Γρηγορόπουλος: Θα περιμένω μέχρι τις 31/5
+14
mario4
zaxos4snakes
KALAMATA OLE
PasGiannina
sellos
Stef-Pierikos
Κρόνιος
komitis
kalamatianos5
Michael
πάμμαχον
thyellara-5
mauri_thiella
Pierikos1961
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Γρηγορόπουλος: Θα περιμένω μέχρι τις 31/5
Διορία μέχρι τις 31 Μαϊου έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Γρηγορόπουλος, σε οποιονδήποτε επιθυμεί να επενδύσει στη "Μαύρη Θύελλα". Αφορμή για το ξέσπασμα του Γρηγορόπουλου, στάθηκαν οι αποδοκιμασίες που άκουσε από μερίδα φίλων της Καλαμάτας, στη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό.
Περίπου 10 οπαδοί των "Νοτίων" με πανό και συνθήματα ζητούσαν την αλλαγή ιδιοκτήτη στην ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος σε δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε:
Φέτος η ομάδα έκανε έναν άθλο. Περιμένω ως τις 31/5 όποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή και από την επόμενη ημέρα, αν δεν έρθει κάποιος ξεκινάμε τον σχεδιασμό. Ο δικηγόρος κ. Ράλλης είναι ένας λασπολόγος και θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη και τον ΣΔΟΕ σχετικά με το χρέος που οφείλει στην ΠΑΕ Καλαμάτα. Είναι τιμή που μου υπήρξα πιλότος της Π.Α., και είναι τιμή μου που πουλάω παγωτά και δεν είμαι ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε ξεπλένω χρήματα, ούτε στοιχήματα ούτε τίποτα παράνομα πράγματα!
Είναι μια μικρή μερίδα φιλάθλων, μέχρι τις 31/5/09 περιμένω τους επενδυτές να φέρουν προτάσεις και αν δεν έρθουν, μετά ξεκινάμε. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε, έμεινε και όμως με βρίζανε! Τσάκωνας και Παπαδόπουλος είναι δυο άτομα και δεν τα βρίσκουν, φαντάσου με όλους τους άλλους!
Ψάχνουμε ΣΟΒΑΡΟ επενδυτή, ο κ.Παπαδόπουλος έχει προσφέρει στην ομάδα, αλλά δεν έχει αξιόλογους ανθρώπους δίπλα του. Ο κ.Τσάκωνας άν πληρώσει από την τσέπη του έστω και ομάδα τοπικού, ας έρθει να μας το πει. Ο Τρούλλης έβγαλε μια επιταγή και την πήγε στον κ.Ράλλη για διαταγή πληρωμής! Όταν λοιπόν θα σας φέρω τις επιταγές και τα τιμολόγια που χρωστάει ο εν λόγω κύριος που χρωστάει στην ΠΑΕ και είναι φοροφυγάς, θα παω στον ΣΔΟΕ και την εφορία. Δεν είμαστε κουτοί αλλά δεν προκαλούμε τον κόσμο. Δέκα χρόνια η οικογένειά μου και ο κουμπάρος μου ο Μέρκο Ντερίμ έχουμε υπηρετήσει και πληρώσει την ομάδα με το παραπάνω!
Η «θυελλοφροσύνη» του καθενός δεν μας αγγίζει! Έστειλε δικαστική λειτουργό για ένα χρέος 2.000 του Μαρή... Ντροπή! Αν ο κ.Ράλλης είναι λογιστής να τον πάρουμε στην ΠΑΕ να μας κρατάει τα βιβλία. Η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας είναι πιο έξυπνοι! Μπορεί να παει για απιστία προς ΑΕ. Η προσπάθεια και η «γραμμή» που ακολουθούν δεν θα οδηγήσει πουθενά. Δεν μας αγγίζει κανείς. Ο πλερώνων έχει δίκιο.
mikriliga
Περίπου 10 οπαδοί των "Νοτίων" με πανό και συνθήματα ζητούσαν την αλλαγή ιδιοκτήτη στην ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος σε δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε:
Φέτος η ομάδα έκανε έναν άθλο. Περιμένω ως τις 31/5 όποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή και από την επόμενη ημέρα, αν δεν έρθει κάποιος ξεκινάμε τον σχεδιασμό. Ο δικηγόρος κ. Ράλλης είναι ένας λασπολόγος και θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη και τον ΣΔΟΕ σχετικά με το χρέος που οφείλει στην ΠΑΕ Καλαμάτα. Είναι τιμή που μου υπήρξα πιλότος της Π.Α., και είναι τιμή μου που πουλάω παγωτά και δεν είμαι ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε ξεπλένω χρήματα, ούτε στοιχήματα ούτε τίποτα παράνομα πράγματα!
Είναι μια μικρή μερίδα φιλάθλων, μέχρι τις 31/5/09 περιμένω τους επενδυτές να φέρουν προτάσεις και αν δεν έρθουν, μετά ξεκινάμε. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε, έμεινε και όμως με βρίζανε! Τσάκωνας και Παπαδόπουλος είναι δυο άτομα και δεν τα βρίσκουν, φαντάσου με όλους τους άλλους!
Ψάχνουμε ΣΟΒΑΡΟ επενδυτή, ο κ.Παπαδόπουλος έχει προσφέρει στην ομάδα, αλλά δεν έχει αξιόλογους ανθρώπους δίπλα του. Ο κ.Τσάκωνας άν πληρώσει από την τσέπη του έστω και ομάδα τοπικού, ας έρθει να μας το πει. Ο Τρούλλης έβγαλε μια επιταγή και την πήγε στον κ.Ράλλη για διαταγή πληρωμής! Όταν λοιπόν θα σας φέρω τις επιταγές και τα τιμολόγια που χρωστάει ο εν λόγω κύριος που χρωστάει στην ΠΑΕ και είναι φοροφυγάς, θα παω στον ΣΔΟΕ και την εφορία. Δεν είμαστε κουτοί αλλά δεν προκαλούμε τον κόσμο. Δέκα χρόνια η οικογένειά μου και ο κουμπάρος μου ο Μέρκο Ντερίμ έχουμε υπηρετήσει και πληρώσει την ομάδα με το παραπάνω!
Η «θυελλοφροσύνη» του καθενός δεν μας αγγίζει! Έστειλε δικαστική λειτουργό για ένα χρέος 2.000 του Μαρή... Ντροπή! Αν ο κ.Ράλλης είναι λογιστής να τον πάρουμε στην ΠΑΕ να μας κρατάει τα βιβλία. Η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας είναι πιο έξυπνοι! Μπορεί να παει για απιστία προς ΑΕ. Η προσπάθεια και η «γραμμή» που ακολουθούν δεν θα οδηγήσει πουθενά. Δεν μας αγγίζει κανείς. Ο πλερώνων έχει δίκιο.
mikriliga
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
Απ: Γρηγορόπουλος: Θα περιμένω μέχρι τις 31/5
Ποιός πληρώνει ;Pierikos1961 έγραψε:... Δεν μας αγγίζει κανείς. Ο πλερώνων έχει δίκιο...
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
την δευτερα σε τοπικη εκπομπη "ολα στην φορα" στο best
και στον Σωτηρη γεωργουτζο μιλησε ο κ.Μακρης
πρωην μεγαλομετοχος της Παναχαικης
ειπε πολλα και διαφορα! ειπε πως εγινε μια επαφη
με τον γρηγοροπουλο αλλα για τωρα δεν θελει
να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο μιας και κουραστηκε
με ολη αυτη την αχαριστια στην πατρα!
θαυμαζει την καλαματα για τον κοσμο της
απο παλια και στο μελλον θα ηθελε να ασχοληθει μαζι της!
ειπε βαργιες κουβεντες για συνεργατες του στην Πατρα
πως του "φαγανε" λεφτα και πολλα αλλα...
το καλο ειναι πως ο γρηγοροπουλος
τον βρηκε απο μονος του!!
αυτο διχνει πως ψαχνεται για πουλησει!
και στον Σωτηρη γεωργουτζο μιλησε ο κ.Μακρης
πρωην μεγαλομετοχος της Παναχαικης
ειπε πολλα και διαφορα! ειπε πως εγινε μια επαφη
με τον γρηγοροπουλο αλλα για τωρα δεν θελει
να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο μιας και κουραστηκε
με ολη αυτη την αχαριστια στην πατρα!
θαυμαζει την καλαματα για τον κοσμο της
απο παλια και στο μελλον θα ηθελε να ασχοληθει μαζι της!
ειπε βαργιες κουβεντες για συνεργατες του στην Πατρα
πως του "φαγανε" λεφτα και πολλα αλλα...
το καλο ειναι πως ο γρηγοροπουλος
τον βρηκε απο μονος του!!
αυτο διχνει πως ψαχνεται για πουλησει!
Καλό τ' ότι ψάχνεται από μόνος του.
Αρκεί αυτή τη φορά να προχωρήσει σε πραγματικές συζητήσεις και να μην αρχίσει πάλι το κρυφτούλι...
Πάντως όσον αφορά τον Μακρή διάβασα στο goalday ότι τον πιέζει ο Παναιγιάλειος να μπει στην διοίκηση του και έχουν υπάρξει και "εκδηλώσεις λατρείας" στο πρόσωπο του. Καμία σχέση δηλαδή με την "αχάριστη" Παναχαϊκή. Είναι και ψώνιο...
Αρκεί αυτή τη φορά να προχωρήσει σε πραγματικές συζητήσεις και να μην αρχίσει πάλι το κρυφτούλι...
Πάντως όσον αφορά τον Μακρή διάβασα στο goalday ότι τον πιέζει ο Παναιγιάλειος να μπει στην διοίκηση του και έχουν υπάρξει και "εκδηλώσεις λατρείας" στο πρόσωπο του. Καμία σχέση δηλαδή με την "αχάριστη" Παναχαϊκή. Είναι και ψώνιο...
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
δε θελουμε τετοιους προεδρους , ας μην ερθει ποτε
για τους προεδρους πιστευω οτι και στα πατατακια , αν δεν ειναι Τσακιρης δε λεει
για τους προεδρους πιστευω οτι και στα πατατακια , αν δεν ειναι Τσακιρης δε λεει
ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ-ΜΠΛΕΞΑΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕthyellara-5 έγραψε:δε θελουμε τετοιους προεδρους , ας μην ερθει ποτε
thyellara-5 έγραψε:δε θελουμε τετοιους προεδρους , ας μην ερθει ποτε
ο μακρης εχει χρημα...
απο ποδοσφαιρο δεν ξερει... :lol:
Συμφωνώ απόλυτα.mauri_thiella έγραψε:
ο μακρης εχει χρημα...
Συν το γεγονός ότι στην Παναχαΐκή και χρήματα έχασε, και ο Κούγιας τον έπαιξε για τα καλά σημαίνει κάτι.
Ότι δεν κάνει για πολλά...
Τώρα βέβαια το ότι έχει λεφτά είναι κάτι.
Ίσως με έναν καλό μάνατζερ που να μην είναι λαμόγιο απο δίπλα να κάνει κάτι.
Που να τον βρείς όμως ;;; :lol: :lol: :lol:
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
γιατι δεν παιρνει τον φωτιου.που ειναι κ καλος μανατζερ??Michael έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα.mauri_thiella έγραψε:
ο μακρης εχει χρημα...
Συν το γεγονός ότι στην Παναχαΐκή και χρήματα έχασε, και ο Κούγιας τον έπαιξε για τα καλά σημαίνει κάτι.
Ότι δεν κάνει για πολλά...
Τώρα βέβαια το ότι έχει λεφτά είναι κάτι.
Ίσως με έναν καλό μάνατζερ που να μην είναι λαμόγιο απο δίπλα να κάνει κάτι.
Που να τον βρείς όμως ;;; :lol: :lol: :lol:
ο παρασκευοπουλος δηλωσε για ακομη μια φορα παρων
για την αγορα της ΠΑΕ!
"Εγω παντως, μαζι με 2-4 φιλους και δυνατους επιχειρηματίες που εχω παντα μαζι μου σε αυτην την κινηση γισ την αγορα της ΠΑΕ καλαματα, θα επιμεινω οσο καιρο και εαν χρειαστει ακομη γιατι πανω απ' ολα ειμαι Μεσσηνιος και αγαπω και εγω πολυ την Μαυρη Θυελλα και βεβαια θελω να την βοηθησω αποφασιστικα για να επανελθει την νεα χρονια στην Α' εθνικη...."
αυτα περιπου δηλωσε και αυτος στην εκπομπη "ολα στην φορα"
ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
για την αγορα της ΠΑΕ!
"Εγω παντως, μαζι με 2-4 φιλους και δυνατους επιχειρηματίες που εχω παντα μαζι μου σε αυτην την κινηση γισ την αγορα της ΠΑΕ καλαματα, θα επιμεινω οσο καιρο και εαν χρειαστει ακομη γιατι πανω απ' ολα ειμαι Μεσσηνιος και αγαπω και εγω πολυ την Μαυρη Θυελλα και βεβαια θελω να την βοηθησω αποφασιστικα για να επανελθει την νεα χρονια στην Α' εθνικη...."
αυτα περιπου δηλωσε και αυτος στην εκπομπη "ολα στην φορα"
ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ειναι ο μονος απο τον οποιο περιμενω μηπως γινει κατι , οι υπολοιποι που εταζαν οπαδισμο κτλ που ειναι ?
thyellara-5 έγραψε:ειναι ο μονος απο τον οποιο περιμενω μηπως γινει κατι , οι υπολοιποι που εταζαν οπαδισμο κτλ που ειναι ?
απο την αλλη ομως αμα ειχε το χρημα
θα εβγαζε ενα πακετο και θα την αγοραζαι την ομαδα...
και μετα την πρωτη χρονια θα εκανε οτι εκανε
και ο μπεος... και θα επερνε τα χρηματα
που χαλασε πισω! την αλλη χρονια φουλ για ανοδο!
οποτε κατι δεν παει καλα με τον κυριο αυτο! :tixos: :tixos:
Τιποτα αδερφια καλο ειναι να μην ακουμε και μην πιστευουμε τιποτα απ'οσα ακουγονται και γραφονται εχουμε καει τοσα χρονια απο παπαρολογιες τα πραγματα ειναι απλα ο τυπος τσαμπα δεν φευγει και κανενας απο ολους αυτους που ακουμε δυο τρια χρονια τωρα δεν εχει διαθεση να του δωσει φραγκο μονο αν φθασει στο απροχωρητο ισως το σκεφτει να φυγει
kalamatianos5- Αριθμός μηνυμάτων : 355
Ομάδα :
Registration date : 12/04/2009
δεν νομιζω να δωσει κανεις φραγκο ενω ξερει οτι θα πανε στην τσεπη του........
komitis- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Τόπος : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 06/11/2008
Ο Δημοσθενης Βεργης σε ομιλια του στην καλαματα
ειπε πως θα αγορασει την ΠΑΕ...
ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΒΕΡΓΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!
ΕΛΕΟΣ...
ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΕΛΕΟΣ...
Ο Κατέλης γενικός αρχηγός;mauri_thiella έγραψε:Ο Δημοσθενης Βεργης σε ομιλια του στην καλαματα
ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΕΛΕΟΣ...
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
γενικος αργηγος-μανατζερ-και θα εμψυχωνει τους παικτες με ενα τραγουδακι πριν τον αγωνα!!!Κρόνιος έγραψε:Ο Κατέλης γενικός αρχηγός;mauri_thiella έγραψε:Ο Δημοσθενης Βεργης σε ομιλια του στην καλαματα
ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΕΛΕΟΣ...
komitis- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Τόπος : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date : 06/11/2008
ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ;
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η' ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ...;;;
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η' ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ...;;;
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Δως μου, δως μου, δως μου...
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Registration date : 17/11/2008
ΑΑΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2ο ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ...Κρόνιος έγραψε:Δως μου, δως μου, δως μου...
ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΣΕΛΑ ΚΑΘΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ...
:xaxa: ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ''ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ CLAY BACK''
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Κάτι κινείται ή κάτι ακούγεται ;
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
το δευτερο ισχυει πολλες φορες , τωρα για το αν κινειται δεν ξερω αλλα εχω μια ελπιδα , θα ξεκαθαρισει σιγουρα τις επομενες μερες
thyellara-5 έγραψε:το δευτερο ισχυει πολλες φορες , τωρα για το αν κινειται δεν ξερω αλλα εχω μια ελπιδα , θα ξεκαθαρισει σιγουρα τις επομενες μερες
Για πες να χαρουμε...
γιατι εγω δεν βλεπω Φως!!!
thyellara-5 έγραψε:κατι κινειται ...
το "κάτι κινείται"
δεν φανταζομαι να έχει σχέση με "το δως μου,δως μου"
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Aλέξης Γρηγορόπουλος: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας
» ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ?
» Δεν ψηφίζω κανέναν, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, είμαι λέφτερος
» ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ?
» Δεν ψηφίζω κανέναν, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, είμαι λέφτερος
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης