remali
Vourligans2
agrinio6
alves...7
πάμμαχον
Michael
iliaskan
mario4
Betafans
Fredericks -5-
Stef-Pierikos
ligans
iason
MAciVOL
Pierikos1961
vour
32 απαντήσεις

Σελίδα 6 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα

Δημοσίευση από vour Τετ 17 Ιουν 2009 - 0:18

Ορκωτοί λογιστές στην ΠΑΕ Κέρκυρα

Έντονη… κινητοποίηση παρατηρείται στις τελευταίες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ Κέρκυρα, επί της οδού Σαμάρα 22.
Κι αυτό διότι εκεί έχουν… εγκατασταθεί (από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας| ορκωτοί λογιστές, οι οποίοι κάνουν σχολιαστικό έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ.
Οι λογιστές έχουν τοποθετηθεί τόσο από τον χρηματοδότη της ομάδας, Γιώργο Λιπάντζη, όσο και από τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΚ, Σπύρο Καλογιάννη.
Οι λογιστές κάνουν… φύλλο και φτερό όλα τα έγγραφα που αφορούν την ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να βρούν… λαβράκια!!!

aokerkyra.com
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2300
Τόπος : Στο νησί των φαιάκων
Ομάδα : ΑΟ Κέρκυρα
Ομάδα : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Registration date : 11/02/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα - Σελίδα 6 Empty Απ: Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα

Δημοσίευση από vour Τετ 17 Ιουν 2009 - 17:08

Κακόγουστο το «έργο», αρχάριοι οι «πρωταγωνιστές»!!!

Πριν από λίγες ημέρες «κυκλοφόρησε» ότι ο Μπάμπης Τεννές απολύθηκε από την Παναχαϊκή διότι είχε –λέει- επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης, για να αναλάβει εκεί προπονητής.. Εκ των υστέρων, όμως, φάνηκε πως το όλο έργο δεν ήταν παρά μια… κακοστημένη παράσταση, με κακή σκηνοθεσία και αρχάριους ηθοποιούς!
Όπως, λοιπόν αποδείχθηκε εκ των υστέρων, μάλλον δεν υπήρξε ποτέ ’’φλερτ’’ ανάμεσα στον 56χρονο τεχνικό και την ομάδα της Τρίπολης!
Και το λέμε αυτό, διότι ο Αστέρας όχι μόνο ουδέποτε παραδέχθηκε ότι ενδιαφέρεται να προσλάβει τον Τεννέ, αλλά πήρε ξένο προπονητή. Κάτι που φανερώνει πως η ομάδα δεν σκόπευε να προσλάβει Έλληνα τεχνικό, και μάλιστα του επιπέδου του Μπάμπη Τεννέ…
Όλα συνηγορούν στο ότι πιθανότατα είχε «στηθεί» ένα ερασιτεχνικό σενάριο! Δηλαδή, ενώ ο Τεννές ήταν στην Παναχαϊκή, είχε επαφές με τον Καλογιάννη. Ο προπονητής συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΚ και άφησε να διαρρεύσει ότι δήθεν συζητάει με τον Αστέρα Τρίπολης. Το έμαθε ο Κούγιας και τον έδιωξε από την πατρινή ομάδα, και τότε ο Τεννές άρχισε να ετοιμάζει τις… βαλίτσες του για την Κέρκυρα. Επειδή, όμως έχουν… γνώσιν οι φύλακες, ακόμα δεν έχει καταφέρει να έρθει στο «Νησί των Φαιάκων».
Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή ο φίλαθλος κόσμος της Κέρκυρας πήρε… χαμπάρι τι γίνεται και αντιδρά κάθετα στην επιστροφή του Τεννέ. Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι διαφωνεί με τον ερχομό του συγκεκριμένου προπονητή και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας ο Γιώργος Λιπάτζης.
Ο Καλογιάννης και ο Τεννές πιέζουν πρόσωπα και καταστάσεις για να έρθει στους «Φαίακες» ο 56χρονος τεχνικός. Αλλά μέχρι τώρα δεν το έχουν πετύχει.
Εάν δεν υπήρχε ο Λιπάτζης, τότε σίγουρα ο Τεννές θα είχε αναλάβει τον ΑΟ Κέρκυρα εδώ και δύο εβδομάδες. Όμως ο γνωστός επιχειρηματίας προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλει στην ομάδα τον συγκεκριμένο προπονητή, και πόσο μάλλον να τον πληρώνει κιόλας!

aokerkyra.com
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από vour Πεμ 18 Ιουν 2009 - 19:43

Στασιμότητα στο θέμα του προπονητή

Στην ΠΑΕ Κέρκυρα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του λογιστικού ελεγχου, που περιλάμβανε την εξέταση όλων των εγγράφων και βιβλίων που αφορούν την Εταιρία. Το δεύτερο μέρος του λογιστικού ελέγχου, που θα γίνει στις επόμενες ημέρες, θα αφορά τον Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία γίνετε ύστερα από επιθυμία και πρωτοβουλία του Γιώργου Λιπάντζη. Ο γνωστός επιχειρηματίας στα δύο τελευταία χρόνια που ασχολείται με την ομάδα έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, και ουσιαστικά αυτός είναι «κρατάει όρθια» την ΠΑΕ. Αλλά πριν συνεχίσει να το κάνει, θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται η Εταιρία και ο Ερασιτέχνης, από οικονομικής πλευράς.

Ο Σπύρος Καλογιάννης δεν μπορούσε παρά να αποδεχθεί τη διενέργεια του λογιστικού ελέγχου που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Γιώργου Λιπάντζη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καλογιάννης έφερε από την Αθήνα ένα δικό του λογιστή.
Αμέσως μετά το πέρας του λογιστικού ελέγχου στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα, θα πάρει σειρά το θέμα του προπονητή της ομάδας, το οποίο έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού θα έπρεπε κάποια στιγμή να βγουν στην επιφάνεια στα οικονομικά του ΑΟΚ.
Ο Καλογιάννης εξακολουθεί να πιέζει για να έρθει ο Μπάμπης Τεννές, κάτι το οποίο όμως βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Λιπάντζη, ο οποίος επιθυμεί την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου, καθώς θεωρεί ότι ο «Αλενατόρε» είναι ο καταλληλότερος προπονητής για να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και να την οδηγήσει (εκ του ασφαλούς και άμεσα) στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκα.
Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να μην έρθει τελικά ούτε ο Τεννές, ούτε ο Αναστόπουλος, αλλά ένας τρίτος προπονητής κοινής αποδοχής από Καλογιάννη και Λιπάντζη.

πηγη:aokerkyra.com
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από vour Παρ 19 Ιουν 2009 - 2:33

Κέρκυρα: Κοινής αποδοχής Ράνιτς και Βέρτζος

Κάποια ονόματα έχουν ήδη μπει σε προτεραιότητα στην Κέρκυρα και αυτό αφού τυγχάνουν της αποδοχής και του Λιμπάτζη και του Καλογιάννη. Κατ' αρχάς, αναφερόμαστε στον Σάσα Ράνιτς. Ο Σλοβένος μέσος είχε κάνει «παπάδες» στους νησιώτες επί θητείας Αλεξανδρή στον πάγκο, όμως πέρυσι επέστρεψε στη Βέροια, στην οποία ανήκε. Ο Ράνιτς αποτέλεσε διακαή πόθο και τον περασμένο Γενάρη, όμως τώρα, με τον υποβιβασμό της «βασίλισσας» του Βορρά, άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή. Και άλλος ποδοσφαιριστής της Βέροιας, όμως, είναι στη λίστα. Ο λόγος για τον Αγγελο Βέρτζο, ο οποίος συμφέρει, καθώς μπορεί να καλύψει με άνεση τις θέσεις τόσο του δεξιού οπισθοφύλακα όσο και του στόπερ.

goalday.gr
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από vour Παρ 19 Ιουν 2009 - 2:35

Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα - Σελίδα 6 Kokotovits_ΕΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.......Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα - Σελίδα 6 Ogios_

tilespor.blogspot.com
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από vour Παρ 19 Ιουν 2009 - 2:38

για να δουμε τι 8α δουμε
μακαρι να ερθει ενας απο τους δυο

εγω πρωσοπικα θελω ογιος
αλλα και ο κοκοτοβιτς καλος ειναι..
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από ligans Παρ 19 Ιουν 2009 - 10:01

αφτο το πραμα φετος ειναι απιστευτο
να ψαχνει η ομαδα 1 μηνα προπονιτη
δηλαδη τι πρεπει να κανουμε?????????????????
ligans
ligans

Αριθμός μηνυμάτων : 199
Τόπος : κέρκυρα
Ομάδα : Κέρκυρα
Ομάδα : kerkyrara
Registration date : 13/02/2009

Δημοσίευση από Stef-Pierikos Παρ 19 Ιουν 2009 - 11:43

Τι κωδικό έχουν στην Κέρκυρα;

Μέγας "ατακαδόρος" ο Γιώργος Χατζάρας, δικαιολόγησε τον τίτλο με τις απαντήσεις που έδινε σε όσους τον καλούσαν και τον ρωτούσαν αν γνωρίζει κάτι περί ενδιαφέροντος της Κέρκυρας προς το πρόσωπό του. «Τι να σας πω ρε παιδιά, δεν ξέρω. Έχω πάντως κάποιες κλήσεις στο κινητό μου, από κάποιο νούμερο με τον… τάδε τηλεφωνικό κωδικό. Μήπως ξέρετε εσείς από ποια περιοχή είναι ο κωδικός αυτός; Μήπως είναι από Κέρκυρα;».

MIKRILIGA

YΓ:ΒΟΥΡ, ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ;;; :gelio:
Stef-Pierikos
Stef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008

http://WWW.SOP-PIERIKOS.GR

Δημοσίευση από vour Παρ 19 Ιουν 2009 - 16:58

xaxaxaxax
26610 εχουμε εδω στην κερκυρα
για πες του ρε στεφ μηπως ειχε τετοιο κοωδικο;;
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από ligans Παρ 19 Ιουν 2009 - 17:04

ΣΕΝΤΕΜΕΝΤΕΣ: «Δεν φεύγω από την Κέρκυρα»!

Παρασκευή, 19/06/2009

Νέα,Συνεντεύξεις,Μεταγραφές και οτι αλλο εχει σχέση με την Κέρκυρα - Σελίδα 6 Sentementes_aok_2008
Διαψεύδει τα περί αποχώρησης του από τον ΑΟΚ, ο Νάσος Σεντεμέντες

Διαψεύδει
ο Νάσος Σεντεμέντες τις φήμες και τα δημοσιεύματα ότι αποχωρεί από τον
ΑΟ Κέρκυρα. Σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ μας ο έμπειρος κεντρικός
αμυντικός (ο οποίος βρίσκεται στην γενέτειρά του, την Καλαμάτα), τόνισε
τα εξής:

«Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση να φύγω
τώρα από την Κέρκυρα. Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και θα το
τιμήσω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις της ομάδας,
ούτε μου έχουν πει κάτι. Αν πάντως δεν περιλαμβάνομαι στα πλάνα της, θα
πρέπει να μου το που για να συζητήσουμε με ποιο τρόπο θα λύσουμε τη
συνεργασία μας και θα σπάσουμε το συμβόλαιο που υπάρχει. Ειλικρινά όμως
, δεν έχει υποπέσει στη αντίληψή μου ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.»
Πάντως, ο Μεσσήνιος μπακ ξεκαθάρισε ότι του χρόνου θα φύγει σίγουρα από τους «Φαίακες»:
«Τον
Ιούνιο του 2010 τελειώνει το συμβόλαιό μου με την Κέρκυρα και δεν θα το
ανανεώσω. Είναι πολύ επίπονο να βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου
και τα δύο μου παιδιά, και για τον λόγο αυτό θέλω να είμαι κοντά τους
και δεν θα μείνω στην ομάδα».
ligans
ligans

Δημοσίευση από vour Παρ 19 Ιουν 2009 - 17:07

Κέρκυρα-Τσεμπερίδης: Βγήκε στη γύρα λόγω αβεβαιότητας

Η διοικητική και η αγωνιστική σύγχυση που επικρατεί στην Κέρκυρα το τελευταίο διάστημα έχει αναγκάσει όλους τους ποδοσφαιριστές -ακόμα κι αυτούς που έχουν συμβόλαιο- να αρχίσουν να ψάχνονται για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Ενας από αυτούς είναι και ο Αλέξης Τσεμπερίδης, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρυσι από το Κορωπί και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας τη φετινή περίοδο με 24 συμμετοχές.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα από τους «Φαίακες», καθώς εκτός των άλλων του οφείλεται και ένα σημαντικό ποσό από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο Τσεμπερίδης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της κωλυσιεργίας που παρατηρείται κυρίως στο θέμα του προπονητή.

Κι αυτό, καθώς τόσο ο Γιώργος Λιμπάντζης όσο και ο Σπύρος Καλογιάννης έχουν θέσει σαν προτεραιότητα τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ΠΑΕ.

goalday.gr
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Pierikos1961 Σαβ 20 Ιουν 2009 - 1:34

Τη Δευτέρα "κληρώνει" το θέμα του προπονητή στην ομάδα των "Φαιάκων". Οι άνθρωποι του Κερκυραϊκου συλλόγου καταλαβαίνουν ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος όσον αφορά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς και προσπαθούν να επιταχύνουν τις διαδικασίες.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία με τον Μπάμπη Τεννέ απομακρύνεται, καθώς ο Έλληνας τεχνικός είναι φανερά προβληματισμένος από τις αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου της Κέρκυρας, με τους περισσότερους να μην επιθυμούν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

mikriliga
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008

Δημοσίευση από Pierikos1961 Σαβ 20 Ιουν 2009 - 1:35

Pierikos1961 έγραψε:...ο Έλληνας τεχνικός είναι φανερά προβληματισμένος από τις αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου της Κέρκυρας, με τους περισσότερους να μην επιθυμούν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Βουρλισμένα παλιόπαιδα... :P
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από vour Σαβ 20 Ιουν 2009 - 1:49

kala κανουμε
κοντεψε να μας ριξειθ στην γαμα
τι να κανουμε
να του πουμε και μπραβο
μην φερετε τον μπαρμπιε
γιατι την π@#$%με
ομαδικως
αν ερθει ο barbies του χρονου ειμαστε γ σιγουρα
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από vour Κυρ 21 Ιουν 2009 - 2:05

Την έντονη φημολογία που τον θέλει να αφήνει την Κέρκυρα και να πηγαίνει στην ομάδα της γενέτειράς του, Καλαμάτας, έρχεται να διαλύσει ο Νάσος Σεντεμέντες σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στο corfucorner.gr. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται για διακοπές στη Μεσσηνία, μίλησε στο κερκυραϊκό σάιτ και δήλωσε πως έχει πλήρη άγνοια για το αν υπολογίζεται ή όχι από την νυν ομάδα του.

«Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση να φύγω τώρα από την Κέρκυρα. Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και θα το τιμήσω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις της ομάδας, ούτε μου έχουν πει κάτι. Αν πάντως δεν περιλαμβάνομαι στα πλάνα της, θα πρέπει να μου το που για να συζητήσουμε με ποιο τρόπο θα λύσουμε τη συνεργασία μας και θα σπάσουμε το συμβόλαιο που υπάρχει. Ειλικρινά όμως , δεν έχει υποπέσει στη αντίληψή μου ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.»

Ωστόσο, ο έμπειρος σέντερ-μπακ ξεκαθάρισε πως δεν θα μείνει στο "νησί των Φαιάκων", πέρα από τη λήξη του συμβολαίου του.

«Τον Ιούνιο του 2010 τελειώνει το συμβόλαιό μου με την Κέρκυρα και δεν θα το ανανεώσω. Είναι πολύ επίπονο να βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου και τα δύο μου παιδιά, και για τον λόγο αυτό θέλω να είμαι κοντά τους και δεν θα μείνω στην ομάδα».
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Pierikos1961 Κυρ 21 Ιουν 2009 - 16:13

Λιμπάντζης : Άριστες οι σχέσεις μου με τον κ. Καλογιάννη

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Λιμπάντζης και βασικός χρηματοδότης τα τελευταία δύο χρόνια στον σύλλογο της Κέρκυρας, θέλησε με διευκρινιστική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των "Φαιάκων" να ξεκαθαρίσει πως οι σχέσεις του με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Σπύρο Καλογιάννη είναι άριστες.

Ο κ. Λιμπάντζης δήλωσε στο επίσημο σάϊτ της Κέρκυρας τα εξής:

"Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, οφείλω να ενημερώσω το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι η συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ.Σ.Καλογιάννη, είναι άριστη. Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων στα πλαίσια της χάραξης των κοινών στόχων, που έχουμε θέσει, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, να σταθεί στο πλευρό της, να μην επηρεάζεται από διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία δεν εκφράζουν την επίσημη θέση του Α.Ο. Κέρκυρα Π.Α.Ε. Υπάρχουν εξουσιοδοτημένα στελέχη και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ώστε ο φίλαθλος να ενημερώνεται έγκυρα μέσα από αυτά".

mikriliga
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από vour Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:21

Στο επίσημο σάιτ της Ανώνυμης Εταιρίας αναρτήθηκε μια ανακοίνωση – δήλωση, που πραγματικά ’’ ξένισε’’ τον κόσμο και η οποία δημιουργεί πολλά κι εύλογα ερωτηματικά…
Πώς υπάρχει «ταύτιση απόψεων» ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και τον χρηματοδότη, όταν ο ένας θέλει να φέρει τον έναν προπονητή και ο άλλος θέλει να φέρει τον άλλον, και όταν ο ένας αντιτίθεται και διαφωνεί κάθετα με τον προπονητή που θέλει να φέρει ο άλλος;
Πώς υπάρχει «άριστη συνεργασία» όταν ο μεγαλομέτοχος εμμέσως κατηγορεί τον χρηματοδότη ότι «μπλοκάρει» την ομάδα, επειδή εκείνος έβαλε λογιστές για να κάνουν λογιστικό έλεγχο;
Πώς υπάρχει «άριστη συνεργασία», όταν ο μεγαλομέτοχος κατηγορεί τους ανθρώπους του χρηματοδότη ότι δήθεν… του διαλύσανε την ομάδα;
Πώς υπάρχει «άριστη συνεργασία» όταν τα… «παπαγαλάκια» του μεγαλομετόχου προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να διαβάλουν την πλευρά του χρηματοδότη;
Από εκεί και πέρα, επειδή στην ανακοίνωση – δήλωση γίνεται… σύσταση προς τον φίλαθλο κόσμο να μην… παρασύρεται από τα δημοσιεύματα, και να ενημερώνεται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, θέλουμε να πούμε το εξής: η Ανώνυμη Εταιρία καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τον δικό της ρόλο και να μην μπλέκεται στη δουλεία των ΜΜΕ, τα οποία ουδέποτε έχει ευχαριστήσει για τη δωρεάν διαφήμιση που της κάνουν, και τα οποία «χρησιμοποιεί» όταν θέλει να πουλήσει μπλοκ διαρκείας!
Και αν η Ανώνυμη Εταιρεία θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της, και μάλιστα… αποκλειστικά, όπως υπονοεί, τότε ας φροντίσει να ενημερώνει συχνά το σάιτ της, και όχι μόνο μια φορά τον μήνα, και μάλιστα αυτή για να τα βάλει με τα Μέσα Ενημέρωσης και να προσπαθεί να … διαψεύσει τα αδιάψευστα!!!
Όσον αφορά τα – δήθεν – εξουσιοδοτημένα μέλη της ΠΑΕ που υπάρχουν – λέει – για να ενημερώνουν τον Τύπο, πείτε μας ποια είναι αυτά και πότε έχουν τη… διάθεση να μας μιλήσουν. Διότι, ο ένας δεν απαντάει στα τηλέφωνα και ο άλλος λέει ότι… δεν γνωρίζει τίποτα!!!

aokerkyra.com
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Michael Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:30

Αχ ρε Vour...
Είμαστε εμείς, αλλά είσαστε και εσείς ...
Τι γίνεται ρε παιδάκι μου με αυτούς που έχουμε μπλέξει...
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008

Δημοσίευση από vour Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:37

αληθεια ρε μιχαλη
τι ειναι αυτη ρε παιδι μου;;
ευτιχως που εχουμε και τον λιπαντζη εμεις
εσεις ειστε πολλοι ατυχοι
με αυτον οπου μπλεξατε
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Michael Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:42

Ο Λιπάντζης απ' ότι ξέρω δίνει λεφτά και αγαπάει την ομάδα σας.
Τι γίνονται τα λεφτά που δίνει όμως...
Και κάτι άλλο ρε συ Vour.
Με το γήπεδο σας τι γίνεται ;;;
Κάθε χρόνο και χειρότερο το βλέπω.
Ειδικά η μικρή κερκίδα που καθόσαστε εσείς δεν έχει μια καντίνα να πάρεις νερό.
Εξέδρα φιλοξενούμενων δεν υπάρχει...
Τουαλέτες άστο, στην φύση καλύτερα...
Και το χόρτο ούτε για βοσκή δεν κάνει...
Θα κάνουν κάτι για το γήπεδο ;;;;
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από vour Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:44

μπαα σιγα μην κανουν
ακριβως αυτο
αναγκαζομαστε να τρεχουμε στα περιπτερα για να παρουμε ενα νερο
ουτε τουαλετες εχουμε
τοιμοροπες ειναι στην μικρη κερκιδα οσο για το χορτο
καλα λες ουτε για βοσκη δεν κανει
'
νταξει ο λιπαντζης βαζει λεφτα
αλλα οσο μπορει
ο καλογιαννης δεν εχει φραγκο
για τις δημοσιες σχεσειςειναι στην ομαδα

σημερα διαβασα στην sportday
Οτι ειμαστε κοντα σε τολιο βακουφτση και βενετη
εχετε ακουσει τιποτα εσεις;;
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Michael Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:48

Για τον Τόλιο μόνο κάτι άκουσα.
Είσαστε κοντά.
Για τους άλλους δεν ξέρω.
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από vour Δευ 22 Ιουν 2009 - 16:55

ακουσα και για τους αλλους
καλα παιχτακια
εγω θελω να ερθουν
vour
vour
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από Pierikos1961 Δευ 22 Ιουν 2009 - 22:19

Κινείται για Τόλιο η Κέρκυρα

O Θανάσης Τόλιος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Κέρκυρας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θεωρείται ως πολύ καλή λύση για τη νησιώτικη ομάδα αλλά φυσικά οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα... τρέξουν εφόσον τελειώσει και τυπικά το θέμα του νέου προπονητή.

Στον ΑΟΚ ακόμη δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους στο συγκεκριμένο ζήτημα με τους Νίκο Αναστόπουλο και Μπάμπη Τεννέ να είναι οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

novasports
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Δημοσίευση από ligans Τρι 23 Ιουν 2009 - 10:34

Michael έγραψε:
Με το γήπεδο σας τι γίνεται ;;;
Κάθε χρόνο και χειρότερο το βλέπω.
Ειδικά η μικρή κερκίδα που καθόσαστε εσείς δεν έχει μια καντίνα να πάρεις νερό.
Εξέδρα φιλοξενούμενων δεν υπάρχει...
Τουαλέτες άστο, στην φύση καλύτερα...

οι τουαλετες ειναι μια χαρα και υπαρχει καντινα αλλα οχι τοσο μεγαλη
ligans
ligans

Σελίδα 6 από 13 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο