MILAN
+12
OK VERIA
$tef-Pierikos
trelenomai_4
Stef-Pierikos
kostas4
κεμπαπ-δοξαρα
monoDOXA!!!
Elafoulis
titormos_nikaia_g6
aggelos-6
Fredericks -5-
MAciVOL
16 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 8
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: MILAN
Στο Μάντσεστερ για Ρομπίνιο!
Η μεταγραφική αντεπίθεση της Μίλαν δεν σταματά με την απόκτηση του Ιμπραΐμοβιτς καθώς ο Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στο Μάντσεστερ για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Ρομπίνιο!
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Il Corriere dello Sport», με τον Ραϊόλα να έχει εξουσιοδοτηθεί από την Μίλαν για να κλείσει το deal. Ο έμπειρος μάνατζερ ήταν αυτός που έκλεισε την μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς αλλά και την μετακίνηση του Μπαλοτέλι στην Σίτι. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Sky Sport, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την Τρίτη!
Ο Ρομπίνιο δεν υπολογίζεται από τον Μαντσίνι και επιθυμία του ήταν να γυρίσει στην Σάντος, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον η Μίλαν φαντάζει ως η ιδανική επιλογή. Αν, μάλιστα, ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε οι «ροσονέρι» θα έχουν την ισχυρότερη επίθεση στον κόσμο, με Ιμπραΐμοβιτς, Πάτο, Ροναλντίνιο και Ρομπίνιο!
www.gazzetta.gr
Η μεταγραφική αντεπίθεση της Μίλαν δεν σταματά με την απόκτηση του Ιμπραΐμοβιτς καθώς ο Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στο Μάντσεστερ για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Ρομπίνιο!
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Il Corriere dello Sport», με τον Ραϊόλα να έχει εξουσιοδοτηθεί από την Μίλαν για να κλείσει το deal. Ο έμπειρος μάνατζερ ήταν αυτός που έκλεισε την μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς αλλά και την μετακίνηση του Μπαλοτέλι στην Σίτι. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Sky Sport, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την Τρίτη!
Ο Ρομπίνιο δεν υπολογίζεται από τον Μαντσίνι και επιθυμία του ήταν να γυρίσει στην Σάντος, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον η Μίλαν φαντάζει ως η ιδανική επιλογή. Αν, μάλιστα, ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε οι «ροσονέρι» θα έχουν την ισχυρότερη επίθεση στον κόσμο, με Ιμπραΐμοβιτς, Πάτο, Ροναλντίνιο και Ρομπίνιο!
www.gazzetta.gr
Ο Ρομπίνιο είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν και επίσημα. Πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με τους "ροσονέρι", οι οποίοι ξόδεψαν για τον 26άχρονο Βραζιλιάνο επιθετικό 18.000.000 ευρώ. Θα πάρει την φανέλα με το Νο.70, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το Νο.11.
Μίλαν
Μάρκο Αμέλια (Τζένοα)
Μάριο Γέπες (Κιέβο)
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα)
Κρίστιαν Νταμινούτα (Ίντερ)
Ατίλα Φίλκοτ (Ίντερ)
Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ (Τζένοα)*
Μπρούνο Μοντελόνιο (Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο)*
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μπαρτσελόνα)
Ρομπίνιο (Μάν. Σίτι / ήταν δανεικός στην Σάντος)
υ.γ Δώστα όλα πρόεδρε,όταν θέλετε κι έχετε όρεξη ξέρετε να μας τρελένετε κύριοι Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι,
μας βγάλατε την ψυχή αλλά έστω και στο τέλος ξαναφτιάξαμε ομαδάρα...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΝΤΕΤΟ ΛΕΜΕ
trelenomai_4- Αριθμός μηνυμάτων : 331
Τόπος : ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΕΜΕ
Ομάδα :
Ομάδα : A.O. ΤΡΙΚΑΛΑ
Registration date : 24/08/2009
«Scudetto και Champions League»
Τη φιλοδοξία να κατακτήσει με την Μίλαν το πρωτάθλημα Ιταλίας και το Champions League εξέφρασε ο Αλεσάντρε Πάτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό.
«Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Δεν έχω πρόβλημα με τις μεταγραφές που έγιναν. Στην πραγματικότητα θα αναγκαστούμε όλοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα κυλήσουν τέλεια. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι και θέλουμε να τα καταφέρουμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League», ήταν τα λόγια του διεθνούς στράικερ.
Ο 21χρονος επιθετικός μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Ρομπίνιο, ο οποίος αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ροσονέρι: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ρομπίνιο θα αγωνίζεται με εμάς. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δώσει το 100% στην Μίλαν».
www.gazzetta.gr
Τη φιλοδοξία να κατακτήσει με την Μίλαν το πρωτάθλημα Ιταλίας και το Champions League εξέφρασε ο Αλεσάντρε Πάτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό.
«Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Δεν έχω πρόβλημα με τις μεταγραφές που έγιναν. Στην πραγματικότητα θα αναγκαστούμε όλοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα κυλήσουν τέλεια. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι και θέλουμε να τα καταφέρουμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League», ήταν τα λόγια του διεθνούς στράικερ.
Ο 21χρονος επιθετικός μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Ρομπίνιο, ο οποίος αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ροσονέρι: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ρομπίνιο θα αγωνίζεται με εμάς. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δώσει το 100% στην Μίλαν».
www.gazzetta.gr
"Πρώτη" για Ιμπραΐμοβιτς-Ρομπίνιο
Η πολυαναμενόμενη ημέρα για τους οπαδούς της Μίλαν έφτασε, με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο να επιστρέφουν από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και να περνούν την πρώτη τους ημέρα στο Μιλανέλο.Τα δύο σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα των "ροσονέρι" εμφανίστηκαν όπως αναμενόταν στις προπονητικές εγκαταστάσεις, με τον Ρομπίνιο να έχει μάλιστα μεγάλα κέφια στο πρώτο του οικογενειακό διπλό, στο οποίο πήραν μέρος και οι συμπατριώτες του Ροναλντίνιο, Πάτο και Τιάγκο Σίλβα.
Από την πλευρά του ο "Ίμπρα" έκανε απλώς τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο μαζί με τους Παπασταθόπουλο, Πίρλο και Μπόατενγκ, από τη στιγμή που όλοι τους ήταν κουρασμένοι από τους αγώνες που έδωσαν την Τρίτη με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.
Να σημειωθεί πως Αλεσάντρο Νέστα και Κλάρενς Ζέεντορφ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ενδιαφέρον των μιλανίστι μετατίθεται πλέον για την Πέμπτη όπου λίγο μετά το μεσημέρι (στις 15.00 ώρα Ιταλίας) θα γίνει από τον Αντριάνο Γκαλιάνι η επίσημη παρουσίαση των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο.
www.sport24.gr
Φετος οτι προσθηκες και να κανουν μια ομαδα θα τα σαρωσει ολα..Λατσιο..
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010
Η Μίλαν παρουσίασε "Ίμπρα"-Ρομπίνιο
Η Μίλαν παρουσίασε επίσημα τα δύο μεγάλα της αποκτήματα, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο. "Η φανέλα της Μίλαν είναι η πιο ωραία που έχω φορέσει, είμαστε πιο δυνατοί από την Ίντερ", τόνισε ο "Ίμπρα", ενώ ο Ρομπίνιο υπογράμμισε πως ήθελε πάντα να παίξει στους "ροσονέρι". Οι ξεχωριστές ευχές του Γκαλιάνι
"Οι δύο πρώτες ημέρες ήταν φανταστικές, με τη διοίκηση, την ομάδα και τους οπαδούς. Ήταν όλοι τους πολύ χαρούμενοι, από τη Βαρκελώνη κιόλας. Βρέθηκα κοντά στη Μίλαν τέσσερα χρόνια πριν, και τώρα είμαι εδώ επιτέλους.Από όλες τις ομάδες που έχω παίξει αυτή είναι η πιο ωραία φανέλα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σουηδός σούπερ σταρ, για να συνεχίσει:
"Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε τα πάντα, και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε μία πολύ ισχυρή επίθεση, και εάν ισχύει ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, τότε μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε. Φυσικά, ο πρώτος λόγος ανήκει στον προπονητή.
Ποιός με έπεισε αμέσως να δεχτώ την πρόταση της Μίλαν; Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο Μπερλουσκόνι, με τον οποίο μίλησα δύο φορές.
Μετά ο Γκαλιάνι που έκανε θαυμάσια δουλειά. Έπειτα, όταν σε θέλει ένας σύλλογος όπως η Μίλαν είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να πει όχι.
Όταν υπογράφω για έναν σύλλογο πιστεύω πάντα πως θα είναι ο τελευταίος που θα παίξω, το πίστευα και όταν υπέγραψα στη Μπαρτσελόνα, όμως δεν μπορείς να προβλέψεις τί μπορεί να τύχει.
Υπέγραψα για τέσσερα χρόνια και ελπίζω να παραμείνω, αλλά εξαρτάται και από άλλους παράγοντες.
Θέλει "νταμπλ" στους τίτλους ο Σουηδός
Όσον αφορά στους προσωπικούς του στόχους αλλά και σε αυτούς της ομάδας, απάντησε: "Για μένα είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Εγώ θέλω να κερδίσω ακόμα περισσότερους τίτλους σε σύγκριση με όσους κατέκτησα με Γιούβε και Ίντερ.
Ελπίζω αυτή να είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου. Η πιο μεγάλη πρόκληση είναι τα ματς με την Ίντερ. Θα είναι ένα φανταστικό ντέρμπι.
Πιστεύω ότι η μάχη για το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ αυτών των δύο ομάδων και ότι η Μίλαν θα τερματίσει μπροστά από την Ίντερ. Τα κίνητρα που έχω τώρα δεν τα είχα ποτέ στην καριέρα μου.
Την άποψη ότι η επίθεση της Μίλαν μπορεί να κάνει τη διαφορά σε σύγκριση με τις αντιπάλους της εξέφρασε και το έτερο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των "ροσονέρι", Ρομπίνιο.
"Από την πλευρά μου μπορώ μόνο να πω ότι δεν έχω πρόβλημα να τρέχω. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σκοράρει η Μίλαν.
Δεν αντιμετώπισα προβλήματα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στη Μάντσεστερ Σίτι. Το πρόβλημα ήταν με το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Θέλω μάλιστα να ευχηθώ καλή τύχη στον Μαντσίνι", ξεκίνησε στις δηλώσεις του ο 26άχρονος Βραζιλιάνος άσος και πρόσθεσε:
"Δεν μετράει ο αριθμός των φορ, αλλά να σκοράρουμε"
"Eίμαι πολύ ευτυχισμένος. Το καλοκαίρι είχα αρκετές επαφές με άλλες ομάδες, αλλά δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη πρόταση.
Ήθελα πάντα να παίξω στη Μίλαν, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και όλοι οι Βραζιλιάνοι που έχουν παίξει εδώ είχαν μία τρελή ιστορία.
Εγώ θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω όσο γίνεται περισσότερους τίτλους. Δεν υπάρχει πρόβλημα να παίξουμε με δύο, τρεις, τέσσερις φορ, αυτό που μετράει είναι να σκοράρουμε".
Στην παρουσίαση των δύο παικτών στο ξενοδοχείο "Boscolo" του Μιλάνου παρίστατο φυσικά ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος τόνισε πως με την άφιξη τους στο "Σαν Σίρο" έχει ξεχαστεί πλέον η παραχώρηση του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2009.
Ίμπρα όπως Νόρνταλ και Ρομπίνιο όπως Αλταφίνι
"Ο Ίμπρα και ο Ρομπίνιο έφεραν έναν εκπληκτικό ενθουσιασμό στους οπαδούς μας. Ήρθε άνεμος αλλαγής.
Επέστρεψε το ειδύλλιο που στην πραγματικότητα υπήρχε πάντα μεταξύ του προέδρου Μπερλουσκόνι και των οπαδών, αλλά το οποίο είχε διαταραχτεί μετά την πώληση του Κακά το 2009.
Ο ενθουσιασμός φαίνεται από τα γράμματα που φτάνουν από τους συνδρομητές μας. Τη σεζόν 2002-03 είχαμε 50.000 κάρτες διαρκείας και τώρα πλησιάζουμε αυτό το ρεκόρ.
Δεν ξέρω τί να ευχηθώ στον Ίμπρα, αλλά θυμάμαι ότι ο Σουηδός Νόρνταλ είναι ο αρχικανονιέρης όλων των εποχών για τη Μίλαν, συνεπώς του εύχομαι να παίξει 269 ματς και να πετύχει 221 γκολ όπως αυτός. Στον Ρομπίνιο εύχομαι να συνεχίσει την παράδοση των Βραζιάνων της Μίλαν.
Το 1963 η Μίλαν κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών με δύο γκολ του Αλταφίνι που ήταν Βραζιλιάνος, σε αυτόν εύχομαι να σκοράρει τρία γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που ελπίζω να κερδίσουμε σύντομα".
www.sport24.gr
μιλαν μωρεεεεεεε
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
Παιδιά δεν ξέρω άν το καταλάβατε και αυτό Ποκισμός είναι γιατί ουσιαστικά από όποια χώρα και άν είναι είναι μία πό τις μεγάλες τις χώρας...Ουσιαστικά υποστηρίζετε μία χώρα του Π.Ο.Κ. της Ιταλίας...Έξω ρε...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Auτο προσπαθω να πω στο φρεντ με εμμεσο τροπο και δεν το καταλαβαινει..
Ομάδα :
Άσε εγώ που τον ξέρω από κοντά το βλέπω δεν πρόκειται να αποχωρηστεί την Μίλαν ποτέ...Άχ,ρε Φρέντ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Λοιπόν παίδες,πρώτα απ 'όλα δεν υπάρχει ποκισμός στην Ιταλία,δεν είναι όπως στην Αγγλία που είναι σταθερά η γνωστή τετράδα ή στην Ισπανία η γνωστή διάδα,
ειδικά τα τελευταία χρόνια οι βαθμολογίες δεν έχουν χαρακτηριστικό ποκισμού,έχουν φυσικά άλλα χειρότερα χαρακτηριστικά τα τελευταία χρόνια...
Ακόμη όμως κι αν υπάρχει δεν έχει καμία σχέση με τον ποκισμό που έχουμε εδώ,εκεί τουλάχιστον αυτές οι ομάδες έχουν κάνει περήφανες τις χώρες τους,
φέρνοντας ένα σωρό διεθνή κύπελλα, έναντι με τις δικές μας που μας κάνουν ρεζίλι...
Δεν σημαίνει επειδή το δικό μας πρωτάθλημα είναι μπουρδέλο,δεν πρέπει να συμπαθούμε μεγάλες ομάδες από ξένες χώρες...και όταν λέω μεγάλες ομάδες,
δεν εννοώ μόνο στην χώρα τους αλλά γενικά στον κόσμο...
ειδικά τα τελευταία χρόνια οι βαθμολογίες δεν έχουν χαρακτηριστικό ποκισμού,έχουν φυσικά άλλα χειρότερα χαρακτηριστικά τα τελευταία χρόνια...
Ακόμη όμως κι αν υπάρχει δεν έχει καμία σχέση με τον ποκισμό που έχουμε εδώ,εκεί τουλάχιστον αυτές οι ομάδες έχουν κάνει περήφανες τις χώρες τους,
φέρνοντας ένα σωρό διεθνή κύπελλα, έναντι με τις δικές μας που μας κάνουν ρεζίλι...
Δεν σημαίνει επειδή το δικό μας πρωτάθλημα είναι μπουρδέλο,δεν πρέπει να συμπαθούμε μεγάλες ομάδες από ξένες χώρες...και όταν λέω μεγάλες ομάδες,
δεν εννοώ μόνο στην χώρα τους αλλά γενικά στον κόσμο...
Ομάδα :
Ωραία και το τόπικ της Μίλαν τι το πρίζεις συνέχεια,υπάρχουν κι άλλα τόπικ με ξενόφερτες ομάδες,
Μπαρτσελόνα,Ρεάλ,ίντερ πάνε να πρίξεις και τον κεμπάπ λίγο...
Μπαρτσελόνα,Ρεάλ,ίντερ πάνε να πρίξεις και τον κεμπάπ λίγο...
Τι να κάνουμε Φρέντ μας αρέσει να κακολογούμε την Μίλαν...Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Γιατί έτσι μας αρέσει!!!!
Συνέχισε έτσι Τζον,πρέπει να υπάρχει και η αντιπαράθεση τι να κάνουμε...
Αν και για εσένα είναι εμμονή προς εμένα,αλλά δεν πειράζει....
Όσο και να προσπαθείς δεν αλλάζω...
Συνέχισε έτσι Τζον,πρέπει να υπάρχει και η αντιπαράθεση τι να κάνουμε...
Αν και για εσένα είναι εμμονή προς εμένα,αλλά δεν πειράζει....
Όσο και να προσπαθείς δεν αλλάζω...
Βασικά αυτός είναι ο σκοπός μου αλλά μου φαίνεται θα δυσκολευτώ πολύ.Φυσικά και πρέπει να αντιδρούμε και να εκφράζουμε την άποψη μας και αυτό είναι το μέλημα του φόρουμ.Μπορούμε να συζητούμε χωρίς καβγάδες και θα συνεχίσουμε έτσι.Απλά κάποιοι συμπαθούν την Μίλαν και κάποιοι όχι.Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ναι, αλλά δεν μας λες τον λόγο που δεν την συμπαθείς...
Κι εγώ ο μόνος λόγος που βρίσκω για να μην την συμπαθείς είναι ότι την θεωρείς κάτι σαν το ποκ,έτσι...?
Τότε θα πρέπει να μην συμπαθείς ούτε τις Ρεάλ,Μπάρτσα,Ίντερ,Μπάγερν,Μάντσεστερ,Τσέλσι κ.λ.π...
Έχω δίκιο?
Αν όχι πες μας την άποψη σου για ποιους λόγους δεν την συμπαθείς?
Κι εγώ ο μόνος λόγος που βρίσκω για να μην την συμπαθείς είναι ότι την θεωρείς κάτι σαν το ποκ,έτσι...?
Τότε θα πρέπει να μην συμπαθείς ούτε τις Ρεάλ,Μπάρτσα,Ίντερ,Μπάγερν,Μάντσεστερ,Τσέλσι κ.λ.π...
Έχω δίκιο?
Αν όχι πες μας την άποψη σου για ποιους λόγους δεν την συμπαθείς?
Φυσικά φίλε μου εφόσον δεν συμπαθώ την Μίλαν δεν συμπαθώ και καμία άλλη είναι αλυσίδα αυτά τα πράγματα...Ναι εξηγείς μόνο σου το λόγο είναι το ίδιο το Π.Ο.Κ. όχι σαν το Π.Ο.Κ. Έχεις ακούσει εσύ ποτέ σου να φωνάξει ξένος οπαδός υπέρ ελληνικής ομάδας...Δεν σου λέω να σου φωνάξει Πιερικός γενικά μιλάω...Όχι και ξέρεις γιατί? Γιατί νομίζουν ότι ο ομάδες είναι πιο ικανές και οι καλύτερες στον κόσμο για αυτό...Απλά δεν τις γουστάρω,δεν γίνετε δλδ ενώ φέτος μπορώ να παρακολουθήσω το καλύτερο πρωτάθλημα τηςΒ' Εθνικής να ασχολούμαι άν νίκησε η Μίλαν ή όχι...Γραμμένη την έχω...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 7 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης