ΑΟ Χερσονήσου (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ)
+3
Fredericks -5-
Pierikos1961
mario4
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΟ Χερσονήσου (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ)
Η Χερσόνησος που συνεχίζει στο Νότιο όμιλο
(παλιά λεγόταν Ολυμπιακός Χερσονήσου, και φορούσε ερυθρόλευκα, η νέα εμφάνιση είναι
πρωτότυπη στα χρώματα του Δήμου Χερσονήσου)
επίσημη ιστοσελίδα
(παλιά λεγόταν Ολυμπιακός Χερσονήσου, και φορούσε ερυθρόλευκα, η νέα εμφάνιση είναι
πρωτότυπη στα χρώματα του Δήμου Χερσονήσου)
επίσημη ιστοσελίδα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mario5 στις Κυρ 28 Ιουν 2009 - 5:15, 1 φορά
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Απ: ΑΟ Χερσονήσου (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ)
http://www.sporfm.gr/cm_next.asp?ui1=930&ui2=0
Την πρώτη του συνέντευξη σαν πρόεδρος της Χερσονήσου
παραχώρησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας
Γιάννης Μαναράκης. Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στις πρώτες
κινήσεις που θα γίνουν στην ομάδα για τη νέα χρονιά και τους στόχους
που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο κ. Μαναράκης ξεκίνησε πλέκοντας το εγκώμιο του προκατόχου του και
στενού συνεργάτη του Κώστα Παπαδάκη, αλλά και για την περσινή παρθενική
χρονιά της ομάδας σε εθνική κατηγορία: «Η ομάδα τα τελευταία δύο
χρόνια που είχε την τύχη της ο Κώστας Παπαδάκης, έκανε έναν άθλο. Με
τον Κώστα είμαστε 25 χρόνια φίλοι και έκανε ότι το καλύτερο για την
ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι της φιλοσοφίας «ο βασιλιάς πέθανε,
ζήτω ο νέος βασιλιάς», ήταν και θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, όπως
κοντά της ήμουν και εγώ όταν μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Οι πολλές
επαγγελματικές υποχρεώσεις του κ. Παπαδάκη, δεν του επιτρέπουν να είναι
στην προεδρία της από την οποία θα προσπαθήσω εγώ και τα υπόλοιπα μέλη
της διοίκησης να συνεχίσουμε το έργο του.
Είμαι ενθουσιασμένος από την όρεξη και τη διάθεση για βοήθεια
που έχω δει μέχρι τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν θα πρέπει να
μένουμε στα στενά αθλητικά και ποδοσφαιρικά όρια, αλλά να κοιτάμε και
την πολιτιστική προέκταση που έχει μια ομάδα που εκπροσωπεί μια πόλη
που θέλει να έχει τη φιλοξενία σαν βάση της. Όλα τα παιδιά που
ουσιαστικά γέννησαν αυτή την ομάδα, θα είναι και πάλι κοντά μας και θα
προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη
βοήθεια και του νέου δημάρχου κ. Δανελάκη, αλλά και του απερχομένου κ.
Δανέλη.
Με τις εμπειρίες που αποκομίσαμε όλοι μας από την περσινή
παρθενική μας χρονιά στην Γ’ Εθνική, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε
κάποια λάθη που κάναμε και κάποιες παραλείψεις, έτσι ώστε και τη νέα
χρονιά να καταφέρουμε να κάνουμε μια εξίσου καλή παρουσία και να
παραμείνουμε και πάλι άνετα.»
Ο κ. Μαναράκης, τόνισε επίσης ότι στόχος τόσο του ίδιου όσο και του συμβουλίου είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη:
«Μιλήσαμε στο συμβούλιο για το θέμα του προπονητή και άμεσα θα μιλήσω
και εγώ μαζί του. Θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα και θα του κάνω
γνωστές τις προθέσεις και τις σκέψεις που έχουμε. Μόλις τελειώσει και
τυπικά το θέμα προπονητή που θα είναι το πρώτο για τον αγωνιστικό
σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, θα προχωρήσουμε προσεκτικά και στις
επόμενες κινήσεις μας».
Την πρώτη του συνέντευξη σαν πρόεδρος της Χερσονήσου
παραχώρησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας
Γιάννης Μαναράκης. Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στις πρώτες
κινήσεις που θα γίνουν στην ομάδα για τη νέα χρονιά και τους στόχους
που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο κ. Μαναράκης ξεκίνησε πλέκοντας το εγκώμιο του προκατόχου του και
στενού συνεργάτη του Κώστα Παπαδάκη, αλλά και για την περσινή παρθενική
χρονιά της ομάδας σε εθνική κατηγορία: «Η ομάδα τα τελευταία δύο
χρόνια που είχε την τύχη της ο Κώστας Παπαδάκης, έκανε έναν άθλο. Με
τον Κώστα είμαστε 25 χρόνια φίλοι και έκανε ότι το καλύτερο για την
ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι της φιλοσοφίας «ο βασιλιάς πέθανε,
ζήτω ο νέος βασιλιάς», ήταν και θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, όπως
κοντά της ήμουν και εγώ όταν μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Οι πολλές
επαγγελματικές υποχρεώσεις του κ. Παπαδάκη, δεν του επιτρέπουν να είναι
στην προεδρία της από την οποία θα προσπαθήσω εγώ και τα υπόλοιπα μέλη
της διοίκησης να συνεχίσουμε το έργο του.
Είμαι ενθουσιασμένος από την όρεξη και τη διάθεση για βοήθεια
που έχω δει μέχρι τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν θα πρέπει να
μένουμε στα στενά αθλητικά και ποδοσφαιρικά όρια, αλλά να κοιτάμε και
την πολιτιστική προέκταση που έχει μια ομάδα που εκπροσωπεί μια πόλη
που θέλει να έχει τη φιλοξενία σαν βάση της. Όλα τα παιδιά που
ουσιαστικά γέννησαν αυτή την ομάδα, θα είναι και πάλι κοντά μας και θα
προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη
βοήθεια και του νέου δημάρχου κ. Δανελάκη, αλλά και του απερχομένου κ.
Δανέλη.
Με τις εμπειρίες που αποκομίσαμε όλοι μας από την περσινή
παρθενική μας χρονιά στην Γ’ Εθνική, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε
κάποια λάθη που κάναμε και κάποιες παραλείψεις, έτσι ώστε και τη νέα
χρονιά να καταφέρουμε να κάνουμε μια εξίσου καλή παρουσία και να
παραμείνουμε και πάλι άνετα.»
Ο κ. Μαναράκης, τόνισε επίσης ότι στόχος τόσο του ίδιου όσο και του συμβουλίου είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη:
«Μιλήσαμε στο συμβούλιο για το θέμα του προπονητή και άμεσα θα μιλήσω
και εγώ μαζί του. Θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα και θα του κάνω
γνωστές τις προθέσεις και τις σκέψεις που έχουμε. Μόλις τελειώσει και
τυπικά το θέμα προπονητή που θα είναι το πρώτο για τον αγωνιστικό
σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, θα προχωρήσουμε προσεκτικά και στις
επόμενες κινήσεις μας».
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Ο Γιώργος Καλομοίρης βρίσκεται στο στόχαστρο της Χερσονήσου που θέλει να ενισχυθεί στην θέση του τερματοφύλακα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά στην Καλαμάτα αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια ωστόσο φέτος θα επιστρέψει στην Κρήτη. Με τον πρώην τερματοφύλακα των ΠΑΝΟΜ, Ηροδότου ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή και αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.
"Σύμμαχος" στην προσπάθεια της Χερσονήσου για την απόκτηση του αποτελεί η επιθυμία του Καλομοίρη να επιστρέψει στην Κρήτη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση.
mikriliga
"Σύμμαχος" στην προσπάθεια της Χερσονήσου για την απόκτηση του αποτελεί η επιθυμία του Καλομοίρη να επιστρέψει στην Κρήτη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση.
mikriliga
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
Χερσόνησος: Αποχωρεί ο Κουβαράς
Την αποχώρησή του από τη Χερσόνησο γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Μανώλης Κουβαράς. Ο τιμ μάνατζερ των «ερυθρόλευκων» δεν εξήγησε τους λόγους της απόφασής του, ωστόσο ευχαρίστησε τους Γιάννη Μαναράκη, Κώστα Παπαδάκη και Άγγελο Βαρδάκη.
Με μια λιτή ανακοίνωση ο Μανώλης Κουβαράς γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την Χερσόνησο. Ο πρώην, πλέον, τιμ μάνατζερ της Χερσονήσου ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τους "ερυθρόλεκους" χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης του. Πάντως ο πετυχημένος παράγοντας της ομάδας ευχαριστεί τόσο τον πρόεδρο της Χερσονήσου Γιάννη Μαναράκη και τον μεγαλομέτοχο Κώστα Παπαδάκη όσο και τον τεχνικό της ομάδας Άγγελο Βαρδάκη.Αναμφίβολα ο Μανώλης Κουβαράς αποχωρεί από την Χερσόνησο έχοντας πετυχημένη προσπάθεια στο πόστο του τιμ μάνατζερ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κουβαρά:
"Κύριος ήρθα ,κύριος φεύγω.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Χερσόνησος, Γιάννη Μαναράκη για την πρόταση που μου έκανε να παραμείνω στο πόστο του τιμ μάνατζερ ,κάτι που όπως μου είπε επιθυμούσε και ο νέος τεχνικός της ομάδας Άγγελος Βαρδάκης. Τους εύχομαι ολόψυχα να επιτύχουν τους στόχους τους και να έχουν μεγάλο στομάχι για να καταπίνουν τα προβλήματα που θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας Κώστα Παπαδάκη για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω αυτό το πόστο, που πολύ θα το ήθελαν. Δε γίνεται όμως να συνεχίσω τη φετινή σεζόν. Επίσης ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία τους ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, φιλάθλους και διοίκηση της Χερσονήσου κι εύχομαι η ομάδα να μείνει εκεί που την άφησα.
Κύριος ήρθα ,κύριος φεύγω».
MIKRILIGA
Την αποχώρησή του από τη Χερσόνησο γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Μανώλης Κουβαράς. Ο τιμ μάνατζερ των «ερυθρόλευκων» δεν εξήγησε τους λόγους της απόφασής του, ωστόσο ευχαρίστησε τους Γιάννη Μαναράκη, Κώστα Παπαδάκη και Άγγελο Βαρδάκη.
Με μια λιτή ανακοίνωση ο Μανώλης Κουβαράς γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την Χερσόνησο. Ο πρώην, πλέον, τιμ μάνατζερ της Χερσονήσου ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τους "ερυθρόλεκους" χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης του. Πάντως ο πετυχημένος παράγοντας της ομάδας ευχαριστεί τόσο τον πρόεδρο της Χερσονήσου Γιάννη Μαναράκη και τον μεγαλομέτοχο Κώστα Παπαδάκη όσο και τον τεχνικό της ομάδας Άγγελο Βαρδάκη.Αναμφίβολα ο Μανώλης Κουβαράς αποχωρεί από την Χερσόνησο έχοντας πετυχημένη προσπάθεια στο πόστο του τιμ μάνατζερ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κουβαρά:
"Κύριος ήρθα ,κύριος φεύγω.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Χερσόνησος, Γιάννη Μαναράκη για την πρόταση που μου έκανε να παραμείνω στο πόστο του τιμ μάνατζερ ,κάτι που όπως μου είπε επιθυμούσε και ο νέος τεχνικός της ομάδας Άγγελος Βαρδάκης. Τους εύχομαι ολόψυχα να επιτύχουν τους στόχους τους και να έχουν μεγάλο στομάχι για να καταπίνουν τα προβλήματα που θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας Κώστα Παπαδάκη για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω αυτό το πόστο, που πολύ θα το ήθελαν. Δε γίνεται όμως να συνεχίσω τη φετινή σεζόν. Επίσης ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία τους ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, φιλάθλους και διοίκηση της Χερσονήσου κι εύχομαι η ομάδα να μείνει εκεί που την άφησα.
Κύριος ήρθα ,κύριος φεύγω».
MIKRILIGA
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Τους Γιάννη Βλάχο και Γιώργο Πετράκη απέκτησε η Χερσόνησος, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου: "Η Π.Α.Ε ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Βλάχου Ιωάννη και Πετράκη Γεωργίου 19 και 20 ετών αντίστοιχα. Ο Βλάχος αγωνίζονταν κατά την περυσινή περίοδο στην ομάδα του Γιούχτα ενώ ο Πετράκης στον Αστ. Ρεθύμνου. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαιο 2 συν 1 ετών και αποτελούν επιλογές του προπονητή μας Άγγ. Βαρδάκη. Στις μεταγραφές των παραπάνω ποδοσφαιριστών παρών από την ομάδα μας εκτός της επιτρ. μεταγραφών (Μαναράκης-Τζαγκαράκης-Μιχελεκάκης-Βαρδάκης) ήταν και ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαδάκης". *** Νέο ραντεβού με τον 20χρονο μέσο, Γιώργο Αντιασβίλι έχουν προγραμματίσει οι διοικούντες την ομάδα για την Τετάρτη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό με τον Αστέρα Περάματος, στον οποίο ανήκει ο παίκτης. «Αγκάθι» αποτελεί η επιθυμία της Χερσονήσου να αποκτήσει ως μεταγραφή τον Αντιασβίλι και όχι με τη μορφή δανεισμού.
MIKRILIGA
MIKRILIGA
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Χερσόνησος: Θέλει τον Μάρκο Γκιάτα |
Για την απόκτηση του Μάρκου Γκιάτα κινείται η Χερσόνησος. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος μπακ, ο οποίος ανήκει στον Εργοτέλη και τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ατσαλένιου, εφόσον αποκτηθεί θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μπασκάκη, που αποχώρησε. (29/6/2009) Μετά την απόκτηση των Πετράκη-Βλάχου η Χερσόνησος σύμφωνα με πληροφορίες της Athletic Press μιλάει με τον Γκιάτα. Ο σχεδιασμός της Χερσονήσου για την επόμενη περίοδο συνεχίζεται, με τον Άγγελο Βαρδάκη να έχει ζητήσει από την διοίκηση του συλλόγου να γίνουν πέντε με έξι μεταγραφές ακόμα. Στόχος του νεαρού τεχνικού είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές μέχρι τις 18 Ιουλίου, όταν και θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Athletic Press», ο επόμενος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο στόχαστρο της Χερσονήσου είναι ο Μάρκος Γκιάτας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπασκάκη, βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί τον πρώτο στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σημειωθούν ευχάριστες εξελίξεις. Ο παίκτης ανήκει στον Εργοτέλη, που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει ξανά δανεικό. Μάλιστα, για την πραγματοποίηση της μεταγραφής υπάρχει το πλεονέκτημα ότι ο Γκιάτας είναι μόνιμος κάτοικος Χερσονήσου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πηγαίνει στο Ηράκλειο. πηγή: athleticradio.gr |
MIKRILIGA
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκου Αποσκίτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό, εξέφρασαν στη Χερσόνησο. Κοντά στην απόκτηση του 24χρονου στόπερ, Χρήστου Καραμανώλη, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι».
MIKRILIGA
MIKRILIGA
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
Χερσόνησος Επικαιρότητα |
Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2009 20:58 |
Ούτε σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ομάδας της Χερσονήσου με ανθρώπους του Αστέρα Περάματος για την μεταγραφή του Γκιόργκι Αντιασβίλι. Οι άνθρωποι της Χερσονήσου είναι δυσαρεστημένοι από αυτή την εξέλιξη καθώς οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν τόσο με την ομάδα, όσο και με τον παίκτη είχε φανεί ότι είχαν βρει λύση, αλλά αν δεν υπάρχει επαφή μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή και θα στραφούν σε άλλον ποδοσφαιριστή, καθώς έχει καθυστερήσει πολύ η συγκεκριμένη υπόθεση. Κρούση σε Σεμερτζίδη Στην Χερσόνησο θέλουν να κρατήσουν τον περσινό "κορμό" της ομάδας και ένα από τα στελέχη του ήταν και ο Κώστας Σεμερτζίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μαναράκης επικοινώνησε με τον βραχύσωμο μέσο που τις επόμενες ημέρες θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού ενώ εδώ και μια εβδομάδα έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Στην Χερσόνησο εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την περίπτωση του Σεμερτζίδη ωστόσο θα πρέπει να περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Πανσερραϊκό. |
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009
Χερσόνησος Επικαιρότητα |
Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2009 22:20 |
Προσπάθειες να φέρουν τον Νίκο Αποσκίτη και πάλι στην Κρήτη και να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή κάνουν οι άνθρωποι τριών ομάδων του νησιού. Πληροφορίες θέλουν τον ΟΦΗ έχει δείξει ενδιαφέρον αλλά και την συμπολίτισσα Χερσόνησο, ενώ της δικές του κινήσεις μπαίνοντας πρώτος στο «χορό» για να απόκτηση τον νεαρό ποδοσφαιριστή κάνει και ο νεοφώτιστος στην Γ' Εθνική Πλατανιάς Χανίων. Ο 23χρονος Πατρινός επιθετικός μιλώντας στο αθλητικό ραδιόφωνο του Ρεθύμνου, ΗΧΟ FM 94,2 δήλωσε: «Στόχος μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα θα προτιμούσα σε ομάδα Β΄ εθνικής, εξετάζω όλες τις προτάσεις που μου έχουν γίνει, και είναι αρκετές. Θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη επιλογή για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Όσον αφορά της ομάδες που ενδιαφέρονται από την Κρήτη, χαίρομαι που με θέλουν, δεν θα έλεγα όχι σε μια πιθανή επιστροφή μου στο νησί, το ενδιαφέρον τους νομίζω ότι έχει να κάνει με το προηγούμενο πέρασμα μου από την Κρήτη και τον Αστέρα Ρεθύμνου στην Γ΄ εθνική (28 αγ.–15 γκολ) που ήταν επιτυχημένο, και έκανα μια καλή σεζον στο Ρέθυμνο (07-08)». Ο Νίκος Αποσκίτης είναι γεννημένος το 1986 και έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στην Β΄εθνική την περασμένη σεζον πετυχαίνοντας 6 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου, Ρόδου, Παναχαικής και Αχαϊκής. * Σύμφωνα με πληροφορίες του sport3.gr, για τον βραχύσωμο επιθετικό κατέθεσε επίσημη πρόταση την Παρασκευή και ο Παναιγιάλειος. |
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009
ΧΑΪΔΑΡΙ - ΟΛ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Δάσους Χαϊδαρίου)
(43' Τζανετής σουτ, 53' Τεπετός κεφ)
Χαϊδάρι (Γιάννης & Δημήτρης Καλοχριστιανάκης): Μώτος, Μάρκος, Κρητικός, Τσούκης, Τζώνης, Γιαννακόπουλος, Μπιταξής, Δουρούκης, Δάππας, Λούτζης, Λεϊμονίτης ( 70’ Καρατζάς).
Ολυμπιακός Χερσονήσου (Άγγελος Βαρδάκης): Καλαϊτζίδης, Αποστολάκης, Γκιάτας, Ραπτάκης, Πατέλης, Ανωγειανάκης, Τεπετός ( 88’ Σωμαράκης), Πετράκης ( 46’ Χριστοφής), Κίτσας, Βλάχος ( 61’ Αραβιάκης), Τζανετής.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκολές, Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Εύκολο τρίποντο πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Χερσονήσου απέναντι στο Χαϊδάρι, του οποίου επικράτησε εκτός έδρας 2-0. Σκόρερ για τους Κρητικούς ήταν οι Τζανετής και Τεπετός. Ντεμπούτο στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας έκαναν τα αδέλφια Γιάννης και Δημήτρης Καλοχριστιανάκης. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν από το Χαϊδάρι, το οποίο μετά βίας συμπλήρωσε 11αδα.
(43' Τζανετής σουτ, 53' Τεπετός κεφ)
Χαϊδάρι (Γιάννης & Δημήτρης Καλοχριστιανάκης): Μώτος, Μάρκος, Κρητικός, Τσούκης, Τζώνης, Γιαννακόπουλος, Μπιταξής, Δουρούκης, Δάππας, Λούτζης, Λεϊμονίτης ( 70’ Καρατζάς).
Ολυμπιακός Χερσονήσου (Άγγελος Βαρδάκης): Καλαϊτζίδης, Αποστολάκης, Γκιάτας, Ραπτάκης, Πατέλης, Ανωγειανάκης, Τεπετός ( 88’ Σωμαράκης), Πετράκης ( 46’ Χριστοφής), Κίτσας, Βλάχος ( 61’ Αραβιάκης), Τζανετής.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκολές, Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Εύκολο τρίποντο πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Χερσονήσου απέναντι στο Χαϊδάρι, του οποίου επικράτησε εκτός έδρας 2-0. Σκόρερ για τους Κρητικούς ήταν οι Τζανετής και Τεπετός. Ντεμπούτο στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας έκαναν τα αδέλφια Γιάννης και Δημήτρης Καλοχριστιανάκης. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν από το Χαϊδάρι, το οποίο μετά βίας συμπλήρωσε 11αδα.
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
«ΦΩΝΑΖΟΥΝ» ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ
Στην αντίπερα όχθη, ένα παράπονο έκρυβε η τοποθέτηση του τεχνικού της Χερσονήσου Άγγελου Βαρδάκη που επέρριψε ευθύνες στον διαιτητή Κακάνη για τον μη καταλογισμό δυο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο υπέρ της ομάδας του. Ο προπονητής των «Κρητικών» επίσης, εκθείασε τους παίκτες του για την επιθετική παρουσία τους την οποία χαρακτήρισε την καλύτερη μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα και απέδωσε την «αφλογιστία» που διέκρινε την ομάδα του, στην έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων. Εμείς κάναμε επιθετικά το καλύτερο μέχρι ώρας παιχνίδι μας αλλά δεν είχαμε την συγκέντρωση για να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Σήμερα πληρώσαμε α όσα έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική (διευκρίνισε πως η αναφορά αφορούσε στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Αγία Παρασκευή). Είχαμε στο 0-0 2 καθαρές φάσεις πέναλτι υπέρ μας. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή, εύχομαι να κατακτήσει την άνοδο».
http://www.mikriliga.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=7292%3A2010-02-03-19-58-28&catid=1%3Alatest-news&lang=el
ακόμη πιο δυνατά για το παιχνίδι στην Κρήτη».
Στο ίδιο μήκος κύματος με την τοποθέτηση του Άγγελου Βαρδάκη κυμάνθηκε και αυτή του ποδοσφαιριστή της Χερσονήσου Ανωγειανάκη που έκανε ειδική μνεία στον παράγοντα διαιτησία.
«Ερχόμενοι στην Πάτρα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα που είναι το φαβορί για την άνοδο. Πριν το ματς πιστεύαμε στο θετικό αποτέλεσμα μετά και τα πέντε διπλά που έχουμε κάνει. Δυστυχώς φάνηκε όμως πως ότι και αν κάναμε κάποιοι δεν θα μας άφηναν. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια εκτός έδρας».
* Ερωτηθείς για τις διαιτητικές αποφάσεις που αμφισβητούνται από τους «Κρητικούς», ο παίκτης της Χερσονήσου αναφέρθηκε σε δυο τραβήγματα στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη στους Ραπτάκη και Μάρρη γεγονός το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Άγγελου Βαρδάκη περί δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν και ενώ δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι.
ΠΑΝΑΧΑΊΚΗ 43
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 43
ΚΑΛΛΙΘΕΑ 39
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 36
XΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 31
Στην αντίπερα όχθη, ένα παράπονο έκρυβε η τοποθέτηση του τεχνικού της Χερσονήσου Άγγελου Βαρδάκη που επέρριψε ευθύνες στον διαιτητή Κακάνη για τον μη καταλογισμό δυο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο υπέρ της ομάδας του. Ο προπονητής των «Κρητικών» επίσης, εκθείασε τους παίκτες του για την επιθετική παρουσία τους την οποία χαρακτήρισε την καλύτερη μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα και απέδωσε την «αφλογιστία» που διέκρινε την ομάδα του, στην έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων. Εμείς κάναμε επιθετικά το καλύτερο μέχρι ώρας παιχνίδι μας αλλά δεν είχαμε την συγκέντρωση για να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Σήμερα πληρώσαμε α όσα έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική (διευκρίνισε πως η αναφορά αφορούσε στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Αγία Παρασκευή). Είχαμε στο 0-0 2 καθαρές φάσεις πέναλτι υπέρ μας. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή, εύχομαι να κατακτήσει την άνοδο».
http://www.mikriliga.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=7292%3A2010-02-03-19-58-28&catid=1%3Alatest-news&lang=el
ακόμη πιο δυνατά για το παιχνίδι στην Κρήτη».
Στο ίδιο μήκος κύματος με την τοποθέτηση του Άγγελου Βαρδάκη κυμάνθηκε και αυτή του ποδοσφαιριστή της Χερσονήσου Ανωγειανάκη που έκανε ειδική μνεία στον παράγοντα διαιτησία.
«Ερχόμενοι στην Πάτρα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα που είναι το φαβορί για την άνοδο. Πριν το ματς πιστεύαμε στο θετικό αποτέλεσμα μετά και τα πέντε διπλά που έχουμε κάνει. Δυστυχώς φάνηκε όμως πως ότι και αν κάναμε κάποιοι δεν θα μας άφηναν. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια εκτός έδρας».
* Ερωτηθείς για τις διαιτητικές αποφάσεις που αμφισβητούνται από τους «Κρητικούς», ο παίκτης της Χερσονήσου αναφέρθηκε σε δυο τραβήγματα στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη στους Ραπτάκη και Μάρρη γεγονός το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Άγγελου Βαρδάκη περί δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν και ενώ δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι.
ΠΑΝΑΧΑΊΚΗ 43
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 43
ΚΑΛΛΙΘΕΑ 39
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 36
XΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 31
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Αναίτια επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας εις βάρος της Χερσονήσου με αφορμή το αυριανό παιχνίδι με τον Βύζαντα.
Έπειτα από αρκετό καιρό η Χερσόνησος θα παραταχθεί πλήρης και στόχος είναι το τρίποντο απέναντι στον πρωτοπόρο Βύζαντα.
http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/4/20376
http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/4/20378
Πληροφορηθήκαμε επίσης, από τον Κρητικό τύπο (εφημερίδα «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ»), ότι ο προπονητής της ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ κος Παπαματθαιάκης στο αυριανό παιχνίδι με τον ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ που έχει μεγάλη σημασία μεταξύ ΒΥΖΑΝΤΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για το ποια ομάδα θα ανέβει στην Β΄ Εθνική, δεν θα χρησιμοποιήσει τους βασικούς παίκτες, αλλά επίσης νεαρά παιδιά.
Έπειτα από αρκετό καιρό η Χερσόνησος θα παραταχθεί πλήρης και στόχος είναι το τρίποντο απέναντι στον πρωτοπόρο Βύζαντα.
http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/4/20376
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Χωρίς πολλά λόγια, φανταστείτε τον τύπο στην superleague και τι θα έφτιαχνε σ`αυτή....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
φιλική ήττα 3-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο..
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
http://www.sporfm.gr/permalink/4047.htm
Ήττα για την Χερσόνησο με κακή διαιτησία Μπινιχάκηl
«Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος». Αυτό βγαίνει από την ήττα της Χερσονήσου μέσα στην έδρα της με 0-1 από τον Αίαντα Σαλαμίνας. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναμφίβολα ήταν ο διαιτητής Μπινιχάκης αλλά και ο πρώτος βοηθός, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους κατάφεραν να κάνουν ένα γήπεδο «μπαρούτι».
Μ’ ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ένα πέναλτι πάνω στον Φιλιππάκο που ελέγχεται, ένα γκολ του Βλάχου που ακυρώθηκε αλλά και μια αποβολή στον Καλομοίρη που δεν έπρεπε να δοθεί.
.........
Ήττα για την Χερσόνησο με κακή διαιτησία Μπινιχάκηl
«Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος». Αυτό βγαίνει από την ήττα της Χερσονήσου μέσα στην έδρα της με 0-1 από τον Αίαντα Σαλαμίνας. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναμφίβολα ήταν ο διαιτητής Μπινιχάκης αλλά και ο πρώτος βοηθός, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους κατάφεραν να κάνουν ένα γήπεδο «μπαρούτι».
Μ’ ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ένα πέναλτι πάνω στον Φιλιππάκο που ελέγχεται, ένα γκολ του Βλάχου που ακυρώθηκε αλλά και μια αποβολή στον Καλομοίρη που δεν έπρεπε να δοθεί.
.........
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Σήμερα μίλησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Χερσονήσου σε αθλητικό ράδιο
και αν κατάλαβα καλά η Χερσόνησος αντιμετωπίζει ανεπίλυτα οικονομικά προβλήματα.
Προορίζεται λοιπόν σε μια ομάδα "χωρίς μισθοφόρους" (=ξένους)
όπου θα αγωνίζονται ΜΟΝΟ ντόπιοι και κυρίως κοπέλια της περιοχής..
και αν κατάλαβα καλά η Χερσόνησος αντιμετωπίζει ανεπίλυτα οικονομικά προβλήματα.
Προορίζεται λοιπόν σε μια ομάδα "χωρίς μισθοφόρους" (=ξένους)
όπου θα αγωνίζονται ΜΟΝΟ ντόπιοι και κυρίως κοπέλια της περιοχής..
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡ.: ΣΕ… ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ
Ο ένας μετά τον άλλον, αποχωρούν οι παίκτες της Χερσονήσου με τους Αραβιάκη-Σωμαράκη να είναι οι επόμενοι. Οι δύο ποδοσφαιριστές των Κρητικών συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Μαναράκη κάνοντας γνωστές τις διαθέσεις τους για αποχώρηση από την ομάδα.
Μάλιστα, ο Αντώνης Αραβιάκης έκανε γνωστό μιλώντας με τον πρόεδρο της ομάδας ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή για την Πάτρα και τον αγώνα με την Παναχαϊκή καθώς τον εμποδίζουν σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι.
Όπως, όλα δείχνουν Σωμαράκης και Αραβιάκης θα αποτελέσουν παρελθόν από την Χερσόνησο μέσα στην επόμενη εβδομάδα εκτός και αν αλλάξει δραματικά η κατάσταση. Όπως γίνεται κατανοητό, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα με τον Άγγελο Βαρδάκη να κινδυνεύει να προετοιμάζει την ομάδα με σύνθεση ανάγκης για τον αγώνα με τους Πατρινούς.
Ο ένας μετά τον άλλον, αποχωρούν οι παίκτες της Χερσονήσου με τους Αραβιάκη-Σωμαράκη να είναι οι επόμενοι. Οι δύο ποδοσφαιριστές των Κρητικών συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Μαναράκη κάνοντας γνωστές τις διαθέσεις τους για αποχώρηση από την ομάδα.
Μάλιστα, ο Αντώνης Αραβιάκης έκανε γνωστό μιλώντας με τον πρόεδρο της ομάδας ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή για την Πάτρα και τον αγώνα με την Παναχαϊκή καθώς τον εμποδίζουν σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι.
Όπως, όλα δείχνουν Σωμαράκης και Αραβιάκης θα αποτελέσουν παρελθόν από την Χερσόνησο μέσα στην επόμενη εβδομάδα εκτός και αν αλλάξει δραματικά η κατάσταση. Όπως γίνεται κατανοητό, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα με τον Άγγελο Βαρδάκη να κινδυνεύει να προετοιμάζει την ομάδα με σύνθεση ανάγκης για τον αγώνα με τους Πατρινούς.
makis panaxa 3- Αριθμός μηνυμάτων : 141
Ομάδα :
Registration date : 26/11/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης