[7η] Πλατανιάς - Ο.Φ.Η. 1-2
+24
Rossoblu
ΑΝΤΙΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ-4-ΧΑΝΙΑ
roni4
mike66diagoras
Omiloparmenos
stavroilats
duhan
tzanis-4
mastoras
sadekg4
Σαντικαι4
palios-4
boukoumtsa
zaxos4snakes
ayuto PAS
PasGiannina
veteranos-6-
monoDOXA!!!
sellos
Barbabilios
manosk
leyteris
Mihalis Fr
mario4
28 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 12
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Αποτέλεσμα..?
Απ: [7η] Πλατανιάς - Ο.Φ.Η. 1-2
Το κειμενο ειναι copy-paste με αυτα που εχει εκδοσει
και στα 2 προηγουμενα εντος ματς πλην αυτο
που προσθεσαν για την απαγορευση διακριτικων
της ομαδας στους αντιπαλους φιλαθλους.
Τυπικες λαλακιες, πιασαρικος ο τιτλος για να μας
διαβασουν καμια 10αρια παραπανω...
Δεν αφηνουν ουτε τα παιδια του συνδεσμου να
βαλουν το τυμπανο τους μεσα, γιατι δεν εχει
ερθει ακομα το χαρτι για την αναγνωριση του ως
επισημος...
Δεν αφηνουν ουτε τα παιδια του συνδεσμου να
βαλουν το τυμπανο τους μεσα, γιατι δεν εχει
ερθει ακομα το χαρτι για την αναγνωριση του ως
επισημος...
Mihalis Fr- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3108
Τόπος : Χανιά
Ομάδα :
Registration date : 13/03/2012
Mihalis Fr έγραψε:Το κειμενο ειναι copy-paste με αυτα που εχει εκδοσει
Η Αστυνομική Αρχή δια του εκπροσώπου της λαμβάνοντας υπ’ όψιν:
1.- Την επικινδυνότητα του αγώνα.
2.- Τους εγκυμονούντες κινδύνους για την δημόσια τάξη και ασφάλεια
duhan- Αριθμός μηνυμάτων : 1112
Ομάδα :
Registration date : 29/05/2009
καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης
Αυτοί μια κοπανιά θα μασε πουν ότι απαγορεύεται να πίνουμε ρακές πριν το ματς.
Τι λέτε μρε, κουνήστε μια ολιά το κεφαλάκι σας. Που θα πηγαίνουμε νηφάλιοι στο γήπεδο. Μετά ΠΩΣ θα αντέχουμε το ταμπούρι του Αναστό?
εδιτ: http://www.cretesports.gr/ofi/item/7445-me-opadous-sta-perivolia-o-ofi.html
ανάμεσα στα 2000 περίπου εισιτήρια που διατέθηκαν, 130 από αυτά έχουν καταλήξει σε οπαδούς του ΟΦΗ!.
(παπάρες δημοσιογράφοι, μη χαλάτε το κλίμα)
duhan έγραψε:Mihalis Fr έγραψε:Το κειμενο ειναι copy-paste με αυτα που εχει εκδοσει
διαβασουν καμια 10αρια παραπανω...Η Αστυνομική Αρχή δια του εκπροσώπου της λαμβάνοντας υπ’ όψιν:
1.- Την επικινδυνότητα του αγώνα.
2.- Τους εγκυμονούντες κινδύνους για την δημόσια τάξη και ασφάλεια
Ετσι το γραφει πανελληνιως σε ολα τα δελτια τυπου, ψαξτο
Και στο Ηρακλειο τις ιδιες λεξεις χρησιμοποιουν, κ
παντου.
Το γιατι το θεωρουν ειναι προφανες.
Γιατι μονοι τους οι συνδεσμοι εχουν διαρευσει
οτι θα πανε οπαδοι, εχουν δε εχουν εισητηρια.
Στα φορουμ διαρεεται ως γνωστο οτι ερχεται κοσμος,
τι περιμενουμε δηλαδη?
Ωρες-ωρες κανουμε για καποια απλα πραγματα που
τα βλεπουμε-ακουμε χρονια, σαν να πεφτουμε απο τα συνεφα.
Οταν ηρθαμε στο Ηρακλειο για το ματς με τον Πανθρακικο
τη 2η αγωνιστικη, μας ειχαν 45 λεπτα στα Λινοπεραματα
σταματημενους, και μπηκαμε στο Ηρακλειο, συνοδεια περιπολικων -
μηχανων και κλουβων των ματ, και περνουσαμε ολα
τα κοκκινα για να μην σταματησουμε πουθενα,
λες και ειμασταν εγκληματιες και φοβομασταν το λιντσαρισμα. Αλλα ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΕΤΣΙ
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, εσεις το ξερετε πολυ καλυτερα
απο μας λογω εμπειριας χρονων, οτι αυτη ειναι η τακτικη των ομαδων-αστυνομιας.
Μην κανουμε ολοι οτι ειμαστε οι κακομεταχειρησμενοι της
κοινωνιας για τραβαμε τη προσοχη, παντου (ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
το ιδιο ειναι.
Ομάδα :
boukoumtsa έγραψε:καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης
Αυτοί μια κοπανιά θα μασε πουν ότι απαγορεύεται να πίνουμε ρακές πριν το ματς.
Τι λέτε μρε, κουνήστε μια ολιά το κεφαλάκι σας. Που θα πηγαίνουμε νηφάλιοι στο γήπεδο. Μετά ΠΩΣ θα αντέχουμε το ταμπούρι του Αναστό?
εδιτ: http://www.cretesports.gr/ofi/item/7445-me-opadous-sta-perivolia-o-ofi.htmlανάμεσα στα 2000 περίπου εισιτήρια που διατέθηκαν, 130 από αυτά έχουν καταλήξει σε οπαδούς του ΟΦΗ!.
(παπάρες δημοσιογράφοι, μη χαλάτε το κλίμα)
Θα μπορουσαν να αποφυγουν τις δηλωσεις και τις
συνεντευξεις οι συνδεσμοι και τα σαιτ, να βρουν οσοι
βρουν εισητηρια (που βοηθησαμε πολλοι Χανιωτες σε αυτο...),
να ερθουν να δουν το ματσακι και ολα καλα.
Και ασε τι θα λεγανε οι ομαδες και η αστυνομια.
Αλλα καποιοι δεν θελανε αυτο, θελανε τζερτζελε
Ομάδα :
Αν εσυ θεωρεις τζερτζελε το να ακουγεται στα περιβολια κανα ΟΦΗ ολε και σε ενοχλει τοτε δεν μπορω να σε παρακολουθησω.
Αν τωρα ως τζερτζελε μιλας για ορκ ομιλιτες που θα ερθουν με τσεκουρια, λυπαμαι αλλα τοτε εσυ δηλητηριαζεις την ατμοσφαιρα.
Το ξερεις εσυ και εγω και ολος ο κοσμος ποιο ειναι το προβλημα.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΓΑΒΡΟΙ-ΒΑΖΕΛΟΙ-ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.
Αμφιβαλλεις?
Αν τωρα ως τζερτζελε μιλας για ορκ ομιλιτες που θα ερθουν με τσεκουρια, λυπαμαι αλλα τοτε εσυ δηλητηριαζεις την ατμοσφαιρα.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΓΑΒΡΟΙ-ΒΑΖΕΛΟΙ-ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.
Αμφιβαλλεις?
Ομάδα :
Γιατι βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα? Για εντυπωσεις?duhan έγραψε:Αν εσυ θεωρεις τζερτζελε το να ακουγεται στα περιβολια κανα ΟΦΗ ολε και σε ενοχλει τοτε δεν μπορω να σε παρακολουθησω.
Αμφιβαλλεις?
Τζερτζελε εννοω το να βγαινουν σε Ηρακλειωτικο σαιτ οπαδοι του ΑΟΧ να σχολιαζουν τι κανει και τι δεν κανει ο Πλατανιας.
Και ποιος μιλησε για οπαδους ορκ κλπ??? Ακουσες απο κανενα οτι περιμενουμε κανιβαλους??? Εγω παντως ΟΧΙ. Εχεις καταλαβει απο καπου οτι εχω προβλημα με τον ΟΦΗ??? ΠΟΥΘΕΝΑ.
Και γιαυτο δεν εχω κανενα προβλημα να ερθει, να δει ησυχα το ματσακι (οποιος βρηκε εισητηριο) και να φυγει (αφου δεν ηθελαν να δωσουν μια θυρα να τελειωνουμε).
Τωρα, το να εχεις εσυ πληροφοριες οτι περιμενουνε γαυροι-βαζελοι-χανουμια η δεν ξερω εγω ποιος αλλος,
τι σχεση εχει ο Πλατανιας με ολα αυτα? ΚΑΜΙΑ. Αν ερχονται φιλαθλοι του ΟΦΗ στα κρυφα, τι σχεση εχει ο Πλατανιας με αυτο? ΚΑΜΙΑ.
Αν αυτοι αρχιζουν και φωναζουν εναντιων καποιων, διασπαρτα μες το πληθος, τι σχεση εχει ο Πλατανιας? ΚΑΜΙΑ.
Ακομα και αν καποιοι αλλοι μανουριασουν, τι σχεση εχει ο Πλατανιας? ΚΑΜΙΑ.
Αρα το προβλημα δεν εχει καμια σχεση με τον Πλατανια, μαλλον το εχετε ολοι οι υπολοιποι
Εγω αυτο που θελω ειναι να ερθουν, να γινει ενα ωραιο ματς, να μην ακουστει τιποτα για κανενα, και να ειμαστε μια χαρα μετα το ματς, να μην γυρισουμε 40 χρονια πισω εξαιτιας
του Ολυμπιακου η του Παναθηναικου. Γιατι ο πλατανιας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Ομάδα :
Ποσα μαιμουνια εχετε στα χανια που ψαχνονται? Δεν τους ξερει η αστυνομια?
Ποιο κατα την γνωμη σου ειναι πιο ευκολο? Να απομονωσεις 40-50 γνωστους ή να εξασφαλισεις πως δεν θα πανε εισιτηρια σε χερια φιλων του ΟΦΗ?
Ποιο κατα την γνωμη σου ειναι πιο ευκολο? Να απομονωσεις 40-50 γνωστους ή να εξασφαλισεις πως δεν θα πανε εισιτηρια σε χερια φιλων του ΟΦΗ?
Ομάδα :
Το πιο άθλιο από όλα είναι αυτό με τα διακριτικά ΟΦΗ.
πάντα διακριτικά ΟΦΗ έχω ρε παπάρες όπου κ να πάω.
Αν έπρεπε να γράψουν κάτι για να μην έχουμε προκλήσεις
είναι να απαγορέψουν τα διακριτικά πόκεμον.
Οι γενίτσαροι είναι προκλητικοί. Δεν θα ελευθερωθεί η Κρήτη ρε κουφάλες?
θα τα πούμενε τότεσας.
πάντα διακριτικά ΟΦΗ έχω ρε παπάρες όπου κ να πάω.
Αν έπρεπε να γράψουν κάτι για να μην έχουμε προκλήσεις
είναι να απαγορέψουν τα διακριτικά πόκεμον.
Οι γενίτσαροι είναι προκλητικοί. Δεν θα ελευθερωθεί η Κρήτη ρε κουφάλες?
θα τα πούμενε τότεσας.
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
duhan έγραψε:Ποσα μαιμουνια εχετε στα χανια που ψαχνονται? Δεν τους ξερει η αστυνομια?
Na δωσεις 200 εισητηρια στη θυρα 4
Δεν θα μιλαγε κανεις.
Ομάδα :
sadekg4 έγραψε:boukoumtsa έγραψε:Αν μπαίνεις στο σνεηξφόρουμ νομίζω γράφτηκε και από άλλους το γιατί.
Η πιθανότητα να γίνει η μαλακία είναι no bet, ένας από κάθε μεριά αρκεί.
Και άλλη μια ανούσια κόντρα θα ξεκινήσει.
bouk...εκδρομες θελουμε ρε φιλε η δν θελουμε???αν θες να πηγαινεις εκδρομες,θα πρεπει να συμβιβαστεις με τις προκλησεις,τις απαντησεις,τις μαλακιες κ ολα τα σχετικα..παντα ετσι ηταν,παντα ετσι θα ναι..δηλαδη αν παμε μεμονωμενα,θεωρειτε οτι θα κυλησουν ολα ομαλα??
κ ποια ειναι η λυση που προτεινεται??να μην παμε καθολου???μην τυχων κ γινει κατι???
μαριε θεωρεις οτι οι υπολοιποι ειναι κομπλε κ ο λαος του οφη με τα ''μαλακισμενα'' του ειναι αυτος που χαλαει το γλυκο??
δν ειναι στο χερι μας μονο 5 πραματα μαγκες..νομιζω οτι οι πιο σωστοι κριτες για αυτη τη φαση,θα μπορουσαν να ειναι οι οφητζιδες των χανιων..
TALO,ΑΝΤΙΓΕΝΝΙΤΣΑΡΕ-4 Κ ΣΙΑ παρτε θεση...να ρθουμε κ οι καστρινοι,η θα σας εκθεσουμε???
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας και ζητήθηκε.
Υπό ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες :
Υπάρχουν 20; 30; 50; οπαδοί που υποστηρίζουν ΜΟΝΟ Πλατανιά; Έχουν σύνδεσμο; Θα έπρεπε να φροντίσουν να δοθούν για αυτή την πρώτη φορά μόνο 50 εισιτήρια. Οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ να φροντίσουν να δοθούν τα 50 εισιτήρια σε 50 ξεχωριστά, κατάλληλα άτομα και να ξεκινήσει ένα λεωφορείο από το Ηράκλειο. Να βρεθούνε πριν το ματς οι οπαδοί των 2 ομάδων, ρακές , κοψίδια , να δούνε μαζί το ματς. Οι γενίτσαροι στις άλλες θύρες ας κόψουν το κεφάλι τους. Ας λένε ότι θέλουν. Στο β γύρο 200 τουλάχιστον εισιτήρια στους Πλατανιανούς. Ξανά κοψίδια , ρακές , μαζί στην 4 ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ. Τα επόμενα χρόνια πιο πολύς κόσμος κι απ τις 2 ομάδες στα δυο ματς (με προυπόθεση πως θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία) , σε άλλες κερκίδες. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Υπό ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ συνθήκες :
Φίλε Mihalis Fr πόσους οπαδούς ΜΟΝΟ του Πλατανιά έχετε εκτός από εσένα; 3; 5; 12; 32;
Παρ' όλο που με λυπεί είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν κάτι στραβώσει (βάλει κατά λάθος κανα γκολ ο ΟΦΗ ή το παιχνίδι γίνει σκληρό) θα ξυπνήσει ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ στις ψυχές του 99,9 % του γηπέδου. Αυτοί που λάτρεψαν το ιδρωμένο κυλοτάκι του Μητρόπουλου, το λερωμένο σπασουάρ του Λιβαθηνού, θα θυμηθούν τις αμέτρητες ψωλές που επι μία και πλέον εικοσαετία οι αγαπημένες τους ομάδες (γαυροβάζελος) άρπαζαν από τον ΟΦΗ.
Και τότε πάει περίπατο ο συγκρητισμός, η αλληλεγγύη ανάμεσα σε ομάδες της επαρχίας.
Οι πεολήκτες του ποκ και η καφρίλα τους θα επικρατήσουν. Για μια ακόμα φορά θα ντροπιάσουν το νησί. ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Φοβάμαι λοιπόν πως το αξιοθαύμαστο σωματείο που λέγεται Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν έχει αυτή την εποχή τον απαραίτητο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ κόσμο για να ξεκινήσει κάτι καλό στις σχέσεις των οπαδών με τον ΟΦΗ.
Εύχομαι οι πάνω από 150 ομιλίτες που θα βρεθούν διάσπαρτοι στο γήπεδο να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, όχι για να μη φάνε ξύλο αλλά για να δώσουν την ευκαιρία στους ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ να οργανωθούν, να πολλαπλασιαστούν και να πάρουν στην πράξη, θέση απέναντι στο ποκ και τους γενίτσαρους. Μόλις το πράξουν αυτό οι Πλατανιανοί, όλα θα γίνουν εύκολα για τις σχέσεις των οπαδών των 2 ομάδων.
Πρόβλεψη 1-Χ
ΑΝΤΙΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ-4-ΧΑΝΙΑ- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ομάδα :
Registration date : 06/08/2009
Παντως αυτό το πραγμα...
στις υπολοιπες πολεις εκτός απο τη δικια μας να ναι γεματο γενίτσαρους
δεν το χω καταλάβει πως συμβαίνει...
δεν το χω καταλάβει πως συμβαίνει...
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Oχι μόνο είναι γεμάτες γενίτσαρους αλλά έχουν βάλει και σκοπό ζωής να μας εξοντώσουν (εμάς τους ομιλίτες) ... Με την εννοια του ΟΦΗ κοιμώνται και ξυπνάνε
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
Αιντε, αιντε.
Οτι να ναι.
1.Ποιοι ταυτισαν τη λεξη γενιτσαρος με τους επαρχιωτες οπαδους του ΠΟΚ? Εμεις. Αν δεν ειναι αυτο παραδοχη τοτε ποιο ειναι?
2. Barba, δεν γνωριζεις ουτε γεγονοτα, ουτε καταστασεις. Αν ζουσες λιγα χρονια εδω δεν θα το λεγες αυτο. Εξαλλου το λεει και το ρεπορταζ, εκτος και αν οι χανιωτες ρεπορτερ ειναι ομιλιτες και θελουν να φτιαξουν κλιμα
3.
Οτι να ναι.
1.Ποιοι ταυτισαν τη λεξη γενιτσαρος με τους επαρχιωτες οπαδους του ΠΟΚ? Εμεις. Αν δεν ειναι αυτο παραδοχη τοτε ποιο ειναι?
2. Barba, δεν γνωριζεις ουτε γεγονοτα, ουτε καταστασεις. Αν ζουσες λιγα χρονια εδω δεν θα το λεγες αυτο. Εξαλλου το λεει και το ρεπορταζ, εκτος και αν οι χανιωτες ρεπορτερ ειναι ομιλιτες και θελουν να φτιαξουν κλιμα
http://www.athlitiko.gr/podosfairo/nea-podosfairou/genika-themata/9968-130-opadoi-tou-ofi-sta-xaniaενώ σημειώνεται ότι το τεταμένο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του Ηρακλείου και τοπικούς συνδέσμους "μεγάλων" ομάδων στα Χανιά, εγκυμονεί κινδύνους για επεισόδια.
3.
Αυτο που κολλαει με την συζητηση? ..τρολαρουμε?Παντως αυτό το πραγμα...
δεν το χω καταλάβει πως συμβαίνει.
Ομάδα :
συμφωνώ σχεδόν σε όλα.ΑΝΤΙΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ-4-ΧΑΝΙΑ έγραψε:
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας και ζητήθηκε.
Υπό ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες :
Υπάρχουν 20; 30; 50; οπαδοί που υποστηρίζουν ΜΟΝΟ Πλατανιά; Έχουν σύνδεσμο; Θα έπρεπε να φροντίσουν να δοθούν για αυτή την πρώτη φορά μόνο 50 εισιτήρια. Οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ να φροντίσουν να δοθούν τα 50 εισιτήρια σε 50 ξεχωριστά, κατάλληλα άτομα και να ξεκινήσει ένα λεωφορείο από το Ηράκλειο. Να βρεθούνε πριν το ματς οι οπαδοί των 2 ομάδων, ρακές , κοψίδια , να δούνε μαζί το ματς. Οι γενίτσαροι στις άλλες θύρες ας κόψουν το κεφάλι τους. Ας λένε ότι θέλουν. Στο β γύρο 200 τουλάχιστον εισιτήρια στους Πλατανιανούς. Ξανά κοψίδια , ρακές , μαζί στην 4 ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ. Τα επόμενα χρόνια πιο πολύς κόσμος κι απ τις 2 ομάδες στα δυο ματς (με προυπόθεση πως θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία) , σε άλλες κερκίδες. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Υπό ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ συνθήκες :
Φίλε Mihalis Fr πόσους οπαδούς ΜΟΝΟ του Πλατανιά έχετε εκτός από εσένα; 3; 5; 12; 32;
Παρ' όλο που με λυπεί είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν κάτι στραβώσει (βάλει κατά λάθος κανα γκολ ο ΟΦΗ ή το παιχνίδι γίνει σκληρό) θα ξυπνήσει ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ στις ψυχές του 99,9 % του γηπέδου. Αυτοί που λάτρεψαν το ιδρωμένο κυλοτάκι του Μητρόπουλου, το λερωμένο σπασουάρ του Λιβαθηνού, θα θυμηθούν τις αμέτρητες ψωλές που επι μία και πλέον εικοσαετία οι αγαπημένες τους ομάδες (γαυροβάζελος) άρπαζαν από τον ΟΦΗ.
Και τότε πάει περίπατο ο συγκρητισμός, η αλληλεγγύη ανάμεσα σε ομάδες της επαρχίας.
Οι πεολήκτες του ποκ και η καφρίλα τους θα επικρατήσουν. Για μια ακόμα φορά θα ντροπιάσουν το νησί. ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Φοβάμαι λοιπόν πως το αξιοθαύμαστο σωματείο που λέγεται Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν έχει αυτή την εποχή τον απαραίτητο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ κόσμο για να ξεκινήσει κάτι καλό στις σχέσεις των οπαδών με τον ΟΦΗ.
Εύχομαι οι πάνω από 150 ομιλίτες που θα βρεθούν διάσπαρτοι στο γήπεδο να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, όχι για να μη φάνε ξύλο αλλά για να δώσουν την ευκαιρία στους ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ να οργανωθούν, να πολλαπλασιαστούν και να πάρουν στην πράξη, θέση απέναντι στο ποκ και τους γενίτσαρους. Μόλις το πράξουν αυτό οι Πλατανιανοί, όλα θα γίνουν εύκολα για τις σχέσεις των οπαδών των 2 ομάδων.
Πρόβλεψη 1-Χ
το σχεδόν διότι διαφωνώ στο πεολήκτες
νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πεο-λείχτες
από το λείχω ( εκ + λείχω = γλείφω ) με την έννοια
της εφαρμογής κ ολισθήσεως της γλώσσης των γενιτσάρων επί τινός
εν προκειμένω, επί του πέους των εξ Αθηνών σεσηπότων ομάδων του ΠΟΚ..
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Mihalis Fr έγραψε:
Οταν ηρθαμε στο Ηρακλειο για το ματς με τον Πανθρακικο
τη 2η αγωνιστικη, μας ειχαν 45 λεπτα στα Λινοπεραματα
σταματημενους, και μπηκαμε στο Ηρακλειο, συνοδεια περιπολικων -
μηχανων και κλουβων των ματ, και περνουσαμε ολα
τα κοκκινα για να μην σταματησουμε πουθενα,
λες και ειμασταν εγκληματιες και φοβομασταν το λιντσαρισμα.
η μαλακία των ειδημόνων της ΓΑΔ Κρήτης * σε όλο της το μεγαλείο.
οι άνθρωποι είναι γενίτσαροι μέχρι αηδίας.
* με έδρα τα Χανιά παρακαλώ....
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
mario4 έγραψε:
συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
το σχεδόν διότι διαφωνώ στο πεολήκτες
νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πεο-λείχτες
από το λείχω ( εκ + λείχω = γλείφω ) με την έννοια
της εφαρμογής κ ολισθήσεως της γλώσσης των γενιτσάρων επί τινός
εν προκειμένω, επί του πέους των εξ Αθηνών σεσηπότων ομάδων του ΠΟΚ..
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους αναγνώστες για το ορθογραφικό λάθος και καπάκι ο σιχαμερός αριθμός δεκατρία παύει να συνοδεύει τις δημοσιεύσεις μου.
Ομάδα :
Ρε σκαστε και ξεκινηστε τα....mΑmΙΕΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ --mΑmΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ --mΑmΙΕΤΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ....
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ.....
ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΗΖΗΤΗΣΗ(ΓΑΥΡΟΣ)ΜΟΥ ΕΙΠΕ ...ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.....????Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ...ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕΡΙΑ...ΓΙΑΤΙ mΑmΑΚΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ mΑmΗΣΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΟΛΙΖΕΙΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.....ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΟΥ!!!
ΑΝΤΕ mΑmΗΘΗΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ........ΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ????ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ T.V,ΟΥΣΤ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΜΠΑΣΚΛΑΣ!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΕΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟ....(ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ)
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΙ,ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕ!!(ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΤΑ,ΦΟΛΑ ΟΦΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΕΙ)
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ.....
ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΗΖΗΤΗΣΗ(ΓΑΥΡΟΣ)ΜΟΥ ΕΙΠΕ ...ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.....????Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ...ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕΡΙΑ...ΓΙΑΤΙ mΑmΑΚΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ mΑmΗΣΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΟΛΙΖΕΙΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.....ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΟΥ!!!
ΑΝΤΕ mΑmΗΘΗΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ........ΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ????ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ T.V,ΟΥΣΤ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΜΠΑΣΚΛΑΣ!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΕΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟ....(ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ)
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΙ,ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕ!!(ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΤΑ,ΦΟΛΑ ΟΦΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΕΙ)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Παρ 19 Οκτ 2012 - 0:09, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : m)
veteranos-6-- Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010
Εγώ πάντα έχω στη ζώνη μου σφιγμένο ένα κατάμαυρο τσαντάκι ΟΦΗ.
Δεν βγαίνει με τίποτα.Πιάνει για διακριτικό αν έρθω῞
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
''Απάνω μου έχω πάντοτε στη μέση μου σφιγμένο,
ένα παλιό ομιλίτικο κατάμαυρο τσαντάκι
-όπως αυτά που συνηθούν και έχουν τα κοπέλια-
που από έναν γέρο έμπορο αγόρασα απ΄τσι Αρχάνες''
ένα παλιό ομιλίτικο κατάμαυρο τσαντάκι
-όπως αυτά που συνηθούν και έχουν τα κοπέλια-
που από έναν γέρο έμπορο αγόρασα απ΄τσι Αρχάνες''
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
χαχαχαχ μπαρμπα ελεος.
Απο τον Πραματευτη το πηρε το κοπελι.
Απο τον Πραματευτη το πηρε το κοπελι.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Ναι φίλε μου Ζάχο, πιάνεται για διακριτικό.zaxos4snakes έγραψε:Εγώ πάντα έχω στη ζώνη μου σφιγμένο ένα κατάμαυρο τσαντάκι ΟΦΗ.
Ρε τι τραβάμε....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Φορα το και πες οτι το χες παρει απο ενα κινεζο,
και δεν γραφει οφη αλλα οφης αλλα εχει σβηστει
το ς, και ειναι το ζωδιο σου!
Απλα πες μου να μπουμε μαζι, δεν θελω να το χασω!
και δεν γραφει οφη αλλα οφης αλλα εχει σβηστει
το ς, και ειναι το ζωδιο σου!
Απλα πες μου να μπουμε μαζι, δεν θελω να το χασω!
Ομάδα :
οι φωτογραφικές επιτρέπονται?
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Barbabilios έγραψε:Oχι μόνο είναι γεμάτες γενίτσαρους αλλά έχουν βάλει και σκοπό ζωής να μας εξοντώσουν (εμάς τους ομιλίτες) ... Με την εννοια του ΟΦΗ κοιμώνται και ξυπνάνε
Κοίτα να δεις που θα κάνω και 3ο ποστ μέσα σε 3 μέρες στο betafans
Στο θέμα μας. Πληροφορήθηκα (σίγουρο 1000% μου είπαν) πως σήμερα έφτασε ένα μπλοκάκι με εισιτήρια στο σύνδεσμο των βρωμόγαυρων στα Χανιά κι άλλο ένα στο σύνδεσμο των βρωμοβάζελων.
Μπάρμπα όπως το είπες ακριβώς. Με την έννοια του ΟΦΗ κοιμούνται και ξυπνούν.
Ομάδα :
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» [22η] Ο.Φ.Η. - Πλατανιάς 1-3
» [23η] Πλατανιάς - ΑΕΚ 2-1
» [25η] Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 1-2
» [26η] Πλατανιάς - Πανιώνιος 2-1
» [27η] Παναθηναϊκος - Πλατανιάς 0-1
» [23η] Πλατανιάς - ΑΕΚ 2-1
» [25η] Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 1-2