Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού
+9
Michael
gioricas
DOXARAS4
DoxaDramasG4
doxadramas4
mario4
GLORY 4
πάμμαχον
sellos
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
gioricas- Αριθμός μηνυμάτων : 411
Τόπος : θεσσαλονικη
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 24/08/2010
Ομάδα :
Απ: Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού
ΠΑΙΔΕΣ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΛΔ ΔΟΞΑΙΟΥΣ,ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ Κ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΑΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ....
ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΠΑΝΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ (ΣΦΑΓΕΣ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ,ΧΑΣΙΜΟ ΟΙΚΟΓΕΙΩΝ Κ ΑΔΕΡΦΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΛΠ)
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΥΜΑΜΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΩΡΑΙΟΙ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ (ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) Κ ΤΟ ΜΟΝΟ (Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ) ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ Η ΔΟΞΑ Π.Χ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ Κ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...
ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΠΑΝΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ (ΣΦΑΓΕΣ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ,ΧΑΣΙΜΟ ΟΙΚΟΓΕΙΩΝ Κ ΑΔΕΡΦΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΛΠ)
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΥΜΑΜΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΩΡΑΙΟΙ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ (ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) Κ ΤΟ ΜΟΝΟ (Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ) ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ Η ΔΟΞΑ Π.Χ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ Κ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 98 ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΦΥΛΑΓΑΜΕ ΠΥΛΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ .ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΦΟΔΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΩΣΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΛ. ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ.
kastigio- Αριθμός μηνυμάτων : 246
Ομάδα :
Ομάδα : μοναχα τρικαλα
Registration date : 12/02/2011
χορος ομαλ απο καζαντζιδη..
Ομάδα :
και ενας πυρρυχιος....
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΛΔ ΔΟΞΑΙΟΥΣ,ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ Κ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΑΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ....
+1...
παρε μερικες Δραμινες ποντιακες φατσες να χορευουν Σερα στο κεντρο της πραγας και στην εσθονια(μεταξυ των οποιων και τα αδερφακια μου)...
https://www.youtube.com/watch?v=Rf_KKMojDWM&feature=related
Η πλακα ποια ειναι με εμας τους ποντιους...
Ισυει το τεμετερον ( ο δικος μας) . Αν ο αλλος ειναι ποντιος αμεσως κερδιζει ποντους στην εκτιμηση μας .τον βλεπουμε υπο αλλο (θετικοτερο) πρισμα.
ακομα και εντελως γραφικος να ειναι (π.χ. ψωμιαδης) προσπαθουμε να τον δικαιολογησουμε .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την doxadramas4 στις Πεμ 19 Μάης 2011 - 18:47, 2 φορές συνολικά
doxadramas4- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Registration date : 13/11/2009
Ομάδα :
ρε γιωρικα δεν σε προλαβαινω ρε...
Ομάδα :
PONTIAN EAGLES F..C (ADELAIDA)- ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ EAGLES...
https://www.youtube.com/watch?v=IFH4xXePgQw&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=IFH4xXePgQw&feature=related
Ομάδα :
Ομάδα :
gomez4 έγραψε:
+1
Ομάδα :
ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ !!!
χασονα τους τουρκαλαδες !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=QVgivB6sKcY
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !
ofi-athens- Αριθμός μηνυμάτων : 276
Ομάδα :
Registration date : 11/01/2011
doxadramas4 έγραψε:ρε γιωρικα δεν σε προλαβαινω ρε...
ΤΑ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK...ΠΟΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
Ομάδα :
doxadramas4 έγραψε:ΑΠΟΛΩΝΑΡΑ ΡΕ!
https://www.youtube.com/watch?v=shzO0ysgWMY&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=gZe7Pkevc54&feature=related
Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ....
Ομάδα :
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
PAS έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ Ο ΣΤΑΛΙΝ..ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΤΕ.ΣΤΗΝ ΜΠΑΦΡΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ(ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ) ΕΣΦΑΞΑΝ 2000 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ..Η ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΝ...ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ..Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ...
Ομάδα :
Ομάδα :
ofi-athens έγραψε:ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ !!!
+1
Ομάδα :
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ...
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ...
https://www.youtube.com/watch?v=utMa0Ozaxqo&feature=related
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ...
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ...
https://www.youtube.com/watch?v=utMa0Ozaxqo&feature=related
Ομάδα :
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΝΗΜΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΣΜΟΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ.ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΦΑ ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ 3Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΙΜΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΣΜΟΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ.ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΦΑ ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ 3Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΙΜΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Παρ 20 Μάης 2011 - 8:49, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : +1 point !)
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
Είδα ένα βίντεο που ο Κεμάλ παραδεχόταν μπροστά σε δικαστήριο της Άγκυρας ότι πραγματοποιήθηκε γενοκτονία και μάλιστα περιγράφει τις ωμότητες....
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Διαβάστε να τρελαθείτε...
*1: Υπουργός Εσωτερικών Τουρκίας Ταλαάτ,
Τηλεγράφημα πρός τον διοικητή της Σμύρνης Ραχμή Μπέη
14 Μαϊου 1914
Οι Έλληνες υπήκοοι της περιφέρεια σας αποτελούν πλειονότητα η οποία δυνατόν να αποβεί επικίνδυνη.Γενικότερα,όλοι οι Έλληνες που ζούν στα παράλια της Μικράς Ασίας συμπεριλαμβανομένων και αυτών της νομαρχίας σας πρέπει να εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους & να μεταφερθούν στους νομούς Ερζερούμ,Ερζεγκιάν και αλλού.Τούτο επιβάλλουν πολιτικοί και στρατιωτικοί λόγοι.'Αν αρνηθούν,να εκκενώσουν τις περιοχές τους,δώστε εντολή στους μουσουλμάνους αδελφούς μας να τους εξαναγκάσουν με οποιοδήποτε μέσο & κάθε είδους έκτροπα.Οι Έλληνες πρέπει επίσης να υπογράψουν βεβαίωση όπου να δηλώνουν ότι φεύγουν από τις εστίες τους με δικιά τους θέληση και πρωτοβουλία.Είναι απαραίτητη για να μην υπάρξουν αργότερα πολιτικά ζητήματα!
Ο Υπουργός Εσωτερικών & ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου.
*1: Υπουργός Εσωτερικών Τουρκίας Ταλαάτ,
Τηλεγράφημα πρός τον διοικητή της Σμύρνης Ραχμή Μπέη
14 Μαϊου 1914
Οι Έλληνες υπήκοοι της περιφέρεια σας αποτελούν πλειονότητα η οποία δυνατόν να αποβεί επικίνδυνη.Γενικότερα,όλοι οι Έλληνες που ζούν στα παράλια της Μικράς Ασίας συμπεριλαμβανομένων και αυτών της νομαρχίας σας πρέπει να εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους & να μεταφερθούν στους νομούς Ερζερούμ,Ερζεγκιάν και αλλού.Τούτο επιβάλλουν πολιτικοί και στρατιωτικοί λόγοι.'Αν αρνηθούν,να εκκενώσουν τις περιοχές τους,δώστε εντολή στους μουσουλμάνους αδελφούς μας να τους εξαναγκάσουν με οποιοδήποτε μέσο & κάθε είδους έκτροπα.Οι Έλληνες πρέπει επίσης να υπογράψουν βεβαίωση όπου να δηλώνουν ότι φεύγουν από τις εστίες τους με δικιά τους θέληση και πρωτοβουλία.Είναι απαραίτητη για να μην υπάρξουν αργότερα πολιτικά ζητήματα!
Ο Υπουργός Εσωτερικών & ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
GLORY 4 έγραψε:ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΝΗΜΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.
το προβλημα glory ειναι οτι δεν υπαρχει ενα επισημο συγνωμη η μια αναγνωρηση...οταν οι ιστορικοι της τουρκιας το παιζουν κινεζοι και λενε ποια γενοκτονια..δεν νομιζω οτι πρεπει να το αφηνουμε ντουκου..δεν εχει δοθει μια αποζημειωση,.ειναι ντροπη τους..και ειδικα στον ποντο δεν εισεβαλε κανενας για να εχουν πατημα..δεν πειραξαμε κανεναν..δεν νομιζω οτι γινομαστε υποχειρα με το να απαιτουμε την αναγνωριση και σεβασμο..οι δικοι μας ειχαν αισθηματα και ακομα και τωρα γεροι 100 χρονων θυμουνται τον ποντο..ο πολτισμος δεν χανεται και τα εγκληματα ξεπερνιουνται στην μνημη..και εγω προσωπικα ειμαι κατα των φανατισμων αλλα η τουρκια σαν κρατος που λειτουργει ετσι οπως το εστεισε ο γενοκτονος δεν τη γουσταρω...να μπορουσαμε να παμε εγω και εσυ με ελληνικη σημαια εκει και να την βαλουμε μαζι με την ποντιακη και να εχουμε ενα προξενειο οπως εχουν αυτοι στην θρακη..ειναι τοσο κακο να εκφρασεις τα αισθηματα σου εκει σαν ελληνας και ολοι αυτοι που ειναι δικοι μας μιλανε ποντιακα χορευουν με κεμεντζε αλλα φοβουνται να πουν οτι ειναι ελληνες...και εδω δηλωνουν τουρκοι και δεν τους λεει κανενας τιποτα...δικαιωματα αυτοι εδω..δικαιωμα και εμεις εκει..χωρις επεισοδια και φασαριες...
Ομάδα :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης